View Full Version : Подарък
gotic2oo9girl
08-18-2010, 17:59
Здравейте! Знам, че ако има някоя тема с подобно съдържание веднага ще ми се скарате, ама това са 1000 страници не мога да ги прегледам всички.. Искам да питам, ако трябва да подарите на специален човек за вас (човека е бил доста време приятел с вас и после сте решили, че може да не сте само приятели :D ) какво бихте му подарили за рождения ден? Малко е тъпо, но нищо не ми идва на ум... Мерси предварително :---)
TheBeliever
08-18-2010, 18:01
За да не се преглеждат всичките 1000 страници, хората за измислили търсачка. И ако си беше направила труда да я използваш, щеше да видиш, че 99% от отговорите на твоя въпрос са "Ние от къде да знаем твоето гадже какво харесва?!?!"
FeelMyPain
08-18-2010, 18:04
Дай му да те бодне в дупарата.Най-хубавия подарък.
Грубо брат. :S
ScorpionGirl
08-18-2010, 18:08
И все пак можеше да не бъдете груби...
Онтопик: Имаше една тема, в която едно момиче беше изброило какво е подарявало на приятеля си, но нещо не мога да намеря темата.
gotic2oo9girl
08-18-2010, 18:38
За да не се преглеждат всичките 1000 страници, хората за измислили търсачка. И ако си беше направила труда да я използваш, щеше да видиш, че 99% от отговорите на твоя въпрос са "Ние от къде да знаем твоето гадже какво харесва?!?!"
ок за търсачката е вярно, ама нямаше кой да помисли.. Пък за отговора, може просто да се даде предложение, а не да ми кажеш какво иска той :)
gotic2oo9girl
08-18-2010, 18:40
мерси за предложението, но се отхвърля..
TheBeliever
08-18-2010, 18:44
ок за търсачката е вярно, ама нямаше кой да помисли.. Пък за отговора, може просто да се даде предложение, а не да ми кажеш какво иска той :)
Да дам предложение без да го познавам? Много сте интересни, честно. Всеки подарък, особено такъв за любим човек, трябва да бъде личен. Ти го подаряваш, а не някакви непознати от интернет пространството. Ако ти не знаеш какви са предпочитанията и интересите на приятеля ти, аз ли ще знам? Бахти хората. :?
мерси за предложението, но се отхвърля..
Ехх... А с такова нетърпение очаквахме да видим снимките от момента, в който му връчваш подаръка...
Амии нещо,което той харесва много.На моя приятел например му бях подарила чаша на Левки ,защото е запален фен :D :D и се изкефи :) .. тъй че зависи до интересите ; )
gotic2oo9girl
08-18-2010, 21:23
мерсиии и тва е идея :)
LuxurySk0B
08-20-2010, 07:57
мазна баница намазана с глюкоза
mimityy34
08-20-2010, 08:25
да ти кажа честно и аз имам същият проблем .. незнам какво да му подаря за рожденния му ден . Това с чаяата наистина е добра идея , но можеш да му подариш и някоя хубава тениска на Адидас или портмоне с някоя хубава любовна картичка . Ако играе карти може да му подариш нчкой комплект за Покер например или Mp3 .. незнам обаче когато се замислиш има толкова много неща :)
Сега действай , разходи се по магазините , огледай и сама реши какво ще му хареса :---)
gotic2oo9girl
08-20-2010, 09:15
емм така е, че мн неща могат да се измислят.. обаче не съм сигурна кое ще му хареса и кое не... Всъщност повече се сещам кое няма да му хареса от колкото кое ще му :-k ноо мерси за идеите, ако измисля нещооо ще дам идея :)
LuxurySk0B
08-22-2010, 07:15
може също буркан на който пише курбан чорба и бисквита барни и сирене