PDA

View Full Version : Помогнете ми да спасим една любов... ПЛС :)

JekoV
08-19-2010, 17:26
Такам значи историята е следната - преди около години някъде миналата година по това време излизах с едно момиче.. Може да се каже, че нещата вървяха добре и се получи красиво харесахме се смеехме се забавлявахме се прекарвахме си сладкооо и хубавкоо сичко беше окай... Докато отидохме заедно на купон... и тя си помисли, че харесвам приателката и и некви такива... а това въобще не е вярно.. но както и да е скъсахме и тази красива игра... изчезна... А сега така тягосно ми липсва.. всеки път като погледна неина снимка.. или просто като чуя тази песен Christina Aguilera <-> El Beso Del Final ... Тя е прекрасна тоест песента, както и момичето.. с което бях... Тя танцува на тази песен... И беше просто най-красивото и нежно нещо което някога съм виждал... Но не това е от значение... Наистина ценя я изпитвам нещо към И бих направил всичко за да си я върна въпросът е, че опитах да поговоря с нея Но тя ми каза, че всичко е приключило макар, че съм почти сигурен, че мъничко още ме иска още ме желае... Но незнам как да постъпя как да подходя... Какво да напраавя но съм готов на всичко.. Абсолютно всичко само да си я върна и отново да ме целува затворила очички, сякаш мечтае..... Толкова беше сладко... Та просто ви моля за помощ.. Наистина кажете какво да напрая за да си я върна предложете нещо... Защото бяхме много сладка двойка и наистина ми пука за сладката и личност... Благодаря предварително .. :)

OneGuy
08-19-2010, 17:27
Как само изведнъж вкара шльокавицата

JekoV
08-19-2010, 17:27
Как само изведнъж вкара шльокавицата

??? brat mai si piinal shlokavica mi se struvash..

JekoV
08-19-2010, 17:30
Първо ако това на снимката си ти хич не искам и да ти помагам.
Второ ние не можем да я спасим.
Трето това ако наричаш `любов`..
и четвърто moje да ne накъсваш istoriqta на kirilica и na латиница shtoto е drazneshto и nikoi няма da ти prochete филмираната istoriq.

Първо както от това, че снимката ми е такава? не съм човек ли като имам хоби дори да е такова?? И вие неможете да я спасите но можете да помогнете и да любов е просто несподелена вмомента..

notlike
08-19-2010, 17:33
Наистина, тази латиница дразни. Не е кой знае какъв труд да пишеш на кирилица. А още по-тъпо е да смесваш, защото не можем да се нагодим. По темата - малко си се филмирал, разбирам, че ти е гадно за момичето, но не можеш ли просто да тръгнеш след нея и да й обясниш всичко. Кажи й, че я обичаш, че не можеш без нея, че не си идеален, ако можеш - направо се разплачи, ще й омекнат краката. Нищо не губиш, най-много за ташак да станеш, ама ко ти пука :-D

OneGuy
08-19-2010, 17:37
Наистина, тази латиница дразни. Не е кой знае какъв труд да пишеш на кирилица. А още по-тъпо е да смесваш, защото не можем да се нагодим. По темата - малко си се филмирал, разбирам, че ти е гадно за момичето, но не можеш ли просто да тръгнеш след нея и да й обясниш всичко. Кажи й, че я обичаш, че не можеш без нея, че не си идеален, ако можеш - направо се разплачи, ще й омекнат краката. Нищо не губиш, най-много за ташак да станеш, ама ко ти пука :-D
Никоя мацка не може да устои на мъжките сълзи ..

JekoV
08-19-2010, 17:40
Първо ако това на снимката си ти хич не искам и да ти помагам.
Второ ние не можем да я спасим.
Трето това ако наричаш `любов`..
и четвърто moje да ne накъсваш istoriqta на kirilica и na латиница shtoto е drazneshto и nikoi няма da ти prochete филмираната istoriq.

