View Full Version : далече от очите, далеч и от сърцето или..
Здравейте! Започнах наскоро връзка с може би най-прекрасното момче, което съм срещала до сега. Всичко си върви идеално но.. Проблемът е че учи в друга държава и след по-малко от месец си заминава. Изпитваме силни чувства и сме адски превързани един към друг. Та на въпроса.. Знам ще кажете нали се обичате, какъв е проблема? Но все пак една година не е малко време.. а и хората са казали: "Далече от очите, далеч и от сърцето". Ако има някой преминал през нещо подобно се надявам да ми даде някакъв съвет. Благодаря предварително. :)
lubomirky
08-17-2010, 21:37
това точно не зависи ли от вас двамата, не знам как може да ти помогне някой тук :-o вие двамата трябва да седнете и да поговорите, дали можете да издържите една година без да се виждате и да поддържате някаква връзка само чрез телефон/компютър..
аз лично не бих издържал, но ти си реши ;>
Ще издържите само ако си мислите,ч е е крайно романтично и почти "като по филмите" да запазите отношенията си въпреки разстоянията.
Нереално е и е неадкеватно на обстоятелствата.
valdesbg
08-17-2010, 22:06
Нереално е и е неадкеватно на обстоятелствата.
И съвсем ненужно да се тормозите взаимно. Би било прекалено голям егоцентризъм :)
Elenichkaa
08-18-2010, 07:00
Коя година му е това 1,2,3...????
Има значение защото примерно ако е последна...
Иначе няма да сте първите,които ще имат връзка от разстояние!Трудно е,но не и невъзможно.
PerfectLie
08-18-2010, 07:46
Аз преминах през това.. И няма да има проблем, ако той е до теб. Аз имах моменти, когато просто се сривах, защото него го няма да ме гушне, ( :-D ) ноо .. звънкаш един телефон или скайп и сичко е ОК.. до следващия срив. Абе, споко, сичко ще е ОК
Една връзка би могла евентуално да издържи разстояние, ако е вече напълно изградена.
Наскоро започналите връзки имат шанс, клонящ към нула.
Съгласна съм с LadyDi. Една година време е прекалено голямо препятствие за връзка, в която още дори няма обич.
sasha_90
08-18-2010, 11:06
Не вярвам да се получи връзката от разстояние.От опит го казвам.Мой бивш се разделихме защото щеше да заминава за друга държава.
Такова нещо като момче да не иска секс,цска шампион и връзка от растояние няма.Не си прави илюзии че може да поддържате една такава връзка.
здрасти!
Искам да ти споделя личен опит с подобна ситуация.
Запознах се с един холандец на моята възраст в нета, чатихме2 години и бяхме много добри приятели.Миналото лято дойде да ме посети за един месец и се харесахме и тръгнахме.Доиде и още няколко пъти през различни ваканции и общо взето беше супер.
Ноо един ден просто скъса с мен, без причина.каза че не може да понесе да се виждаме толкова рядко.
Кофти ми беше, но сега го разбирам. Дано с теб не е така де :(
Backspace93
08-21-2010, 20:11
Знам за кво става на въпрос, ние също не се виждаме по година, в различни държави сме, рядко се чуваме :lol: На кратко - Далеч от очите/ушите, спокойни нерви :razz: Ясно ми е, че не си седи на гъзо да ме чака, но пък когато се видим е толкова хубавооо :-) Имаме си отделни животи в нашите си държави, но като се съберем въобще забравяме за сичко, дори и затва, че след месец пак няма да се виждаме година... и така си минава времето, ще видим какво ще стане в бъдеще 8)
monotonous
08-21-2010, 20:15
А на колко години сте? Защото възрастта също има значение. Ако сте малки, няма много голям шанс да издържите.
Питам, защото "учи в друга държава" може да значи и че е на 16, примерно.
От колко време ходите? Ако сте заедно от по-дълго време, ще ви е по-лесно да запазите отношенията си...
zlonamerena
08-21-2010, 20:18
ще има телефонна любов.. ще ви писне един ден.. и ще решите да сложите край, и ще е по-лесно защото няам да се виждате :)