View Full Version : помогнете ми да реша проблема си ....молави
Значи има едно момче с него сме приятели от доста години близо 6гд. Ама аз много го харесвам и искам нещо повече от приятелство .Много ме е страх че ако той не ме харесва ще си развалим приятелството.Говорим си забавяваме се но нищо повече.Молави дайте савет как да му кажа че го харсвам . Благодаря на всички предварително . :oops:
NqkfaNikakva21
08-18-2010, 11:15
За тези 6 год., ако не е проявил никакъв интерес ти е спукана работата, т.е за нещо повече от приятелство .
Като те е страх от реакцията му,не го прави директно,пробвай да му намекнеш,че не ти е безразличен ;)
kamucheto0
08-18-2010, 11:18
Аз имам същия проблем.. даже си развалихме приятелството,защото аз много го харесвам и му признах сичко и той се отдъпна,питах го защо така прави той каза,че не е вярно и ме викна да излезнем само двамата без други приятели. Излезнахме прекарахме си страхотно целувахме се и това беше.. от 2 дена не ми е писал не ме търси и очаква сега да му хода по гъза.. но това е отделен въпрос.. развалихме си цялото приятелство, за което много съжалявам..
Намеци мойто момиче,намеци.Вие жените сте добри в това 8-)
еми щом казвате с намеци дайте някакав пример щото аз опитвах някакви неща ама нямаше резолтат
Е сега аз ли да те уча какво да правиш :D Разхождате се някъде и по едно време му казваш примерно "хей много ми е приятно да се размотавам с теб" или нещо подобно и следиш реакцията му. ;)
ок други ден ще пробвам пак ще видим
silvencety
08-18-2010, 11:51
Пробвай да му намекнеш ,въпреки че за толкова време ако си му направила впечатление поне малко да ти го е споделил вече ..
sweety11
08-18-2010, 11:59
За тези 6 год., ако не е проявил никакъв интерес ти е спукана работата, т.е за нещо повече от приятелство .
И аз си мисля същото.Ако е имал нещо към теб,различно от приятелство, със сигурност за 6 години щеше да направи нещо.
И защо пък със сигурност?Може да е срамежлив човека знаеш ли :?
silvencety
08-18-2010, 12:05
И защо пък със сигурност?Може да е срамежлив човека знаеш ли :? колкото и да си срамежлив ,за 6 години все някаква симпатия ще прояви към нея .. ;}
Авторката да поясни ,в какви среди са били ,ако са бил ив една компания е лошо вече ;д
И защо пък със сигурност?Може да е срамежлив човека знаеш ли :? колкото и да си срамежлив ,за 6 години все някаква симпатия ще прояви към нея .. ;}
Така е Силве,ама я си представи,че и той като нея се чуди дали да и признае ;) И все пак си говорим само хипотетично,ако последва съвета ми може би ще разбере :)
silvencety
08-18-2010, 12:23
Така е Силве,ама я си представи,че и той като нея се чуди дали да и признае ;) И все пак си говорим само хипотетично,ако последва съвета ми може би ще разбере :)Е ,да хипотетично ,все пак не знаем как стоят точно нещата ,има си ситуации и ситуации :Р ..
Найстина няма да сгреши ако се вслуша ,и ще ми е много интересно ,ако сподели какво е станало занапред .. ;}
значи за тези 6г. нйе неможем да се виждаме много често само ако се засечем на село и тва. щото аз сам много добра приятелка с сестра му и с нея излизаме така по често но се опитахме да го викнем един пьт с нас да излезне но той неискаше може би ако се виждаме по често ще се оправят нещата до година ще учим в едно дакало пак ще видим сас сигорнос в недела ще кажа какво е станало
NqkfaNikakva21
08-18-2010, 13:51
Ама пък пишеш супер грамотно 8-)
Elenichkaa
08-18-2010, 14:59
като за начало се опитай да пишеш думата :Моля ви,Моля! (нищо лично просто съвет ;) )
Колкото до момчето ако не му кажеш губиш!Всъшност да,наистина риска е голям,но пък си струва,нали? ;) Поне ще си наясно
ПП : може и да се повтарям с някой др постове,но не прочетох цялата тема а само първия пост.