Първо както от това, че снимката ми е такава? не съм човек ли като имам хоби дори да е такова?? И вие неможете да я спасите но можете да помогнете и да любов е просто несподелена вмомента.. някой да ти е казал, че е заради хобито ти? или че въобще ми пука? :razz: ти ръце или уста нямаш ли си бе? иди и кажи, че не си харесвал нейната приятелка, а харесваш нея.. излей си чуствата и ако изпитва същото ще ти отвърне.. и това ъм не е любов. не споменавай тази свята дума!

ии

п.п.

изглеждаш ми доста мъжеНствен.

А заради кое е тогава жена такава... И незнам как ти изглеждам ама ти си първата дето ми го казва.. Сигурно ще си и последната (happy)

JekoV
08-19-2010, 17:41

Е латиницата я оправих а иначе опитах.. с думи.. ама нз.. ше проам пак ;Д:Д

notlike
08-19-2010, 17:43
Като не става думи, пробвай с... действия :)

JekoV
08-19-2010, 17:46
А заради кое е тогава жена такава... И незнам как ти изглеждам ама ти си първата дето ми го казва.. Сигурно ще си и последната (happy)

Не ти схванах въпроса.. :-o

до колкото другото - направи още малко дЖуУукИичКиИ пусни си малко - по дълга коса и вече със сигурност ще те попитам от какъв пол сии.. :razz:

Бате ква си жена... Първо косата си е екстра въпроса е че бях тренирал и станах на патка иначе бях с гел... а джуката стана случайно щото тъкмо се стегнах и докато изпускам въздуха и си еба майката :Д жена..

JekoV
08-19-2010, 17:47

е тва искам ама нема как.. смисел.. неиска да излезне.. а и нема кво друго да направя... бих отишъл до тях бих и подарил нещо сладко цвете тва онова ама знам само в кой блок живее...

notlike
08-19-2010, 17:49
Пускай spyware, всмисъл, питай нейни приятелки бе, браточка. Който търси, намира. С питане до Цариград се стига (краят няма да го казвам :-D )

JekoV
08-19-2010, 17:50

е тва искам ама нема как.. смисел.. неиска да излезне.. а и нема кво друго да направя... бих отишъл до тях бих и подарил нещо сладко цвете тва онова ама знам само в кой блок живее...

JekoV
08-19-2010, 17:51
Пускай spyware, всмисъл, питай нейни приятелки бе, браточка. Който търси, намира. С питане до Цариград се стига (краят няма да го казвам :-D )

Toва е идея... брат.. имам една нейна мн добра фр на нейния рд бяхме като се осраха нещата а и тя ме ареса :D бех забраил даже за нея.. ще видиме кво ше стане ше държа в течение

JekoV
08-19-2010, 17:53
Бате ква си жена... Първо косата си е екстра въпроса е че бях тренирал и станах на патка иначе бях с гел... а джуката стана случайно щото тъкмо се стегнах и докато изпускам въздуха и си е** майката :Д жена..

Ква съм жена ли? :shock: Такава където не харесва лигави фешионисти. :lol: Що трябва всички да харесваме ей такива с джуки тип `патешки "задни части"` :shock: или тем подобни?

и не ме интересуват кифленските ти преживявания..

и да, разбрахме, че си жена

п.т.

Иди я целуни ако ти отвърне поговори с нея.. ако не - здраве да е.

Бате никав фешан не съм и не се мисля за такъв съвсем обикноено момче... А иначе кажах ти устата стана без да искам... да го ева ама кво ти обесням въобще жена.. иначе бих отишал да я целуна ако можех..

JekoV
08-19-2010, 17:56
Бате никав фешан не съм и не се мисля за такъв съвсем обикноено момче... А иначе кажах ти устата стана без да искам... да го ева ама кво ти обесням въобще жена.. иначе бих отишал да я целуна ако можех..

На такъв ми приличаш. :-|

що да не можеш? :shock: отиваш и я целуваш :shock: толкова е просто..
най-много да изядеш един шамар .. аама за един бой ли си? :shock: [ако това може да се нарече бой] . Нищо не губиш. :)

въпроса е, че няма как да бъдем на живо смисел нз каде живее като ходехме я изпращах само до блока и ... жено.. :Д А иначе за другото не несъм такъв даже съм точната противоположност на мъжка кифла.. Истински мъж.. с главно М..

notlike
08-19-2010, 18:15
Пич, правиш лошо впечатление с такива изказвания и падаш в очите на много хора. Остави хората да говорят за теб :?

batistuta59
08-19-2010, 18:20
тоя форум за нареждане ли е направен или за споделяне и помощ ?! нещо май се изгуби границата между тези две неща ... кат е фешън - фешън да е ... кат му харесва да е такъв ... кво значение има ... пък и има фешъни с голямо его ... :х случва се ..

