PDA

View Full Version : какво да правя..

s3xyl0w3
08-19-2010, 12:06
Здравейте..! Поставена съм в много трудна ситуация и се надявам да ми помогнете.
ето я и историята ми:
Аз съм на 15 и имам чуства към 3 момчета,но постепенно разбрах,че и те към мен..
В едното момче (К.-20г.) съм влюбена от зимата...С него сме много добри приятели,споделяме си много неща, но мисля,че годините ще са проблем,тъй като той вече е пълнолетен и учи в друг град,но си идва често тук.

Към другите две момчета (Св.-16г.) и (Ст.-15г.) изпитвам чуства от скоро-просто са ми малко по-симпатични от другите ми приятели в мъжки род.

И тримата ми признаха,че ме харесват,но аз незнам какво да правя.

Днес К. ме покани да гледаме филм у тях,но този следобед съм заета и мило му отказах,като обещах,че утре съм свободна и ще можем да се видим.

Сутринта пък случайно се засякохме със Ст. ии си поговорихме на една пейка..по едно време той ме прегъна..малко след това ми предложи..бях много объркана и постъпих глупаво..казах му,че ще си помисля..

В неделя бяхме на купон и Св. малко пийнал започна да ми се натиска..аз също малко пийнала му отвърнах, ноо нищо повече..Като ме види се усмихва много сладко, всяка вечер си пишем по скайпа. От общ приятел разбрах,че и той иска да ми предложи..

Всички сме в една голяма компания и често излизаме заедно..и е неизбежно да разбера кой има по силни чуства към мен..

Страшно много съм объркана.Моля ви дайте ми съвет какво ще е най-разумно да направя и ако обичате без нападки..! :)

P.S. Благодаря на всички които си направиха труда да прочетат историята ми..! :)

BlueCat
08-19-2010, 12:11
Мани го тоя на 20. Нормално момче на 20 години ще си търси някоя на неговата възраст. Другите двама - не мога да кажа.

TheBeliever
08-19-2010, 12:12
Не е въпроса в това кой има най-силни чувства към теб. Трябва да си отговориш на това ТИ към кого изпитваш най-силни чувства.

MaLkaTa_LaDy
08-19-2010, 12:12
Само ти си знаеш към кого изпитваш най-силни чувства. Всичко, което ти пречи да си го признаеш, са предразсъдъци. Ние не можем да ти помогнем.

OneGuy
08-19-2010, 12:15
Мале това е най стария лаф айде да гледаме филм в нас ... всички знаем какво ще иска той от тб :ДДДДДД

umri
08-19-2010, 12:16
Не е въпроса в това кой има най-силни чувства към теб. Трябва да си отговориш на това ТИ към кого изпитваш най-силни чувства.
Даам... така е. Обикновено се случва да имаш най-силни чувства към тоя, който щи го тури солено след това, много солено.... в случая мисля, че ще е 20-така.

s3xyl0w3
08-19-2010, 12:17
ами мисля,че имам по силни чуства към Св., но той е по-висок от мен с малко повече от 1 глава и малко по-едър (но не дебел) а другият е с 5-6см по-висок и е слабичък..с него може да си подхождаме повече, но тръпката няма да е същата..

LuxurySk0B
08-19-2010, 12:18
според мен Ст. , а аз преценявам винаги правилно , така че проблема е решен

OneGuy
08-19-2010, 12:18
Е аз като съм висок 195 ... значи ли че ........ о боже ...

MaLkaTa_LaDy
08-19-2010, 12:20
ами мисля,че имам по силни чуства към Св., но той е по-висок от мен с малко повече от 1 глава и малко по-едър (но не дебел) а другият е с 5-6см по-висок и е слабичък..с него може да си подхождаме повече, но тръпката няма да е същата..
Ахахаххахахаха :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

TheBeliever
08-19-2010, 12:21
Щом преценяш чувствата си на базата на външния вид, значи всичко е решено. Пускай анимационните филмчета, грабвай Барбито и като поотраснеш още малко започни да си търсиш гадженца.

