PDA

View Full Version : Проблем с коса - съвети? СПЕШНО ПОМОЩ, МОЛЯ!!!

strid3r
08-19-2010, 19:39
тей... преди няколко дни реших да си направя нова прическа. по принцип имам бритон острани косата ми е на стъпала, а другата част е дълга. искам стъпалата да станат ярко червени НО по принцип си къносвам косата черна от около 2 години. някой има ли идеи с какви продукти ще се получи ефекта? не искам да е с боя, че нали уврежда, но ако се наложи...
мерси предварително ;-)

Di
08-19-2010, 20:15
при професионалист,сама няма да можеш

Minerva
08-19-2010, 20:19
Не знам дали знаеш, но въху къна не хваща никаква боя/оцветител докато не ти израсте твоята си коса. Още повече, че ти си с черна къна...няма махане. Аз едно време се бях правила с лилава къна и косата ми скоро се отми и стана оранжева. Мъчих отгоре да боядисам с нещо друго но не стана. Тогава фризьорката ме светна, че върху къната нищо не хваща.

strid3r
08-19-2010, 20:25
а ако пробвам с червена къна отгоре? най-ярко червената?

Minerva
08-19-2010, 20:29
Ами не знам. Ако е боя няма да стане. Щом косата е черна и искаш да сложиш нещо по-светло отгоре трябва да я изсветлиш предварително. А с къната не знам дали става така. Тва сигурно само не съм опитвала :D Според мен пробвай, няма какво толкова да загубиш. Най-много нищо да не се получи. Ако не ти хареса отгоре пак черното и си готова ;)

strid3r
08-19-2010, 20:42
Сега четох, че къна върху къна може, обаче ако първоначалната, дето си си я слагал е качествена :grin: а моята е такава тъй че утре до магазина - взимам една червена и една черна за всеки случай и се клепам :D

Minerva
08-19-2010, 20:49
Действай :)
И сподели после резултата.

Pliok0019
08-19-2010, 21:02
Червено върху черно няма да стане особено ярък цвят, ама опитай.

Къна се слага, ако не те е страх да режеш яко и косата ти расте бързо. Иначе се примиряваш само с един цвят.