По темата: брат ще ти предложа просто да не се занимаваш .. просто махни си номера и от телефона ти махай скайпове майпове блокирай махай песента от всякаде и ходи си харесай друга ... Пии,зарибявай и с времето ще мине .. щом до сега не ти е отвърнала няма как ... другия начин е както CutOutMyTears каза, отиваш целуваш - ако отвърне си айляк, ако се дръпне прочети по-нагоре ^^

JekoV
08-19-2010, 18:29
тоя форум за нареждане ли е направен или за споделяне и помощ ?! нещо май се изгуби границата между тези две неща ... кат е фешън - фешън да е ... кат му харесва да е такъв ... кво значение има ... пък и има фешъни с голямо его ... :х случва се ..

По темата: брат ще ти предложа просто да не се занимаваш .. просто махни си номера и от телефона ти махай скайпове майпове блокирай махай песента от всякаде и ходи си харесай друга ... Пии,зарибявай и с времето ще мине .. щом до сега не ти е отвърнала няма как ... другия начин е както CutOutMyTears каза, отиваш целуваш - ако отвърне си айляк, ако се дръпне прочети по-нагоре ^^

Дам мерси много това и ще направя.. просто с нея сичко беше съваршенно ;) но нема па като 5то класничка да тъгувам за нея

batistuta59
08-19-2010, 18:35
you do that ;)

BaffaLsc
08-19-2010, 18:37

Не ти схванах въпроса.. :-o

до колкото другото - направи още малко дЖуУукИичКиИ пусни си малко - по дълга коса и вече със сигурност ще те попитам от какъв пол сии.. :razz:

Бате ква си жена... Първо косата си е екстра въпроса е че бях тренирал и станах на патка иначе бях с гел... а джуката стана случайно щото тъкмо се стегнах и докато изпускам въздуха и си е** майката :Д жена..
Я стига с тоя външен вид .. кво значение има :?

notlike
08-19-2010, 18:39
Досега тъгуваше за нея, сега казваш "ще й еба номерата". Не че нещо, съжалявам и за многото мнения в темата ти, но ти знаеш ли какво искаш? Трябва да заемеш една позиция и да я отстояваш. Иначе не мисля, че прозвището Мъж ти приляга..

JekoV
08-19-2010, 18:43
Досега тъгуваше за нея, сега казваш "ще й е** номерата". Не че нещо, съжалявам и за многото мнения в темата ти, но ти знаеш ли какво искаш? Трябва да заемеш една позиция и да я отстояваш. Иначе не мисля, че прозвището Мъж ти приляга..

Бате много добре знам какво искам но и знам една жена като се праи... колко е жалко да искаш квото и да е... просто размислих иначе дам искам я и то мн... ама ако видя, че нема значение за мене къв е смисела... кажи?

Nevyzmutim
08-19-2010, 18:48

Може и още как ... разказа ми играта от всякъде.

По темата ... да, и мен ме дразни смесването на кирилица и шльокавица, снимката на автора(и всичките обяснения около нея са си направо смешни :D ), въобще начина по който пише, обаче исках все пак да му дам съвет, колкото и да е лигав. Обаче ... ти мое ли да изпишеш половин екран текст с обяснения колко много я искаш и после при първия човек, който ти казва да не се занимаваш, изведнъж я псуваш?
"Бате", ти нито си мъж, нито заслужаваш и капка уважение от нея.

Dizziness
08-19-2010, 18:51
ОФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФ ФФФ, ГЕЙ СМОТАН, КАЖИ ОЩЕ ЕДИН ПЪТ "СЛАДКООООО" И ЩЕ ТИ Е ЗА ПЪРВИ!

