View Full Version : Моля помогнете, не подминавайте! :(
MegiBoOm
08-18-2010, 07:47
Здравейте! Ужасно съм отчаяна :( Нека ви разкажа за какво става на въпрос... Та има едно момче отначало мнооого се харесвахме и аз само чаках той да ми предложи, защото си личеше, че изпитва същите чувства и към мен. Докато един ден всички мои приятелки и негови бивши ми обясниха, че той е боклук, с момиче е колкото да не е сам, а след това ги псувал зад гърба им! :? Таа тогава аз реших да му кажа да сме само приятели и той каза добре, но с всеки ден все повече и повече любовта ми се появяваше на яве! Видахме се няколко пъти и всеки път той ме прегръщаше и аз осъзнавах каква грешка съм направила и ето, че вчера той ме попита дали го харесвам и аз му казах че незнам, а и защо ме пита като той вече ме отряза и ми отговори, че аз съм му казала, да бъдем само приятели! Също така ми обясни, че му е станало много гадно когато съм заявила това за приятелите.... Да ви кажа в този монет се почувствах ужасно гузно :shock: Бях шокирана, та за бога той явно още ме харесва! Аз също го хар. ноо немога изведнъж да си призная...много ми е трудно и незнам какво да правя, обичам го но не знам докъде ще стигнем. Моля за съвет :)
Проблемът ти е, че и ти не знаеш какъв ти е проблемът, ама сега ще ти обясня - не можеш да си признаеш, че го харесваш, а и толкова ти е завъртял главата, че не вярваш на нито една дума на приятелките си. Отиди и го целуни - просто и ефикасно. А колкото за въртенето и зарязването - квото стане стане, трябва да се рискува в тоя живот.
MegiBoOm
08-18-2010, 08:40
но ме е страх да не ме отблъсне както и да бъдa поредната му носна кърпичка ;хх
MaLkaTa_LaDy
08-18-2010, 08:43
Зависи колко можеш да вярваш на бившите му приятелки. Била съм в същата ситуация, само дето аз не изпитвах нищо особино към него, просто ми харесваше и беше колкото за забавление за една вечер. В крайна сметка реших, че е по-добре повече просто да не го виждам и да не му говоря. В моя случай не сгреших.
но ме е страх да не ме отблъсне както и да бъдa поредната му носна кърпичка ;хх
Ако и за теб всичко е колкото за забавлението, няма да си поредната му. Просто ще сте квит. И двамата сте били колкото за натискането - къв е проблемът? Не се отдавай толкова на чувства, особено когато имаш опасения, че той е мухльо.
LuxurySk0B
08-18-2010, 08:55
е да ама момче което ги сменя много често е пич , а на момиче което ги сменя много често и казват жрица на любовта 8-)
MegiBoOm
08-18-2010, 08:58
да поясня не е за НАТИСКАНЕТО, просто защото се харесваме и нз аз може би искам да сме нещо повече, но немога да съм сигурна дали и той изпитва същите чувства :(
MaLkaTa_LaDy
08-18-2010, 09:02
На колко сте?
MegiBoOm
08-18-2010, 09:04
той на 16, а аз на 13 :oops:
mArMaLaDkA
08-18-2010, 09:33
Как да не ти пълнят главата с глупости, като ти толкова лесно се връзваш?
Опознай първо момчето, състави си свое собствено мнение, пък тогава слушай чуждото и решавай какво ще правиш. Аман.
DeleteThisAccount
08-18-2010, 09:44
Абе, ти какво очакваш да ти кажат бившите му, много ясно е, че ще го оплюват! А ти въобще не се туткай, а му кажи, щото никое момче дори и да те харесва няма да стои и да те чака, докато се овериш, дали той ще отрежи или там кфото ти минава през главата, ако го харесваш отиваш и му казваш, иначе скоро, дори и той да те харесва, чувствата ще истинат..
той на 16, а аз на 13 :oops:
... я си удари 2 шамара и ходи да играеш с куклите... Рано ти е за такива батковци още :?
MegiBoOm
08-18-2010, 10:26
престанете с тея тъпи коментари със скапаните кукли, ако искам ще ходя да си играя :x а и той е съвсем нормален по държане, девствен си е, и е суупер добър....писна ми във всеки втори пост го пишете това, а знаете ли колко приятно му става на човек :?
