PDA

View Full Version : Как да се борим за момиче.. vol 2

withdrawsmoke
08-17-2010, 11:51
Понеже в предишната тема получих няколко добри савета , но и доста критики,реших да направя vol 2 Така че какво се прави ? Как да се борим за момичето ? (при мен случея е скъсахме и когато и предложих отново да ходим заедно тя отговори "Не.Не съм лесна" При което попитах "Изкаш да се боря за теб ли ?" тя: "Така изглежда".Така че как да се боря занея ?) Споделете вашич опит,как да се борим за момичето, и как да и докажем че даржим на нея... Колкото повече подробности толкова по добре ! Смятам че темата ще помогне доста не само на мен а и на други които си задават подобен вапрос: Как да се боря за нея и как да и покажа че даржа на нея..... Е вие сте благодаря ви ( и моля ви с много подробности обяснете) :):):):):):):)

BakuTo
08-17-2010, 12:17
щом се държи така с теб,според мен само си играе.не я взимай на сериозно,тя едвали го прави.

dimitar_ak
08-17-2010, 13:53
Е ти си безнадежден случай. Няма да ти напиша нищо сега. Влади вече ти обясни в предишната тема. Дано не видя скоро нова "Тя ме разиграва".

tarlyo
08-17-2010, 14:01
Марш в първи клас!

fenasf
08-17-2010, 15:44
Никак. Тя трабва да се бори за нас.

Elenichkaa
08-17-2010, 17:17
зависи какво е станало,че да сте скъсали.
Много са начините,но важна е причината,поне за мен.А може и да го е казала просто за да те разкара...знам ли...
ПС:Не помня предишната тема,не съм я чела...

Whoopdedoo
08-17-2010, 17:28
Изтанцувай и това:
http://i37.tinypic.com/214ujyc.jpg

Определено ще я впечатлиш и ще е в краката ти.

WaterLilly
08-17-2010, 18:58
Изтанцувай и това:
http://i37.tinypic.com/214ujyc.jpg

Определено ще я впечатлиш и ще е в краката ти.
За по-сигурно добави и това в подписа ми.

guinessgirl
08-17-2010, 21:59
много лош съвет,но действа:

карай я да те ревнува, когато ти се чука - я чукай,а след това не звъни с дни, когато сте заедно един ден бъди най-романтичния и сладичък мъж на света,а на следващия дори не я докосвай...

ще ти се дразни циииифра,дори некфа омраза ще се появи,ама че ше те обича............. хиляда процента.

така че ако си нещастник и искаш просто мацките да се влюбват в теб а ти да си играеш с тях,послушай ми съвета.

valdesbg
08-17-2010, 22:01
Хехе, колко безнадеждно отчаяни са хората понякога... :)