4o4ina
08-19-2010, 12:22
Ти сама знаеш към кого имаш най-силни чувства избери него,а другите ги отрежи деликатно,за да не нараниш чувствата им,но ако не можеш да избереш най-добре ги отрежи и тримата!

mArMaLaDkA
08-19-2010, 12:24
Отвратителни сте! Момичето е изправено пред такава жестока житейска дилема, а вие се забавлявате на нейн гръб. Не ви прави чест!

OneGuy
08-19-2010, 12:29
Ти сама знаеш към кого имаш най-силни чувства избери него,а другите ги отрежи деликатно,за да не нараниш чувствата им,но ако не можеш да избереш най-добре ги отрежи и тримата!
Да точно така направи ... режи ги без да нараняваш чувствата им ...

BlueCat
08-19-2010, 12:31
Отвратителни сте! Момичето е изправено пред такава жестока житейска дилема, а вие се забавлявате на нейн гръб. Не ви прави чест!
Ами да, права си. Изобщо не трябва да се забавляваме с факта, че в главата на днешните млади момичета се върти само мисълта до кое момче ще изглеждат по-добре.

MissEverything
08-19-2010, 12:31

жестока житейска дилема ?!?!
Тя да няма да спасява света !?
Щом преценя хората по това кой колко бил висок, кой бил слаб... има ли смисъл от съвети !? Да си седне на г*за най-добре и да си опича малко акъла

mArMaLaDkA
08-19-2010, 12:35
Не ви ли писва да се вземате толкова насериозно в едно 90% от случаите?

viliana9
08-19-2010, 12:38
ами мисля,че имам по силни чуства към Св., но той е по-висок от мен с малко повече от 1 глава и малко по-едър (но не дебел) а другият е с 5-6см по-висок и е слабичък..с него може да си подхождаме повече, но тръпката няма да е същата.. :D

ЕЛА ДА ГЛЕДАМЕ ФИЛМ У НАС=ЕЛА ДА ПРАВИМ СЕКС
:-D 5години са си бая разлика, но ти най- добре си знаеш
в смисъл друг град учи студент е при тва (студентски партита а-у др мацки тва онва сещаш се 8)

kyklichka01
08-19-2010, 12:48
наистина някои от вас подхождат несериозно..
аз бих казала да се занимаваш с момчето на 16 щом изпитваш по-силни чувства към него..както казват бабите: "Щом се обичат младите,нека се вземат..! :D "другите двама ги отрежи по-деликатно както каза някой преди мен.. и да не ти пука какво ще мислят хората,защото доколкото аз разбрах това те притеснява до някаква степен.. давай смело напред..Успех! :)

MissEverything
08-19-2010, 13:30
наистина някои от вас подхождат несериозно..

Пф.. то защото критериите, по които определя момчетата, са много сериозни :D "Той е по-висок от мен с една глава, но е едър => няма да си ходим...той е слаб => ще си ходим". Нищо лично, просто отдавна са ми убегнали тези детински разсъждения. Не бива да се възгордява от това, че трима и били предложили. В най-добрия случай само от един от тях ще излезе нещо свястно.

umri
08-19-2010, 13:37
С тоя си коментар доказа, че тряа да жулиш плочата още 2-3 години преди да допуснеш вагинална инфестация.

Justify
08-19-2010, 13:47
Аз съм на 15 и имам чуства към 3 момчета

Много малко ве мила? Аз като бях на 15 имах чувства към всички момичета,то не че и сега нямам де :D :D :D

Според мен си тъпа патка и не знаеш к`во искаш! :o

leviafana
08-19-2010, 14:14
Значи аман от тъпи кифли. Абе ти приятели нямаш ли бе тикво? К'во ни питаш нас? Жестока житейска дилема? Кво?! Че пиклата неможе да реши с кой да тръгне ли? А въпрос на живот и смърт е дали да си облека черната рокля или синята? :razz: Убихте ме от простотията си! Да не е тръгнала да се жени тая киферица че да дилема? :lol: Мили боже! Авторке ходи се жалвай на себеподобни тикви като теб и стига с тъпите еднообразни теми. Всяка 2ра 15 годишна кифла има "дилеми" дали да отиде до кенефа или не? КАКЪВ СЛОЖЕН И ЗАДЪЛБОЧЕН ПРОБЛЕМ! Хайде решавайте сами безмозачни дебили такива. Никой не е длъжен да ви слуша жалките измислени и прости "проблеми". Или като си толко малоумна сама да решиш с кой искаш и с кой не ходи при себеподобните си. както вече казах, и обсъждайте кой ще ти пасне най добре на малоумщината. :shock:

