PDA

View Full Version : Пълна война..

natalka9
08-19-2010, 18:10

Claymore
08-19-2010, 18:36
Като седи празен хладилника, не яж един ден и на другия се направи, че припадаш да видим дали няма да се споразумеят за храната.

inatche
08-19-2010, 19:18
Много гадно така. Мойте родители не са разведени и ние не смеот най-заможните ... ама на само за тва се карат ,че и си го изкарват на мен и брат ми. Никога не са ме оставяли без пари ама все пак и на мен ми е криво за това,но в днешно време всичко до пари упира.. ;]

Djuff
08-19-2010, 19:27
Нали си имате кинти к'во се оплакваш!?
Ебавам се.
Като няма храна в хладилника земи напазарувай.
Да ти имам проблема.

SuNsEt
08-19-2010, 22:20
Хич няма да ти се изсмивам,защото знам какво е.В нас постоянно се спори на тема пари.Приятеля на майка ми е някъв маниак на тая тема.В смисъл според него семейството винаги трябва да има някакви заделени пари,докато майка ми си харчи за вази,съксии и някви такива глупости.Доведения ми брат пък ...той харчи като ненормален на 19 е,а дори не работи като хората.Смятай...всеки месец сметката му за телефона е около 180 лв ,а него го боли оная работа,че е в тежест.И на мене не ми е розово,но свикнах.
Премести се при баща си или се опитай да сдобриш майка ти и брат ти...Но ако стане по-зле или нещата не се променят много,а не можеш да се измъкнеш,тогава просто се научи да оцеляваш...Успех.

WildChild
08-20-2010, 07:54
Много е гадно така.Винаги стават кавги заради парите :( Основно заради това са скандалите и в нашето семейство.

sasha_90
08-20-2010, 16:18
И у нас е нещо подобно.Нашите харчат като луди,а само на мен ми пука.По всякакъв начин и от всичко гледам да спестя,а те толкова повече харчат.Баща ми само се гледа цигарите,майка ми иска нещо,сготвено с месо.На сестра ми сякаш не й пука.Писна ми да се занимавам с тях.Добре,че съм студентка в друг град и няма да живея с тях повреме на учебната година.Теб не знам какво да те посъветвам.Или стоиш у вас и си трае,или отиваш при баща си.

7227
08-20-2010, 16:28
Всички проблеми идват от тези парииииии :-x И вкъщи е така.

notlike
08-20-2010, 18:59
Ами, ние също не сме от най-заможните, но винаги си плащаме сметките навреме, хладилникът не остава празен, месо почти винаги има на масата, но какво да кажа - баща ми все казва, че сме нямали. Като виждам какви хора има на улицата, какви пропаднали има в тази държавица, какви наистина нуждаещи се, какво е проплакал, ама иди му кажи. Това парите са нещо, което може да те направи временно щастлив или вечно нещастен :?

iiordanova
08-20-2010, 22:20
Вие пък всички се конкретизирахте върху парите.
Ами отношенията .. помежду им. Колкото и да се карате .. вие сте семейство. Може би заедно ще намерите решение. А така само усложнявате нещата с караници.
Парите са масов проблем в българските семейства , няма спор в това.
Но като се карате обстановката във вас става още по-притеснителна.
Намерете някакъв вариант , от който всеки ще е доволен.
И на първо време се сдобрете, защото сте семейство.