View Full Version : имам един проблем
такам имам един проблем майка ми изневерява на баща ми и аз знам (тя незнае че аз знам) много се смущавам от това и ми става гадно така търпях но започнах да се променям и да се отчайвам от всичко и да губя доверие във всички моля посъветвайте ме какво да направя поне за да ми олекне :(
Smrazqvashta
08-16-2010, 22:59
разговор
разговор опитах да говоря но немога :( незнам защо
Paramour
08-17-2010, 09:51
Напиши им писмо. Така ще разберат няколко неща:
Баща ти ще разбере, че майка ти му изневерява.
Майка ти ще разбере, че ти знаеш.
И двамата ще разберат, че си неграмотен/на.
8-)
xrusinka
08-17-2010, 13:16
Това е доста голям проблем. Ние не можем да ти помогнем, поговори и с майка ти и с баща ти .... :( :(
Claymore
08-17-2010, 14:16
Ти сама знаеш, че няма какво да направиш освен да говориш с нея.
Ако нещо стане и тя не иска да казвате на баща ти...викаш "Мамо дай сега 5 лева да сложа в устата иначе ще мога да говоря и може да кажа нещо на татко без да искам." :D
Лоша работа.По-добре да се разведът.На твое място бих спряла всякакъв контакт с майка ми!
разговор опитах да говоря но немога :( незнам защо
Не може да не можеш.Трябва да говориш с нея задължително.Обясни и как се чувстваш и т.н.За такова нещо трябва да се говори.
PePsItY95
08-17-2010, 17:56
поговори с майка ти..... с една моя приятелка беше станало същото и тя избра да замълчи. И досега баща и още не знае а тя не може да спи по цяла нощ все си мисля че се разболява
danibebi
08-17-2010, 19:09
Неможете да съдите жената,може да има много причини да изневерява. :? Не знаете каква е ситуацията. В крайна сметка говори с майка ти,питай я какви са причините и говори с нея как се чувстваш.Двете вземете решение,но в никакъв случай не си мълчи,говори с нея. :)