Разбирам мацката напълно, с такива изпедерастени подобия на мъжленца, нагълтал се с химии, който говори като възбудена осмокласничка и аз НЯМА ДА ИСКАМ ДА ИМАМ НИЩО ОБЩО!!!

JekoV
08-19-2010, 18:54

По темата ... да, и мен ме дразни смесването на кирилица и шльокавица, снимката на автора(и всичките обяснения около нея са си направо смешни :D ), въобще начина по който пише, обаче исках все пак да му дам съвет, колкото и да е лигав. Обаче ... ти мое ли да изпишеш половин екран текст с обяснения колко много я искаш и после при първия човек, който ти казва да не се занимаваш, изведнъж я псуваш?

Бате въобще незнаеш как седат нещата шото в голяма част от случайте като покажеш на една жена нещо било то уважение било заинтересованост любов или нещо получаваш един голем кур и за това се замислих дали си струва да се тровя заради нея ако видя, че няма смисел и просто своевременно си промених мнението..А ти ше те Е Б А о тъпата мишка кво тря да коментираш това дали съм мъж или не съм без да ме познаваш немоа се сета.. Ама кво да ти кажа явно живеш на предрасъдъци...

JekoV
08-19-2010, 18:59
ОФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФ ФФФ, ГЕЙ СМОТАН, КАЖИ ОЩЕ ЕДИН ПЪТ "СЛАДКООООО" И ЩЕ ТИ Е ЗА ПЪРВИ!

Разбирам мацката напълно, с такива изпедерастени подобия на мъжленца, нагълтал се с химии, който говори като възбудена осмокласничка и аз НЯМА ДА ИСКАМ ДА ИМАМ НИЩО ОБЩО!!!

Ти си поредната охапана овца в тоя сайт тва че ти искаш някое животно каде да ти говори мрасотии и да те шляпа по гъзза незначи, че някое друго момиче неможе да иска... нещо друго нешто романтика нещо сладки неща... да обичам сладките неща и не това беше проблема.. жена... Плюс това.. нито съм химик нито пък ще се доближа до гей... И нз...за кво напраих темата да ми дигнете кръвното ли... или просто да дадете някой савет.. ама май.. по-добре сам да се оправя..

Nevyzmutim
08-19-2010, 18:59

Бате въобще незнаеш как седат нещата шото в голяма част от случайте като покажеш на една жена нещо било то уважение било заинтересованост любов или нещо получаваш един голем "мъжки полов орган" и за това се замислих дали си струва да се тровя заради нея ако видя, че няма смисел и просто своевременно си промених мнението..А ти ше те Е Б А о тъпата мишка кво тря да коментираш това дали съм мъж или не съм без да ме познаваш немоа се сета.. Ама кво да ти кажа явно живеш на предрасъдъци...

Естествено, най-лесното е да плюеш по хората, когато истината не е приятна. 4-5 от публикациите ти са предостатъчни за да се разбере какъв си и колко плоско мислене имаш.

soul1199
08-19-2010, 19:00
целуни я :wink:

JekoV
08-19-2010, 19:02

Бате въобще незнаеш как седат нещата шото в голяма част от случайте като покажеш на една жена нещо било то уважение било заинтересованост любов или нещо получаваш един голем "мъжки полов орган" и за това се замислих дали си струва да се тровя заради нея ако видя, че няма смисел и просто своевременно си промених мнението..А ти ше те Е Б А о тъпата мишка кво тря да коментираш това дали съм мъж или не съм без да ме познаваш немоа се сета.. Ама кво да ти кажа явно живеш на предрасъдъци...

Естествено, най-лесното е да плюеш по хората, когато истината не е приятна. 4-5 от публикациите ти са предостатъчни за да се разбере какъв си и колко плоско мислене имаш.

Тук каза най-голямата простотиия наистина.. Това, че плую по теб не е щото съм плосък и давам изблик на емоците си просто си прост брат.. поне се надявам плуенето да те освести.. и въобще немое си представиш колко си далече в представите си за мен ама не ме и грее де говори си глупости мисли си ги се тая.

