View Full Version : ЛЕВИТРА
sexyboybg
08-18-2010, 16:23
Здравейте. Искам да попитам как се продава в аптеките и на каква цена долу-горе е лекарството "ЛЕВИТРА", всмисъл дали се изисква задължително рецепта или не ? Някой ползвал ли е ЛЕВИТРА и ако има такива да ми обяснят как действа и колко време преди секс трябва да се вземе. Мерси предварително.
Цък (http://www.framar.bg/%D0%BB%D0%B5%D0%B2%D0%B8%D1%82%D1%80%D0%B0-%D1%82%D0%B0%D0%B1%D0%BB.-20-%D0%BC%D0%B3.-2-pid12006267.html)
sexyboybg
08-18-2010, 16:48
А. забравих да попитам, ЛЕВИТРА действа при сексуална възбуда, дали може да се "тренира" и "изпробва" ефектът й при мастурбация ?
0y7ofCon7roL
08-18-2010, 17:56
А. забравих да попитам, ЛЕВИТРА действа при сексуална възбуда, дали може да се "тренира" и "изпробва" ефектът й при мастурбация ? Бахти и пича ще даде 36 лева да си направи 4екия :razz: :razz: :razz:
xrusinka
08-18-2010, 20:37
А. забравих да попитам, ЛЕВИТРА действа при сексуална възбуда, дали може да се "тренира" и "изпробва" ефектът й при мастурбация ? Бахти и пича ще даде 36 лева да си направи 4екия :razz: :razz: :razz:
Сигурно има проблем :)
Awesomness
08-18-2010, 20:46
Ако имаш проблем по-добре се консултирай с уролог/андролог. Аз лично мисля, че това ЛЕВИТРА е като Виаграта... Приятели са ми споделяли, че по добро от ТРИБЕСТАН няма. Аз лично бих ти препоръчала да размислиш над това да вземаш каквито и да е лекарства за ерекция... Ако си под 20 и сега ги взимаш, на 40 години и Виаграта ще е безпомощна..... А и ТРИБЕСТАН е на билкова основа и е горе долу на същата цена. Успех !
JakesInsanity
08-18-2010, 21:24
Айде стига сте писали глупости от сорта на "отиди на уролог", не разбрахте ли че щом питат тука 100% няма да отидат никъде и няма да кажат на никой за проблемите си!!!!!!!!!!!
Като имаш мерак за хапчета пробвай трибестан, най-много го хвалят, па после кажи имаше ли ефект.
здрасти,аз преди време съм я взимал с рецепта,не знам сега как се продава,но от известно време използвам само LOVETRA,абсолютно същото е като левитрата,само че по-бързо действа и е желенце ,можеш да пробваш
krasiooo
04-24-2014, 11:13
Преди седмица някъде,аз и едни познати пробвахме течната левитра,направо къртииииииии,яко секс падна,мисля че точно така се казваше,както е написал zyzoo -lovetra май беше
Bitch_Please
04-30-2014, 00:32
Айде ся пък Трибестан. Лош съвет даваш, кака. Ще му прецака хормоните.
anonumvs
05-28-2014, 22:26
Чета ви мненията да се забавлявам честно казано. Но тук вече си играете със сравнително опасни неща. Варденафил (търговско име Левитра) и Тадалафил (Сиалис) са много подобни молекули на Силденафила (Виагра), но далеч не толкова добри като първия медикамент в сектора на еректилната дисфункция, който е Виагра. Левитрата има повече странични ефекти и като цяло Виаграта по-добри отзиви от пациенти. Подчертавам пациенти - това не е медикамент за играчка. Пие се, когато има проблеми с ерекцията, иначе просто няма да има особен ефект, особено при млади хора. Но може да доведе до приапизъм или до сърдечни проблеми при наличие на сърдечно състояние.
Като цяло няма никакъв смисъл от Левитра/Виагра при млади хора без еректилна дисфункция (която е много рядка под 30). Е*ете си спокойно и се радвайте, че рипа без хапчета.