Влез

View Full Version : аз съм н1?

LuxurySk0B
08-19-2010, 17:15
Всеки ден прекарвам по поне 30-40 мин пред огледалото като вървя по улицата се гледам по прозорците на колите изглежда , че съм супер самовлюбен обче вече става доста тъпо - минавам покрай една банка и тя цялата е в прозорци и аз не знам дали е нормално започнах да се оглеждам в прозорците и отвътре ме видяха... Мисля си , че съм се вманиачил в себе си и преди съм си мислил , че съм перфектния ама вече става доста често

(напълно сериозно е )

loliii
08-19-2010, 17:17
Представи си свят без огледала и прозорци :shock:

LuxurySk0B
08-19-2010, 17:19
нз ама като ме видяха отвътре и ми стана гадно

loliii
08-19-2010, 17:20
много ти пука... погледни ги и ти :D 8)

OneGuy
08-19-2010, 17:20
Кво лошо има ... вече става опасно ако се правиш на някаф недостижим и надут пуяк ... но ако не го показваш пред хората ... мисля че няма проблем

LuxurySk0B
08-19-2010, 17:32
след 2 кутии плазмаджет мислиш ли , че не се надувам?

OneGuy
08-19-2010, 17:33
Това на снимката ти ли си ?

SummerDream
08-19-2010, 17:33
то да беше ти единственият.. 8-)
аз постояно се зяпам в огледала/витрини/прозорци и не, не съм самовлюбена..просто ми е превърнато в навик д;

LuxurySk0B
08-19-2010, 17:34
не пия алкохол нито пуша ман не съм някав извратен просто искам да кажа , че заради мен доста мъже са станали гейове

OneGuy
08-19-2010, 17:35
не пия алкохол нито пуша ман не съм някав извратен просто искам да кажа , че заради мен доста мъже са станали гейове
Ами ... време ти е и на теб може би мислил ли си над това?

notlike
08-19-2010, 17:38
http://25.media.tumblr.com/mCU8jmcCknhaneztKwDmYdCyo1_500.jpg

Нещо повече трябва ли ти :razz:

sasha_90
08-19-2010, 17:44
Време за реклама.

dunamix
08-19-2010, 17:51
и кфо видяли са те и ко стана изядоха ли те,боли те на х*я :)

batistuta59
08-19-2010, 18:34
xAHHAHAHxahXAHXahXAHxahHAXHxahXAH мн хора станаха гейове заради мен вика ^^ ти си машина човече ... ти си ми новия идол ! всеко момче/мъж мечтае да го харесват мъже !! Мъже са влюбени в мен - Yatzee !! постигнах си целта в живота ...

Ако питаш мен можеш да се радваш когато мъжете те мразят от завист , а не когато са влюбени в теб :)

umri
08-19-2010, 18:46
Един роднина след като гъзът му беше станал един голям хрущял, накрая изпадна в кома. Оправи се, но не е там работата. Преди беше един от най-здравите хора, които съм виждал, а сега не може да си види хуя от шкембето...
Преебаваш си организма, дроба, сърцето и имаш потенциален шанс да ти клюмне вовеки. Кви пари струва.... ти най-добре знаеш.

Не е нужно да си културист или назобан лудак за да си мачо. Моето мнение е, че нито парите, нито перфектното тяло са магнита за жените. Важното е какво имаш в главата и как го прилагаш. Имам приятели, които са като теб и по цяла вечер стоят и се наливат на бара и в 4-5 часа сутринта се прибират с празни ръце и надървен хyй. Докато съм бил свидетел на случай, в който слаб, беден, невзрачен тип си тръгва от бара с 2 пичета без да им е купил 1 вода дори.

Моите наблюдения са, че най-често крайно назобаните фитнес маниаци са комплексари, които препокриват комплексите си с внушителна физика. Всичко е изкуствено... остави тия боклуци.

soul1199
08-19-2010, 19:02
хаха и ние кво да направим?
:)

danibebi
08-19-2010, 21:53
хаха и аз постоянно се гледам във витрините на магазините и навсякъде :D където има огледало,аз съм там :D но не съм се вманиачила в себе си,нищо такова,просто обичам да се гледам.. :-D

TranceMusic
08-19-2010, 22:07
Всеки ден прекарвам по поне 30-40 мин пред огледалото като вървя по улицата се гледам по прозорците на колите изглежда , че съм супер самовлюбен обче вече става доста тъпо - минавам покрай една банка и тя цялата е в прозорци и аз не знам дали е нормално започнах да се оглеждам в прозорците и отвътре ме видяха... Мисля си , че съм се вманиачил в себе си и преди съм си мислил , че съм перфектния ама вече става доста често

(напълно сериозно е )
Хахах и аз съм същия :Д :(

Sh@d0w
08-20-2010, 04:35
LuxurySk0B бате не се прави на много оборотен,хубаво е да мечтаеш ама ти прекаляваш.

Що не вземеш да постнеш една твоя снимка да те видим?За неразбралите ще кажа че това на аватара не е той,а известен американски културист Hugo Rivera.

Аман от 13 годишни пубертети,дето се имат за голямата работа пред PC.

ivet1991
08-20-2010, 06:01
Един роднина след като гъзът му беше станал един голям хрущял, накрая изпадна в кома. Оправи се, но не е там работата. Преди беше един от най-здравите хора, които съм виждал, а сега не може да си види хуя от шкембето...
Преебаваш си организма, дроба, сърцето и имаш потенциален шанс да ти клюмне вовеки. Кви пари струва.... ти най-добре знаеш.

Не е нужно да си културист или назобан лудак за да си мачо. Моето мнение е, че нито парите, нито перфектното тяло са магнита за жените. Важното е какво имаш в главата и как го прилагаш. Имам приятели, които са като теб и по цяла вечер стоят и се наливат на бара и в 4-5 часа сутринта се прибират с празни ръце и надървен хyй. Докато съм бил свидетел на случай, в който слаб, беден, невзрачен тип си тръгва от бара с 2 пичета без да им е купил 1 вода дори.

Моите наблюдения са, че най-често крайно назобаните фитнес маниаци са комплексари, които препокриват комплексите си с внушителна физика. Всичко е изкуствено... остави тия боклуци.
Амм не е точно така при всички жени :D Аз лично от мой наблюдения и от моя опит мога да ти кажа,че първото нещо което виждаме ние жените ай както вие мъжете е тялото и лицето и привлече ли ме един мъж физически и ... бих искала да се запозная с нея :) Имам си сериозен приятел ии в него мога да ти кажа че първо тялото харесах и след това вече това което е главата и какъв човек е :)

LadyDi
08-20-2010, 06:32
Нарцисизмът е вид психологическо заболяване.
Имайки предвид симптомите ти, смятам, че е нужно да потърсиш компетентна медицинска помощ ;)