Bellatrix
08-19-2010, 19:04
Недей :D Ще и остави следи от червилото си :P

JekoV
08-19-2010, 19:04

Точно това и ще направя утре но нз... не сме се виждали от месеци и така внеззапно нз дали е най-добрата идея... Ще видя то на място ще се види.. А може и да и купя цвете и още нещичко и да опитам да я накарам да излезнем ии тогава да действам незнам то ще покаже..

soul1199
08-19-2010, 19:09

Точно това и ще направя утре но нз... не сме се виждали от месеци и така внеззапно нз дали е най-добрата идея... Ще видя то на място ще се види.. А може и да и купя цвете и още нещичко и да опитам да я накарам да излезнем ии тогава да действам незнам то ще покаже..действай :)

Dizziness
08-19-2010, 19:10
Абе ти си голям МУХЛЬО!!! Научи се ДА ПИШЕШ, тогава прави мизерните си опитчета да ме нареждаш. Ае спасявай се, на хората не им се занимава с проблемите на лигава,ощипана мома!!

Nevyzmutim
08-19-2010, 19:10
Знаеш в кой блок живее, ама не се сещаш да я чакаш пред тях. Първо ти е много сладка, после я псуваш, сега пък си щял да я целуваш пак ... и на фона на 5 човека, които ти казват, че няма нищо мъжко в тебе, аз съм прост и трябва да се "освестя"? :razz:

По-добре ти се освести, преди мацката да ти се изсмее в лицето. :>

JekoV
08-19-2010, 19:13
Абе ти си голям МУХЛЬО!!! Научи се ДА ПИШЕШ, тогава прави мизерните си опитчета да ме нареждаш. Ае спасявай се, на хората не им се занимава с проблемите на лигава,ощипана мома!!

Suck my dick bitch :o

JekoV
08-19-2010, 19:17
Знаеш в кой блок живее, ама не се сещаш да я чакаш пред тях. Първо ти е много сладка, после я псуваш, сега пък си щял да я целуваш пак ... и на фона на 5 човека, които ти казват, че няма нищо мъжко в тебе, аз съм прост и трябва да се "освестя"? :razz:

По-добре ти се освести, преди мацката да ти се изсмее в лицето. :> не съм я псувал казах само, че ако се държи тъпо ше и еба номерата(просто ми е втръснало от женски номера... много добре знаеш за кво говоря ти плака за бившата си приателка не аз..) ... и да сладка ми е... охапаняк и ако ще 50 човека да се наредите по домова книга по азбучен ред ще ви кажа да го духате.. Кой кво казал кой кво напраил и ти реши, че ме интересува?В днешно време да се интересуваш от кой кво казал е най-голямото наказание и ти май си от наказаните.. като гледам

Dizziness
08-19-2010, 19:25
Абе смотльоооо, ТИ ОЩЕ ЛИ ПИШЕШ, ВЪПРЕКИ, ЧЕ НЕ МОЖЕШ БЕЕЕ?!?! Върни се в първи клас и си припомни азбуката! БАС ЛОВЯ, че ако сега те накарам да ми я кажеш, ще копнеш от чичо ГУГЪЛ. Ей тази държава се напълни с тъпанари, някой по-горе добре го каза. КАЗАРМААААА... за всички педалчета, ВКЛЮЧИТЕЛНО И ЗА АаАаВтОРчЕтОоОО!!!

8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)

JekoV
08-19-2010, 19:29
Абе смотльоооо, ТИ ОЩЕ ЛИ ПИШЕШ, ВЪПРЕКИ, ЧЕ НЕ МОЖЕШ БЕЕЕ?!?! Върни се в първи клас и си припомни азбуката! БАС ЛОВЯ, че ако сега те накарам да ми я кажеш, ще копнеш от чичо ГУГЪЛ. Ей тази държава се напълни с тъпанари, някой по-горе добре го каза. КАЗАРМААААА... за всички педалчета, ВКЛЮЧИТЕЛНО И ЗА АаАаВтОРчЕтОоОО!!!

8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)

Дам тук си права наистина имам проблеми с правописа и то не малко и не малки.Но какво да кажа просто си бях келеменце като малък но работя по въпроса ;).И това, че немога да пише по никакъв начин несмятам, че ме прави тъп но какво да ти кажа ти явно само това можеш и сичко останали са тъпи за теб както и да е не ме ебе.. Живей си там заблудения живот и те тава е айде здраве да е. И SucK MY DicK

GossipGirl89
08-19-2010, 19:36
Какво сте се заяли всички с външния му вид? Има ли някакво значение как изглежда в случая? Пуснал е тема и очасва съвети по проблема си, а не коментари относно външния вид... Това не е импулса, не се самозабравяйте :?

По темата: До сега говорили ли сте по-сериозно за тия неща? Тя знае ли, че още я искаш? Най-добре я покани да излезете само двамата някъде, вземи й подарък щом искаш, вземи й и цвете и си излей душата пред нея. Сподели й, че не можеш да забравиш нито нея, нито преживяното и не можеш да си простиш, че сте се разделили за нещо толкова глупаво, при това и невярно... Ако след всичките тия неща няма никаква промяна и продължава да твърди, че всичко е приключило най-добре остави нещата и се опитай да я забравиш

Dizziness
08-19-2010, 19:36
А такаааа... всичко ще си признаеш ти 8)
SucK MY DicK - едно изречение на ИНГЛИШ научи и се радваш като циганче на баничка?! :-o
Айде лека вечер, стига съм се гаврила за днес! 8-)

JekoV
08-19-2010, 19:39
Какво сте се заяли всички с външния му вид? Има ли някакво значение как изглежда в случая? Пуснал е тема и очасва съвети по проблема си, а не коментари относно външния вид... Това не е импулса, не се самозабравяйте :?

По темата: До сега говорили ли сте по-сериозно за тия неща? Тя знае ли, че още я искаш? Най-добре я покани да излезете само двамата някъде, вземи й подарък щом искаш, вземи й и цвете и си излей душата пред нея. Сподели й, че не можеш да забравиш нито нея, нито преживяното и не можеш да си простиш, че сте се разделили за нещо толкова глупаво, при това и невярно... Ако след всичките тия неща няма никаква промяна и продължава да твърди, че всичко е приключило най-добре остави нещата и се опитай да я забравиш

Въпроса е че се държи студено а усещам че не е такава и не иска май нз... но неиска да излезем... иии сичко до тук...

GossipGirl89
08-19-2010, 20:08
Ами щом дори не иска да излезете може би наистина трябва да приемеш, че всичко е приключило и да се ориентираш към друго момиче. Гадничко е, но споко - с времето ще я забравиш и ще си хванеш друга :)

JekoV
08-19-2010, 20:19
Ами щом дори не иска да излезете може би наистина трябва да приемеш, че всичко е приключило и да се ориентираш към друго момиче. Гадничко е, но споко - с времето ще я забравиш и ще си хванеш друга :)

Дам това е така но сега си писахме... и тя просто не ми вярва но чувствам нещо от нейна страна просто неиска да ми вярва както тя каза дори на една моя дума... а тя е зашеметяващо красива мила сладка добричка нежна.... Просто е сичко за което съм мечтал леле как я пуснах да си отиде незнам....

batistuta59
08-19-2010, 20:19
аз тук ще вметна една съвсем тънка подробност... Мисля че сайта трябва да се прекръсти на teenoralfight.net..Вие как мислите ? спрете да се нареждате и отговорете на човека ... Живеем в свободна държава той може да е какъвто си иска ...Щом ви моли за съвет значи ви уважава и мисли че знаете повече от него по тези неща ... уважете въпроса му и стига сте се държали като досадните лапета които виждам всеки ден по сто пъти ...

Осъзнайте се малко!!!

JekoV
08-19-2010, 20:21
аз тук ще вметна една съвсем тънка подробност... Мисля че сайта трябва да се прекръсти на teenoralfight.net..Вие как мислите ? спрете да се нареждате и отговорете на човека ... Живеем в свободна държава той може да е какъвто си иска ...Щом ви моли за съвет значи ви уважава и мисли че знаете повече от него по тези неща ... уважете въпроса му и стига сте се държали като досадните лапета които виждам всеки ден по сто пъти ...

Осъзнайте се малко!!!