А какво искаш да ти казват ? Момчето ще става на 17 и е девствено, а ти едва ли имаш намерение да пускаш скоро... Щом е и женкарче сама си направи изводите...
MegiBoOm
08-18-2010, 10:32
и не скоро няма да става на 17, а и мисля че този форум е за да си помагат хората, а не постоянно да си правят забележки :(
BaffaLsc
08-18-2010, 10:33
престанете с тея тъпи коментари със скапаните кукли, ако искам ще ходя да си играя :x а и той е съвсем нормален по държане, девствен си е, и е суупер добър....писна ми във всеки втори пост го пишете това, а знаете ли колко приятно му става на човек :?
Не им обръщай внимание !
и не скоро няма да става на 17, а и мисля че този форум е за да си помагат хората, а не постоянно да си правят забележки :(
И помагам ли като ти кажа, че е по вероятно да ходите 1 месец и него да го прасне хормона и да те зареже ?
Qnkishhh
08-18-2010, 10:52
Не вярвай току-така на хорските приказки. Сама си състави мнение за него! А междувременно, колкото и да ти е трудно, седнете и си поговорете като бели хора, обясни точно как се чувстваш и още по реакцията му ще разбереш свестен ли е и какви са намеренията му спрямо теб. Успех!
MegiBoOm
08-18-2010, 16:13
Oх вече и когато чуя името му, пулсът на сърцето ми се ускоряява толковаа много ....а коремът ми се свива на топка :(
zlonamerena
08-18-2010, 16:18
Сигурна ли си,че бившите му приятелки, не съжеляват,че са го изпуснали и че сега не искат ти да си с него,защото завиждат?! Първо се убеди много добре в това което са ти казали те,после помисли и говори с момчето, или го пробвай само за да видиш дали ще се получи същото като с тях(ако не лъжат) ;)
ScorpionGirl
08-18-2010, 17:38
Не слушай какво казват другите. По-добре е сама да се увериш дали е вярно или не.
Не че нещо, ама тези, които плащат Данък Обществено Мнение, не стигат много надалеч. Е, това ще ти кажа. С думи нищо не става, трябва да се действа. Дано съм ти бил полезен. И както си въобразяваш, че само за теб ще мисли, може да се окажеш на скамейката. Едно момче разбере ли, че не му се обръща внимание от среща, или няма реално действие, почва да си мисли какви ли не работи, отчайва се и накрая казва - БАСТА (стига толкова). Затова, атакувай, за да не останеш с празна кошница.
gotic2oo9girl
08-18-2010, 20:07
Пий алкохол.
с този метод най-много да си каже всичко направо без притеснения.. което в ситуацията наи-вероятно може да свърши работа :-D шегата на страна.. Съгласна съм с zlonamerena разбери сама.. не се влияй от останалите :)
GossipGirl89
08-18-2010, 20:19
Като за начало спри да се доверяваш толкова много на хората. Особено на бившите му приятелки - ако ги е зарязал и са останали с пръст в уста е нормално да ти говорят такива работи. Ти най-добре го познаваш момчето и сама ще си прецениш какъв е и що е. Ако наистина е женкар няма начин да не му се носи слава из обкръжението, в което е. Най-добре седни и поговори с него. Кажи му, че го харесваш, но те е страх да не те нарани и т.н. (не че ако насистина е боклук това ще го трегне много-много ама все пак...)
Първо казваш,че бил с момиче ,колкото да не е сам и му казваш да сте смао приятели,после проявява някакъв интерес и ти хвръкваш към него .. замисли се
MegiBoOm
08-20-2010, 16:52
той ми разби сърцетоооооо....... :( :( днес го видях с друга дори го поздравих, а той само мълчеше.....цялата съм в сълзи,депресирана,в ненормална лудост....помогнете ми да го преодолея аз го обичам а той ми разби сърцето, немога просто немога да спра да плача, цялата в сълзи молеща за малко помощ :smt089 :smt089 :smt089 :smt089
gotic2oo9girl
08-20-2010, 17:51
Добре де как момче, с което си нямала абсолютно нищо (имам предвид повече от това да си обяснявате, че се харесвате) ти разбива сърцето.. Просто не го разбирам.. Да ти е гадно, да ти е кофти ОК.. ама чак сърцето.. Пък и при положение, че ти си си го направила не обвинявай него.. Той продължава нататък, направи и ти същото.. И за напред знай, че е тр да помислиш преди да кажеш на някой, че ще сте само приятели...