View Full Version : Братовчедките ми...
според вас нормално ли е човек да се възбужда от братовчедките си?и двете са по-големи от мен,едната с 2г,а другата с 5 :oops: :oops: :oops:
xrusinka
08-18-2010, 12:35
Хах колко теми ще пускаш? На колко си?
14 :D Просто човек с много проблеми...
Не можеш да ни заблудиш,знаем че се възбуждаш от коли
xrusinka
08-18-2010, 12:40
:D :D
:D все пак си предпочитам хора...в коли :D
robertdowney
08-18-2010, 12:47
Опъни братовчедка си в кола и двата ти проблема ще минат. :o :o
все пак някой по-сериозен?
Незнам дай pics и ще ти кажа дали е нормално
robertdowney
08-18-2010, 12:52
дАй материал
robertdowney
08-18-2010, 12:57
аз :-o :-o
Така е щом има задни помисли към семейната кола хаха
лок моля,писна ми да спамят
robertdowney
08-18-2010, 13:19
ключ
Пф локнаха темата за колата и не можах да ти отговоря...
Та на въпроса седалките са 100% кожа от мармот,правени са по поръчка.Само гледай да не ги изцапаш,че не се чисти
robertdowney
08-18-2010, 13:35
Хюстън, имаме проблем!
Какъв?
Не можем да заключим темата :shock: :shock:
Натисни ключа по силно, over.
Дай гаааз, дай ряяз, дай гаааз, купонът е при нааас :-({|=
даи снимки и на 2те и ще ти кажем :D
Тос пък братовчедките си иска да праска ROFLMAO :razz: :razz: :razz:
Напълно нормално е, аз много пъти съм се възбуждала от сестра ми, това според мен си е в реда на нещата.
Но трябва да има граница, едно е да се възбудиш и да си го мислиш само, а съвсем друго да предприемеш истински действия. Такива привличания към роднини трябва да си останат само в съзнанието, макар че братовчед не е много близък роднина май.
Напълно нормално е, аз много пъти съм се възбуждала от сестра ми, това според мен си е в реда на нещата.
Но трябва да има граница, едно е да се възбудиш и да си го мислиш само, а съвсем друго да предприемеш истински действия. Такива привличания към роднини трябва да си останат само в съзнанието, макар че братовчед не е много близък роднина май.
XAXAXAXAXXAXAXAXAXAXAXAXAXAX :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Е НЕ, НЕ МОГА ПОВЕЧЕ :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Виж какво tarlyo, има случаи и то много в които братовчеди се женят, ако не си чул аз съм чула.
Ми ходи се жени за детето на сестрата/брата на майката ти :razz: :razz: :razz:
FeelMyPain
08-18-2010, 18:00
Виж какво tarlyo, има случаи и то много в които братовчеди се женят, ако не си чул аз съм чула.
Хуя прощавал само до 2рите братовчеди.Оттам нататък всичко под ножа.
0y7ofCon7roL
08-18-2010, 18:01
Е ся ако са втори, трети братовчеди няма дерт ама ако са първи :?
Nevyzmutim
08-18-2010, 22:50
Т'ва е химия бе хора ... в пубертета от всичко можеш да се възбудиш.
Princessani
08-19-2010, 10:41
според вас нормално ли е човек да се възбужда от братовчедките си?и двете са по-големи от мен,едната с 2г,а другата с 5 :oops: :oops: :oops: Пич не е толкова странно ,чувала съм и за други такива случай,ти си побертет и хормоните ти яко бошуват а те са зрели жени .Но след известно време ще ти мине.
BiGBaDWolF
08-19-2010, 10:46
Що бе ако са некви супер сливи ... Питай ги дали че ти пуснат и пиши пак ... 8-)
Абе кви са тия извратени теми в тоя раздел бе...
mnogoznaikO
08-19-2010, 11:28
МОЖЕ :-D
Пф локнаха темата за колата и не можах да ти отговоря...
Та на въпроса седалките са 100% кожа от мармот,правени са по поръчка.Само гледай да не ги изцапаш,че не се чисти
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: ти си го взе на подбив вече :grin: :lol: :razz: :razz: