View Full Version : Размери презервативи
Здравейте!! Така, давам по сценарий: приятелката ми не дава нищо необлечено да и влиза между краката. А АЗ НЕ СЪМ СВИКНАЛ!!! ;( като цяло мразя капутите но няяммам избор... таа проблема е 4е тези стандартните са ми малки, (стандартните са 2 размера, но не ме устройват) Проблема е че докато го сложа тва нещо, на Бай Dick му се доспива :S
Моля ви хора с повече опит да ме опътят какво да взема! МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!
бий му шамари да не заспива толкова бързо .. :lol:
бий му шамари да не заспива толкова бързо .. :lol: мога да ти набия и аз 1 жезал :lol:
бий му шамари да не заспива толкова бързо .. :lol: мога да ти набия и аз 1 жезал :lol:
мечтите са безплатни .. :wink:
xinfamous
08-18-2010, 22:55
мога да ти набия и аз 1 жезал :lol:
Кифленски коментари колкото щеш :)
По темата,как така ти спада за..3-4 секунди докато го сложиш? И на мен обикновените ми стягат и после като го сваля в основата на пениса имам едно такова пръстенче от стягането..пробвай различните Durex-и според мене..
мога да ти набия и аз 1 жезал :lol:
Кифленски коментари колкото щеш :)
ееее пич аре престанете с тия пубертетщини фани си го набии тоя жезъл у г*з* какво занимаваш момичето с глупости ???
Спортекс за сега неме стягат толкова много, но пак го има въпроса е че не се търпи понякога и ми писна и сега сме пауза докато не се съгласи ... просто не се търпи ужасно е а слагането е ад при мен става за повече от 10 сек просто пръстена на кондома е малък и неможе да влезе...
Братле същия проблем имам мерси че си пуснал темата место мен ;д аз просто го оставам да спадне и нахлузвам капута ..поклатя го малко и ми стаа :razz: :razz: и то капута се изпъва некаф и сао в началото стиска пробвай може и при теб да действа нз 8)
Е ... да не си расъл толкова ...
и аз минавам по горе-долу същата система баси понякога мисля че ще се пръсне :D
xinfamous
08-18-2010, 23:51
Братле същия проблем имам мерси че си пуснал темата место мен ;д аз просто го оставам да спадне и нахлузвам капута ..поклатя го малко и ми стаа :razz: :razz: и то капута се изпъва некаф и сао в началото стиска пробвай може и при теб да действа нз 8)
Тва е до няква степен грешно щото аз ше чакам да ми спадне доста време и ше ни мине кефа напрао до тогава (; , пък и брато все пак някакво стягане трябва да има за да може да ти се държи на пишока се пак..ама понякога наистина е побъркващо с тия гуми! Неможеш ли да я навиеш момата да гълта хап ?
kalpazanka
08-19-2010, 07:27
Неможеш ли да я навиеш момата да гълта хап ?
А не може ли авторът да се навие на контрацепцията за мъже, която измислиха наскоро и е с ефект 3 месеца? Или май като опре ножът до кокал, подвивате опашка и ви се изпарява смелостта яко дим?!
Неможеш ли да я навиеш момата да гълта хап ?
А не може ли авторът да се навие на контрацепцията за мъже, която измислиха наскоро и е с ефект 3 месеца? Или май като опре ножът до кокал, подвивате опашка и ви се изпарява смелостта яко дим?!
Кви хапчета бе .... знаете ли колко е вредно това за нас жените .... или вие гледате само да си наврете пишоците в нас и после да бегате ..... ще чакаш да ти спадне кат ти е голям .... или ще си копуваш по поръчка щом нормалните не ти стават
хахаха ми кажи тогава къде да отидем да ни земат мерки ???
а за хапчетата преди години бяха вредни вече са МИНИМАЛНО вредни, пък и не това е проблема а не иска поради спин контрол и тем подобни ....
А не може ли авторът да се навие на контрацепцията за мъже, която измислиха наскоро и е с ефект 3 месеца? Или май като опре ножът до кокал, подвивате опашка и ви се изпарява смелостта яко дим?! ... Контрацепцията за мъже е на екпериментално ниво и още не са събрали достатъчно доброволци да видят дали няма за страничен ефект да ни изникне пенис на челото... Мисля, че 1 месец мацката да гълта хапчета е доста по-добре от мутирали неплодородни пичове по улиците.
kalpazanka
08-19-2010, 07:51
Нали се сещаш, че един месец контрацепция на момичето не решава проблема? Най-малкото, което е, девойчето няма да прави секс, само докато пие хапове! Въпреки ниската дозировка, страничните ефекти остават! Рискът от тромбози е за нейна сметка, рискът да не се възстанови овулацията след продължителен прием е също за нейна сметка! Рискът да се сдобие с бучка в гърдата и да ходи от кабинет на кабинет е също за нейна сметка! Ти си вдигаш панталона, закопчаваш ципа и си до там! Последствията са за нея! Изцяло!
ем в аптеката като искаш отиди и то плесни на касата и кажи да ти го измери и да се обади във фирмата за презарвативи за по-голям .... 8-) за хапчетата най-страничните ефекти дет съм чула че може да наруши цикълния период на момичето ... и без тва не на всички им върви според календара .... приятелката ти може да склони малко глава .... и кат иска да отидите на изследвания за всички болести да се видите и после да я праснеш малко мился че имаш опит да си въздържаш от гафове .....пък и след това по нататака може да си вземе един тест той не е 100 лв
Риск винаги е имало и ще има... Въпросът е кой е най-адекватния начин момчето да отреагира, тъй като явно има негърска жилка и не му стават стандартните презервативи. Просто реших да ти ударя контра-та на хормоналната контрацепция за мъже... а мисля че и ти си на мнението, че анти-бебе са много по маловредни от едно Ескапеле например. В никакъв случай хаповете не са по добри от кондома, но като няма избор ...?
В никакъв случай хаповете не са по добри от кондома, но като няма избор ...?
Винаги има избор за решение ама не винаги се търси такова!! .. :?
kalpazanka
08-19-2010, 08:09
Ескапел е много по-безобиден от контрацептивите за регулярна контрацепция. Мое виждане. ;)
Ако не греша Ескапел има известен шанс да не подейства ....
kalpazanka
08-19-2010, 08:35
И при контрацептивите има такъв шанс. Ако мадамата пие други медикаменти, които се явяват ензимни индуктори, просто считай, че е заченала от поглед! Не всички лекари, които предписват някакво лекарство, питат за прием на други медикаменти. А и невинаги момичето си казва. И хоп, белята станала.
Ако се разкашля/разкиха и започне да пие АБ, от който получи неразположение, протекцията е заминала по дяволите.
dimitar_ak
08-19-2010, 08:41
Аз пък се чудя защо непрекъснато чета въпроси "презерватива не ми става"? Всички знаем колко е диаметъра на пръстена. Почвам да си мисля, че просто не умеете да го поставите и развиете правилно.
Не се иска голяма ловкост да сложиш гумичката... Всички проблеми са зародени в ГМО храните, който стимулират растежа на половия орган до динозавърски размери 8-) А wolfy ... не че нещо ама май няма да можеш да топнеш чушката скоро предвид проблема си :-P
Princessani
08-19-2010, 10:12
Здравейте!! Така, давам по сценарий: приятелката ми не дава нищо необлечено да и влиза между краката. А АЗ НЕ СЪМ СВИКНАЛ!!! ;( като цяло мразя капутите но няяммам избор... таа проблема е 4е тези стандартните са ми малки, (стандартните са 2 размера, но не ме устройват) Проблема е че докато го сложа тва нещо, на Бай Dick му се доспива :S
Моля ви хора с повече опит да ме опътят какво да взема! МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!! Спортекс са най-добрите според мен ,пробвайте от тях има различни ,може и да ти паснат.
Аз пък се чудя защо непрекъснато чета въпроси "презерватива не ми става"? Всички знаем колко е диаметъра на пръстена. Почвам да си мисля, че просто не умеете да го поставите и развиете правилно.
Е типа за колко тъпи ни мислиш, като толкова умеете елате ни покажете разбирачи....
Спортекс са най-добрите според мен ,пробвайте от тях има различни ,може и да ти паснат.
Пробвал съм всички и тези релефните каточели са ми най-удобни смисъл пак ме боли но сравнение с другите не ме боли толкова мн ... Четох преди малко в един сайт да се награвят с пара и пръстените се били отпускали ама не ми се вярва да стане ...
пич има кондоми размер xxl
sexyboybg
08-23-2010, 16:41
Искам да питам какви биват размерите на презервативите и къде го пише ??? Дали е по-удобно и комфортно с малко по-големички ? Светнете ме малко за размерите на кондомите
Josefinne
08-23-2010, 17:12
Ами... Тя да ти го сложи, ако е по-кадърна, 'щото явно ти не си :-D