View Full Version : Молив за очи...
MidnightTornado
08-19-2010, 14:04
Днес ходих на очен лекар, заради леко възпаление на долния клепач. Каза ми да не използвам обикновените дървени моливи за очи, а някакъв 'самоподострящ се' направен от друг материал, от който няма опасност да паднат дървени стърготини на клепача.. та въпроса ми е,някой има ли си идея за какво е говорила? :smt095
krokkrok
08-19-2010, 14:09
Oriflame,Avon и много други марки имат.Това е моливче,което се върти от другата страна и за това не се остри.Направени са от пластмаса
http://primped4.hcdn1.net/images/uploads/products/LOrealParis/Pencil_Perfect_Eye_Liner_detail.jpg
така изглеждат.Този е на L'Oreal,но както казах,на всякакви марки има :)
MidnightTornado
08-19-2010, 14:10
Oriflame,Avon и много други марки имат.Това е моливче,което се върти от другата страна и за това не се остри.Направени са от пластмаса
Ясноо. Мерси много :-)
Punisherrr
08-19-2010, 14:32
Не е добра идея да се мацаш с каквото и да било докато имаш възпаление. ;)
Аз имам на импала. Той не е дървен, остри се, но е от нещо като пластмаса.
Е ти все говориш толкова грубо,що пък да се ''маца'' ?!
SummerDream
08-19-2010, 15:41
наистина, като имаш инфекция в момента, не е особено добра идея да си слагаш квото и да било на окото..
тва ми напомня за една приятелка, наа която често й се възпалява окото, и тя си е въобразила, че до края на живота си няма намерение да си слага черен молив..фантазъорка 8-)
наистина, като имаш инфекция в момента, не е особено добра идея да си слагаш квото и да било на окото..
тва ми напомня за една приятелка, наа която често й се възпалява окото, и тя си е въобразила, че до края на живота си няма намерение да си слага черен молив..фантазъорка 8-)
То, че не е хубаво, не е хубаво да си слага молив, но като й отмине инфекцията и продължи с дървените моливи.. старата песен на нов глас.
SummerDream
08-19-2010, 15:48
^ да съм казала да продължава с дървените моливи ?! :)
просто се сетих за тоя конкретен случеи с приятелката ми..
MidnightTornado
08-19-2010, 15:57
Не съм казала, че ще тръгвам да се 'мацам'. Естествено, че ще изчакам докато се оправя напълно. Просто за в бъдеще не искам да повтарям същата грешка с дървените моливи.. за всеки случай.
Punisherrr
08-19-2010, 16:49
Е ти все говориш толкова грубо,що пък да се ''маца'' ?!
Ха, нямаше идеята да звучи грубо. Просто така се изразявам понякога, вместо ''да си слагаш'' ;)
А иначе за последния пост на авторката - това вече е друга приказка. Предишното го казах, защото останах с впечатление, че възнамеряваш да си слагаш молив така или иначе. В такъв случай, извинявам се за недоразумението. ;)