View Full Version : Дайте ми съвет за подарък - годишнина :)
Здравейте :) Моля ви дайте ми някакъв съвет за някакъв специален подарък за годишнина,попринцип винаги измислям и правя хубави подаръци,но вече се исчерпах :? Благодаря предварително! =P~
LuxurySk0B
08-19-2010, 13:33
мазна баница намазана с глюкоза
Backspace93
08-19-2010, 13:40
Ми де да го знам кво харесва. Пробвала ли си с типичните:
1. Рамка с ваша снимка
2. Некви сребърни глупости с имена и т.н..
3. Тениска на любим певец/актьор...
Абе не знам, аз подаръци не подарявам. Не знам защо въобще трябва да се подаряват подаръци за годишнини :o Кво толко, просто някакво число :-o
LuxurySk0B
08-19-2010, 13:43
метан и дека
LuxurySk0B
08-19-2010, 13:44
сарман рамазички също е доста оригинално
Backspace93
08-19-2010, 13:45
метан и дека
Ти да не блокира?
LuxurySk0B
08-19-2010, 13:47
мелницата е доста подходящ подарък за такъв повод
LuxurySk0B
08-19-2010, 13:49
най-оригинално е от ония балканчета дето вършят с мотор от пералня и сирене
LuxurySk0B
08-19-2010, 13:51
най-добрия подарък за 2 влюбени сърца е 1 кашон бисквити барни , шафла сшежест и 2 литра цитронада
vas4e3to0
08-19-2010, 13:57
Ами, просто отидете вечерта някъде и се забавлявайте:))
най-добрия подарък за 2 влюбени сърца е 1 кашон бисквити барни , шафла сшежест и 2 литра цитронада
Не, неможе да си толкова тъп :shock: във всяка тема спамиш яко. :o
Хаха,питах ви съвсем сериозно.
амм.. LuxurySk0B ти или си някъв психопат които седи само пред компютара си и чака да напише безмислени коментари в темите на хората или си наистина мн зле! :)
За рожденният му ден му подарих моя рисунка с него и любимото му хоби и сребърно медалионче с кожена верижка.Дойде ми идея за плочка с гравиран надпис продават се и онлайн дали е добра идея? :)
Ами, просто отидете вечерта някъде и се забавлявайте:))
Това го правим на всеки месец също,мерси :)
LuxurySk0B
08-19-2010, 14:06
жълта каруца без колело
vas4e3to0
08-19-2010, 14:12
жълта каруца без колелоСигурно нямаш приятели.....
Иначе, някой ланец или нещо подобно сигурно ще го зарадва:))
xrusinka
08-19-2010, 14:46
Дойде ми идея за плочка с гравиран надпис продават се и онлайн дали е добра идея? :)
Да това е добра идея, и аз мисля да подаря на моя приятел нещо подобно за рождения му ден.
Защо обиждате Мистър Мускул а.к.а Самочувствието... жълта каруца без колело е идея :D
По темата : Може да е малко банално или вече да си подарявала подобно нещо, но наскоро имаше тема за подаръци и там бяха дали като идея кутийка във формата на сърце, на която пише примерно 50 причини, поради които те обичам /колкото измислиш/ и вътре листчета, на които пишеш причините поради които го обичаш... Някакви ваши лични неща.
Също може календар с ваши снимки на всеки месец и някакви послания свързани с месеците.
Бях видяла и момче и момиче, които вървят прегърнати и имаха еднакви тениски, само че на тениската на момчето имаше една голяма стрелка, която сочеше наляво /към момичето/, а на тениската на момичето имаше стрелка, която сочеше към момчето. Бяха много готини. Можеш да направиш две такива тениски - за теб и за него.
Защо обиждате Мистър Мускул а.к.а Самочувствието... жълта каруца без колело е идея :D
По темата : Може да е малко банално или вече да си подарявала подобно нещо, но наскоро имаше тема за подаръци и там бяха дали като идея кутийка във формата на сърце, на която пише примерно 50 причини, поради които те обичам /колкото измислиш/ и вътре листчета, на които пишеш причините поради които го обичаш... Някакви ваши лични неща.
Също може календар с ваши снимки на всеки месец и някакви послания свързани с месеците.
Бях видяла и момче и момиче, които вървят прегърнати и имаха еднакви тениски, само че на тениската на момчето имаше една голяма стрелка, която сочеше наляво /към момичето/, а на тениската на момичето имаше стрелка, която сочеше към момчето. Бяха много готини. Можеш да направиш две такива тениски - за теб и за него.
Страхотни идей особено кутийката мн е мило аз лично бил се зарадвала на това много ,а и тениските :grin: ...мерси за съвета :-)
ruriiina
08-19-2010, 23:54
за годишнина трябва да е нещо много по-специално,което сама да измислиш,защото ти най-добре познаваш какво той харесва и след това ще си доволна от избора си :)) но пък и защо не пробваш примерно да си уредите няколко дни почивка,да купиш 2 билета за любимо място и да си направите малка екскурзийка :) сега ми дойде идеята ;D
Страхотна идея ruriiina Благодаря ти! :-)
LuxurySk0B
08-20-2010, 12:29
луканка с мед
луканка с мед
Горкия.. само мога да те съжелявам :-|
gotic2oo9girl
08-20-2010, 17:40
жълта каруца без колело
братле на кой му трябва жълта каруца или баничка.. И в мойта тема си го писал тва.. Да не би да са те трогвали с такива подаръци??? :-D