View Full Version : Нехигиенично ли е да спиш гол?
Докато се ровех из темата Спите ли гол/гола видях, че много хора не го правят, защото било нехигиенично.Чудих се, чудих се и на можах да зацепя защо е нехигиенично. Питах и в темата защо, но не получих отговор.
Сега се надявам да ми кажете защо аджеба е нехигиенично да спиш гол?
Каква е разликата между това да се потя в слиповете и да се потя в слипове или върху чершаф? Нали и двете ги сменям редовно.
Може би не сте разбрали но под "спя гол" не се има предвид "празня се на чершафа цяла нощ"(което би било нехигиенично) а просто си спим голи и се проветряваме по добре и даже се потим по малко. :)
П.С. Преди някой да попита какво общо има това със секса. Тази тема има толкова общо със секса, колкото и темата "Спите ли гол/гола?"
JakesInsanity
08-19-2010, 20:43
Да се "потиш в слипове" освен че е нехигиенично е и смешно.
Пусни си климатика и започни да си купуваш боксерки като голямо момче вече.
Спя си гол и цент не ми пука к'во казват нехигиенично ли не мисля така нехигиенично е ако се къпеш 1 път седмично ......
1. Кеш ли ше ми дадеш за климатик или банков превод?
2. МРАЗЯ боксерки. Опитах да ги нося и не ги издържах повече от половин час. Чувствам се много по свободно и удобно със слипове. Това проблем ли е?
Все едно да ти кажа носи прашки като голямо момиче... На различните хора са им удобни различни неща.
Whoopdedoo
08-19-2010, 20:48
В кочина ли спиш, не ми е ясно, че да е нехигиенично (не визирам теб)
Спя си гол и цент не ми пука к'во казват нехигиенично ли не мисля така нехигиенично е ако се къпеш 1 път седмично ......
Съгласен. Ако ше умирам със сигурност няма да е от това, че спя гол през лятото. :D Просто ми е чудно к'во ги кара тия хора да мислят, че е нехигиенично.
FunkyBoy
08-19-2010, 20:56
Ако спиш с някого, нехигиеничното е за него да ти се дави в потта цяла нощ... ама тебе к'во ти дреме :grin:
ПП: в твоя случай по-добре да спиш със слипове, щото на майка ти ще й е по лесно ти изпери потните гащи вместо потните чаршави :P
Awesomness
08-19-2010, 21:02
Ако си сменяш чаршафите 1 път годишно не само, че е нехигиенично, а и животинки ще си отглеждаш... Пък дали ще съм по боксерки или без разлика не виждам в потенето :P
BaXyPu4ePBa
08-19-2010, 21:03
Когато спиш гол се потиш направо върху чершафите и много бързо почват да вонят. По добре да спиш по бельо и тениска понеже ги сменяш по често от чершафите. И също е много гадно да прегръщаш една възглавница цяла нощ и да ти стои под мишниците при всичката пот и след това да си цопнеш лицето на нея. Вярно е, че в тея жеги е гадно да спиш с допълнителни дрехи, но е много по-гадно да ти започне деня с воняща възглавница на лицето.
Когато спиш гол се потиш направо върху чершафите и много бързо почват да вонят. По добре да спиш по бельо и тениска понеже ги сменяш по често от чершафите. И също е много гадно да прегръщаш една възглавница цяла нощ и да ти стои под мишниците при всичката пот и след това да си цопнеш лицето на нея. Вярно е, че в тея жеги е гадно да спиш с допълнителни дрехи, но е много по-гадно да ти започне деня с воняща възглавница на лицето.
За защо възглавницата ми ще стои под мишниците а не под главата ми?
А и хайде ако обичате да не ми се правите на интересни. Вие от къде знаете кой, какво и как ми пере? Конструктивни постове или чупката!
П.С. мисля, че оточних, че всичко се подменя редовно. Толкова по леко ми е да спя гол, че бих си сменял чершафите и по 3 пъти на ден ако трябва.
Ако спя с някой разбира се, че няма да спя чисто гол. Нямам намерение да си вра потните телеса в лицето му.
Princessani
08-19-2010, 21:16
Докато се ровех из темата Спите ли гол/гола видях, че много хора не го правят, защото било нехигиенично.Чудих се, чудих се и на можах да зацепя защо е нехигиенично. Питах и в темата защо, но не получих отговор.
Сега се надявам да ми кажете защо аджеба е нехигиенично да спиш гол?
Каква е разликата между това да се потя в слиповете и да се потя в слипове или върху чершаф? Нали и двете ги сменям редовно.
Може би не сте разбрали но под "спя гол" не се има предвид "празня се на чершафа цяла нощ"(което би било нехигиенично) а просто си спим голи и се проветряваме по добре и даже се потим по малко. :)
П.С. Преди някой да попита какво общо има това със секса. Тази тема има толкова общо със секса, колкото и темата "Спите ли гол/гола?"Аз не виждам какво му е нехигиеничното ,след като редовно се сменят чаршафи и се къпеш редовно.
MakeMeLaugh
08-19-2010, 21:20
Малките момчета ли носят само слипове? :lol:
С боксерки през лятото знаеш ли за каква хигиена става дума? :lol: :lol:
Забавно се получи..
FuckedUp
08-19-2010, 21:55
И с каква цел я направи темата? Като ти е удобно да си спиш гол - спи си.
ScorpionGirl
08-20-2010, 09:45
Е, знае ли се? Може да има хора, които сънуват, че ги колят примерно и като се събудят да видят, че са си осрали леглото от страх. :lol:
И с каква цел я направи темата? Като ти е удобно да си спиш гол - спи си.
Аз съм много любопитен човек. :) Просто ТРЯБВАШЕ да знам защо според тях е нехигиенично да спиш гол.
Е поне си получих отговора. И той е: защото.... ТАКА!
Извод: Няма нищо нехигиенично в това да спиш гол стига да имаш добра лична хигиена. :D
много е готино вее ми се на воля . пък и гаджето като е голо :P абе яко си е
JakesInsanity
08-20-2010, 16:19
Малките момчета ли носят само слипове?
Не, и пенсионерите, и хората с малки пишки. Останалите носят боксерки.
PS: Грешка, в днешно време и доста пенсионери май носят боксерки.
Backspace93
08-20-2010, 20:16
Еш, кво па мое да е нехигиенично :lol: Чаршафите ги сменяш често, себе си се къпеш често, всичко е чисто, не мисля, че ш има кой знае къв проблем. Спи си гол, разрешавам ти 8)
Гришаааа, да не си руснак 8-) 8-)
BiGBaDWolF
08-20-2010, 21:41
Тъпо ли е да си тъпанар ?
FunkyBoy
08-20-2010, 23:26
Не разбирам кое в "самотното спане на голо" има нещо общо с раздела СЕКС :?
kaishence
08-21-2010, 09:24
Малките момчета ли носят само слипове?
Не, и пенсионерите, и хората с малки пишки. Останалите носят боксерки.
PS: Грешка, в днешно време и доста пенсионери май носят боксерки.
Как го реши това?!