PDA

View Full Version : НЯКОЙ ДА Е ВИЖДАЛ НЯКЪДЕ ТАКАВА ЧАНТА?

SandraTheOne
08-18-2010, 05:49
Ужасно съмя нарисувала,но си тъеся такава чанта,значи моделът да е eто такъв,като куфарче- http://3.bp.blogspot.com/_ViTxh4g3CXo/R2Cvpg-2heI/AAAAAAAABcU/GnEiE0Y5oKU/s400/lv+speedy.jpg но не с такава шарка а примерно бяла или черна и тези точките попринцип са метални капси,виждали ли сте? :(

anna93
08-18-2010, 06:03
^ А ти от къде си?

SandraTheOne
08-18-2010, 06:08
София

anna93
08-18-2010, 06:14
^ Значи аз не мога да ти помогна, но все пак в магазини из Малл-овете или някъде другаде ако знаеш къде се продават чанти, куфари можеш да провериш. Поне в моя град съм виждала подобни в магазин в търговски център, където продават само куфари.

MidnightTornado
08-18-2010, 06:15
Виждала съм такива чанти - бели и черни. В Бургас, в един магазин на центъра... В София мисля, че не съм виждала. По моловете би трябвало да има. :?

BlackkStar
08-18-2010, 07:03
На Пума някои чанти са нещо подобно:
http://www.kaboodle.com/hi/img/2/0/0/7e/2/AAAAAuykWK4AAAAAAH4sCw.jpg
http://cn1.kaboodle.com/hi/img/2/0/0/22/a/AAAAArSvAKEAAAAAACKuLg.jpg?v=1169156298000
http://ecx.images-amazon.com/images/I/51iWBgCRm4L._SL500_.jpg

Ако тези ти харесват като модел, разгледай по магазините на ПУма, има страшно много различни видове и шарки.

SandraTheOne
08-18-2010, 07:23
не,не спортен тип а както я описах,някъде в София..

Harum_Scarum
08-18-2010, 07:35
В почти всички не толкова лъскави магазини,има такива имитации.
П.С. Като гледам стила ти и дрехите,който продаваш в борсата такава чанта няма да ти отива. :)

SandraTheOne
08-18-2010, 07:40
За какви имитации,за какви стилове говориш? Кое имитира една бяла чанта с метални капси,би ли ми казала?! И стълът ми е точно такъв,тази снимка на аватарът ми не е моя,така че..

PinkFloydSound
08-18-2010, 08:02
Louis Vuitton... Имитации... *пляскане по челото, а.к.а facepalm*

SandraTheOne
08-18-2010, 08:05
знам как изглеждат чантите на LVкачиласъмснимкаисъмнапис аласамокатомодел като куфарче не такава шарка,ама нали много си прочела,та ми иронизираш тука.. божкеее

blueberryyy
08-18-2010, 08:14
Виждала съм в Sky City - в един магазин , на втория етаж , за куфари такъв , обаче пак бяха с имитации на LV , с такива шарки . И като тръгнеш от уличката срещу френската към Витошка също има един такъв магазин . Но едноцветни не съм виждала ... 8)

SandraTheOne
08-18-2010, 08:18
Хора,аз не искам имитация на LV,а просто бяла чанта с капси,с формата на куфарче. :)

_crazy_baby_
08-18-2010, 10:33
абсолютно същата чанта на снимката съм виждала на всеки ъгъл в Атина

Harum_Scarum
08-18-2010, 12:30
К'во се пулиш бе..Много си неориентирана,вземи се скрий. :lol:

JCoutureJunkie
08-18-2010, 13:23
На авторката не мога да помогна,защото не съм от София,но...не можах да се сдържа да не изкоментирам това,колкото и да исках

Браво,че си успяла да научиш името,чак и да го напишеш,само ти остава и да го произнесеш правилно,че да станеш супер вървежната.Кого го интересува дали по челото ще се плеснеш или по някое друго място,независимо на какъв език.Имаше тема,където хората си писаха простотии на английски,там можеш да си показваш завидните умения по езика.