vas4e3to0
08-19-2010, 14:23
Взимай Св. или никой :)

loliii
08-19-2010, 14:30
Мисля, че ти изобщо не ги харесваш. Като си ги избираш само по външност и дали пасват на шаблона ти нищо няма да постигнеш. Все пак си мисля, че тоя дето ти е предложил на пейката е най-подходящ. 20-годишният иска само да те е*е.. затова те кани да ГЛЕДАТЕ ФИЛМ У ТЯХ. Другият е бил пиян и затова се е натискал с теб - това не означава, че иска нещо сериозно. А на глупостите на някъв си твой приятел не трябва да се доверяваш. Оня С-еди-къв-си щеше да ти предложи, ако имаше намерения. Тъй че остава оня пич, дето ти е предложил. Той единствен е имал смелостта, а и най- ти подхожда на годините.

mArMaLaDkA
08-19-2010, 14:31
Неразбрали, недочули, невидели, обаче бързат да си чупят пръстите по клавиатурата, че и се палят. :lol:
Изобщо не ми е било цел да постигна такъв ефект, но каквото - такова. Посмях се поне.

loliii
08-19-2010, 14:35
Неразбрали, недочули, невидели, обаче бързат да си чупят пръстите по клавиатурата, че и се палят. :lol:
Изобщо не ми е било цел да постигна такъв ефект, но каквото - такова. Посмях се поне.
За мен ли става въпрос, че не разбрах... Щото го пишеш под моя пост и се чудя кво става тука. :-o

mArMaLaDkA
08-19-2010, 14:44
Не, спокойно. 8-)

leviafana
08-19-2010, 14:54
Ако става дума за мен. 1-во изобщо не се паля. Просто ми е смешно кви простотии ви тревожат. 2-ро Такива теми има на секи 2 сантиметра и във всичките пишат едни малоумни същества, които явно си нямат друга работа освен да се жалват колко им е тежко. 3-то Фактът че изкарваш тая простотия житейска дилема е просто невероятно смешно. Аз не мога да се запаля по такъв тъпизъм, който ме вълнува точно толкова колкото и кви чорапи носи Ван Хелсинг. Щом за теб това е тежка житейска дилема твой проблем за мен е пълния тъпизъм. Омръзнало ми е да гледам всяка втора недорасла пикла да се жалва колко е тежък живота за нея. Кво е видяла тя от живота, че да се жалва? Радвам се че си се посмяла. Въпреки че това не е за смях а си е направо за рев. :) Изпростяло общество.

mArMaLaDkA
08-19-2010, 15:10
Невероятно смешно е, че за 20-ти пореден път ще кажа, че изказването ми беше саркастично, и че ще се намери пак някой, който да ми е приел поста като чиста монета. Факт. Който разбрал - разбрал. Аз се отказвам.

sasha_90
08-19-2010, 16:21
С 20 годишния няма да се получи-учи в друг град,а и сте на различни етапи от живота.Избери един от другите двама.И побързай да не стане от 2-3 стола,че накрая на земята.

leviafana
08-19-2010, 17:02
Невероятно смешно е, че за 20-ти пореден път ще кажа, че изказването ми беше саркастично, и че ще се намери пак някой, който да ми е приел поста като чиста монета. Факт. Който разбрал - разбрал. Аз се отказвам.

Единственото което мога да кажа по въпроса е: По-добре не си служи със сърказъм не ти се отдава ама никак. За да го използваш трябва да имаш поне малко идея как и с какви похвати. Никой не ти е виновен, че не си служиш с него както трябва. Ок? Мир :)

GossipGirl89
08-19-2010, 17:12
Ама Мармаладката се гавреше ве 8-) Защо взехте думите й насериозно :lol:

По темата: Ако си ги избираш по външност наистина няма нужда от съвети... Бъди с този, когото най-много харесваш като човек, а не като визия