Евала брат малко реализъм.. (Bow)

umri
08-19-2010, 20:28
Правилото. Веднъж бивша-завинаги. Особено, ако тя те е зарязала... Недей става жалък, най-малкото заради пyтка.

JekoV
08-19-2010, 20:34
Правилото. Веднъж бивша-завинаги. Особено, ако тя те е зарязала... Недей става жалък, най-малкото заради пyтка.

Az q zarqzah mai smisel stana mi bezrazlichna i takam

GossipGirl89
08-19-2010, 20:37
Е добре де... Нали уж много я искаш и т.н. - тогава как така ти си я зарязал и ти е станала безразлична? :-o Тая подробност си пропуснал да я кажеш и ако тогава ти си бил този, който я е оставил не се чуди сега защо не ти вярва и не иска да излиза с теб...

JekoV
08-19-2010, 20:42
Е добре де... Нали уж много я искаш и т.н. - тогава как така ти си я зарязал и ти е станала безразлична? :-o Тая подробност си пропуснал да я кажеш и ако тогава ти си бил този, който я е оставил не се чуди сега защо не ти вярва и не иска да излиза с теб...

Ми незнам беше ми писнало да ме ревнува и да ми прави скандали и некви такива... и в момент на глупост просто.. преебах сичко... а сега ми идва да умра...

Nevyzmutim
08-19-2010, 22:12

По-добре ти се освести, преди мацката да ти се изсмее в лицето. :> не съм я псувал казах само, че ако се държи тъпо ше и е** номерата(просто ми е втръснало от женски номера... много добре знаеш за кво говоря ти плака за бившата си приателка не аз..) ... и да сладка ми е... охапаняк и ако ще 50 човека да се наредите по домова книга по азбучен ред ще ви кажа да го духате.. Кой кво казал кой кво напраил и ти реши, че ме интересува?В днешно време да се интересуваш от кой кво казал е най-голямото наказание и ти май си от наказаните.. като гледам

Как пък разбра, че съм плакал за бившата си приятелка, като аз такова нещо не си спомням да се е случвало? И въпреки това - да, плакал съм заради момиче и не ме е срам от това, защото я обичах повече от колкото елементарния ти мозък може да си представи.
А в днешно време за съжаление има все повече и повече "охапаняци" като теб, които не знаят какво искат и уж не се интересуват какво някой бил казал за тях, ама иначе понеже не могат да измислят нищо умно в своя защита си показват селянията като обиждат всички на ред.

Ае със здраве ... не мисля да ти отговарям повече на бръщолевенията.

JekoV
08-20-2010, 06:12

По-добре ти се освести, преди мацката да ти се изсмее в лицето. :> не съм я псувал казах само, че ако се държи тъпо ше и е** номерата(просто ми е втръснало от женски номера... много добре знаеш за кво говоря ти плака за бившата си приателка не аз..) ... и да сладка ми е... охапаняк и ако ще 50 човека да се наредите по домова книга по азбучен ред ще ви кажа да го духате.. Кой кво казал кой кво напраил и ти реши, че ме интересува?В днешно време да се интересуваш от кой кво казал е най-голямото наказание и ти май си от наказаните.. като гледам

Как пък разбра, че съм плакал за бившата си приятелка, като аз такова нещо не си спомням да се е случвало? И въпреки това - да, плакал съм заради момиче и не ме е срам от това, защото я обичах повече от колкото елементарния ти мозък може да си представи.
А в днешно време за съжаление има все повече и повече "охапаняци" като теб, които не знаят какво искат и уж не се интересуват какво някой бил казал за тях, ама иначе понеже не могат да измислят нищо умно в своя защита си показват селянията като обиждат всички на ред.

Ае със здраве ... не мисля да ти отговарям повече на бръщолевенията.

Силни думи дам няма срамно в това да плачеш за момиче просто казвам... че знаеш какви са номерата на момичетата за тва бих я напсувал... И наистина обичам адски силно такаче в грешка си за мн неща но... Относно псуването изпроси си го и както казах и 50 човека да сте ако се държите ше ви псувам та ше ви бия и пак ше ви пцувам.. А това за мнението си е няква твоя гледна точка ;)