P.S. Сега се сетих,че преди няколко дни като си търсих куфар се отбих в един от нашите магазини на Samsonite и там продаваха неща на Lacoste.Имаше една подобна чантичка,обаче ярко розова,малка,а пък и сигурно доста скъпа.

PinkFloydSound
08-18-2010, 13:30
На авторката не мога да помогна,защото не съм от София,но...не можах да се сдържа да не изкоментирам това,колкото и да исках

Браво,че си успяла да научиш името,чак и да го напишеш,само ти остава и да го произнесеш правилно,че да станеш супер вървежната.Кого го интересува дали по челото ще се плеснеш или по някое друго място,независимо на какъв език.Имаше тема,където хората си писаха простотии на английски,там можеш да си показваш завидните умения по езика.

P.S. Сега се сетих,че преди няколко дни като си търсих куфар се отбих в един от нашите магазини на Samsonite и там продаваха неща на Lacoste.Имаше една подобна чантичка,обаче ярко розова,малка,а пък и сигурно доста скъпа.
Я не ми се дърви бе, пикло. Върви да се фукаш с паричките на мама и тате в поредната тема.

JCoutureJunkie
08-18-2010, 13:55
^Фукала?Кога точно съм се фукала?Точно защото не всеки може да си позволи оригинална чанта за + $750 (както и мен) ти отговорих.Какво значение има,оригинална ли е,или не,ако е добре изработена?Но Мис Каруцарска Уста трябва във всяка тема да си изкаже просташкото мнение.
И не мисля,че точно аз съм пиклата от нас двете.Доколкото помня,ти първо си по-малка от мен на години,а дори и да не си,никой не ти дава правото да си изливаш негативизма и да псуваш потребителите,само защото са написали нещо против теб.

PinkFloydSound
08-18-2010, 13:59
Гледай какво, ти дори не си разбрала поста ми, а скачаш. Чрез първия си пост поясних предния пост на Харум Скарум, защото авторката не го разбра... Не съм се подигравала заради имитациите или нещо подобно.
Мис Каруцарска Уста, хахахахахахах, добре, Мис Аз-съм-голема-защото-мама-и-тате-имат-пари.
И това не е заради тая тема, това ми е цялостното впечатление от теб.
Както и да е, откланяме се от темата.

Minerva
08-18-2010, 14:18
Такива чантички като форма, различни цветове имаше в Студентски в едно магазинче пред поликлиниката. Близо до УНСС е.

JCoutureJunkie
08-18-2010, 17:32
PinkFloydSound точно Harum_Scarum беше тази,която не разбра за какво става въпрос,а реши,че момичето търси реплика.
И след като ти ме "обобщи" по това,каква съм,ще го направя и аз по всекидневните ти обидни коментари във всяка втора тема.Ти си или човек,който е бил психически и/или физически малтретиран в детството или просто в реалния свят никой не ти обръща никакво внимание и ти затова си го търсиш тук във форума.Няма лошо,просто има други начини.
Аз също съм заядлива(въпреки,че никога не съм писала псувни и се изразявам къде-къде по-меко),но при мен се нарича ПМС,а при теб - невъзпитаност.
Не знам откъде го взе това за купищата пари,но дори и да е така(което не е),не мисли,че парите идват директно от джобовете на "мама и тате",защото съм им принцеската,а си ги печеля с труд през цялата година.
Хайде,със здраве,че и без това оспамихме темата...Знам,че сега вероятно пак ще отнеса един куп псувни,но не ме интересува особено,аз си имам личен живот в реалния свят.

Harum_Scarum
08-18-2010, 18:43
^Ти да мълчиш също.Много обичам такива мизерни , хахах дришли като почнете да пишете романи и да защитавате не знам и аз какво.. Айде отивай в личния ти живот и със здраве. :lol:

Djuff
08-18-2010, 18:57
Мисля, че съм виждала такава в Pull and Bear.Виж в Дъ Мол или в Сердиката.Би трябвало да има все в някой магазин.А може и в Бенетон да има, мисля, че съм виждала :^).