Влез

View Full Version : солена вода

danito0
08-19-2010, 21:10
Така..може темата да ви се струва тъпичка, но наистина ТРЯБВА да знам! Сперматозоидите умират ли в солена вода? Смисъл знам няколко случея в които девствени момичета забременяват в басейн.. ама сега морето е различка все пак има вълни, течения..Така че може ли това да се случи и в морето?? :-o

FunkyBoy
08-19-2010, 21:17
ами та ако ще свършваш във водата едва ли ще виреят, каквато и да е тя... :? най-много да ги издавиш 8-)

Princessani
08-19-2010, 21:30
Така..може темата да ви се струва тъпичка, но наистина ТРЯБВА да знам! Сперматозоидите умират ли в солена вода? Смисъл знам няколко случея в които девствени момичета забременяват в басейн.. ама сега морето е различка все пак има вълни, течения..Така че може ли това да се случи и в морето?? :-o Откъде ги измисли тея случай ?И как изощо ще проникнат тея сперматозоиди до матката на момиче,след като не е скъсан химена ?пф нова дева мария ли ще създаваш?Много ясно ,че спермазоидите ще умрат във вода.

OneGuy
08-19-2010, 21:36
Да не би някой да е свършил в чаша?И да искаш да ги избиеш преди да пиеш от нея?

bebenceto23
08-19-2010, 23:21
Да не би някой да е свършил в чаша?И да искаш да ги избиеш преди да пиеш от нея?

ужаааасссссс 8-) 8-) 8-) :razz:

Zqpkov
08-19-2010, 23:24
сперматозоидите умират почти веднага в каквато и да е вода .. така знам де :-o

kalpazanka
08-20-2010, 06:56
Откъде ги измисли тея случай ?И как изощо ще проникнат тея сперматозоиди до матката на момиче,след като не е скъсан химена ?пф нова дева мария ли ще създаваш?Много ясно ,че спермазоидите ще умрат във вода.
Случайно да знаеш, че в химена има отвори, през които изтича менструална кръв?! Явно не. Точно през тези отвори навлизат сперматозоиди и девственици забременяват, ако е имало игра/непълноценно проникване/изпразване около влагалището!
Мислете малко, преди да напишете нещо!

danito0
08-20-2010, 08:24
http://plovdivmedia.com/13164.html

Ето какво ме вдъхнови! 8-)
kalpazanka е напълно права! Точно заради това питам! Все пак добре сме се погрижили морето да не е чисто и всякакви опастности да дебнат! Така че има ли вероятност да отидеш на море и след няколко месеца да разбереш, че си станала мама без дори да си имала сексуален контакт?

DarkTemplar
08-20-2010, 08:44
Тук сме във форума на прецедентите. 8-) Абе да ви питам и аз - ако се изхвърля в чаша бира и някоя мацка я изпие, дали може да забременее? :-o

kalpazanka
08-20-2010, 08:45
Не може. Опашатковците, като се напият, ще легнат да спят.

DarkTemplar
08-20-2010, 08:48
Не може. Опашатковците, като се напият, ще легнат да спят.
Ееее, разби ми илюзиите. :(

Princessani
08-20-2010, 09:19
Откъде ги измисли тея случай ?И как изощо ще проникнат тея сперматозоиди до матката на момиче,след като не е скъсан химена ?пф нова дева мария ли ще създаваш?Много ясно ,че спермазоидите ще умрат във вода.
Случайно да знаеш, че в химена има отвори, през които изтича менструална кръв?! Явно не. Точно през тези отвори навлизат сперматозоиди и девственици забременяват, ако е имало игра/непълноценно проникване/изпразване около влагалището!
Мислете малко, преди да напишете нещо! Знам го това ,ама пак колко девствени момичета успят да забременеят :lol: :D То така става :D

Princessani
08-20-2010, 09:21
http://plovdivmedia.com/13164.html

Ето какво ме вдъхнови! 8-)
kalpazanka е напълно права! Точно заради това питам! Все пак добре сме се погрижили морето да не е чисто и всякакви опастности да дебнат! Така че има ли вероятност да отидеш на море и след няколко месеца да разбереш, че си станала мама без дори да си имала сексуален контакт?Не ми се вярва това,кой знае къде дъщеря й си дала п*тката ,точно от басейна забременяла :-D

ScorpionGirl
08-20-2010, 09:30
Така..може темата да ви се струва тъпичка, но наистина ТРЯБВА да знам! Сперматозоидите умират ли в солена вода? Смисъл знам няколко случея в които девствени момичета забременяват в басейн.. ама сега морето е различка все пак има вълни, течения..Така че може ли това да се случи и в морето?? :-o

Малеее, една приятелка преди време също разправяше за някви девствени момичета, които забременяли в басейн. :lol:
Това, според мен, е повече от глупаво. Егати басейна - пълен със сперма... :lol:

LDto
08-20-2010, 12:37
за пръв път чувам за такова нещо ..... :? пък и като се замислим малко сексуалните актове на момичетата (повечето) за почват на 10-11 щот по та логика почки всяка момиче дет е отишло на басейни тря да е надуло корема ... е да ако в басейна има само "Кандидат Българи" нищо чудно и да лепнеш нещо .... те тия кат влезнат в басейна и тя става черна :x

danito0
08-20-2010, 12:52
стига с тез басеини!! :( Питам ви за море!!

DenBr
08-20-2010, 12:56
8-)

radeberger
08-20-2010, 14:16
Ако сте правили секс в морето и е свършил във водата не е възможно да си бременна. Някъде бях чел , че ако го правите във вода е възможно да се получи инфекция .

Qnkishhh
08-20-2010, 14:22
Авторке (прощавай, ако си момче, засега приемам, че си момиче), след като си толкова нетърпелива да получиш отговор, значи ли това, че си правила секс в морето без презерватив и той е свършил в теб, или...? Изясни малко обстоятелствата покрай въпроса си!

whysosad
08-20-2010, 18:23
Ако сте правили секс в морето и е свършил във водата не е възможно да си бременна. Някъде бях чел , че ако го правите във вода е възможно да се получи инфекция .
Във водата има много микроорганизми, които са причина за появата на вагинални инфекции.
Сексът в басейн също не се препоръчва, защото и хлорът може да причини неприятни за жената последици.
На една приятелка й се бяха образували гъбички... и колко време не можа да излекува.

По темата:

Водата убива сперматозоидите при контакт, тъй като не е солеви разтвор. По същия начин действа и слюнката. Тя съдържа храносмилателни ензими, които могат да унищожат сперматозоидите.

7227
08-20-2010, 18:31
Тея хора за какво мислите ходят на басейн,сигурно,за да се къпят и празнят 8-) какви са тези глупости?!?! :lol:

danito0
08-20-2010, 20:06
Авторке (прощавай, ако си момче, засега приемам, че си момиче), след като си толкова нетърпелива да получиш отговор, значи ли това, че си правила секс в морето без презерватив и той е свършил в теб, или...? Изясни малко обстоятелствата покрай въпроса си!
1-во- да момичре съм :D
2-ро- секс не ъсм правила в морето :D
3-то питам просто защото разбрах за това момиче с басеина! Аз на басейни не ходя..обаче всеки ден съм на плаж! И затова!! :-D

Qnkishhh
08-21-2010, 15:35
Добре тогава. Ето моето мнение: нямам представа дали солената вода убива сперматозоидите, но ми се вижда невъзможно да забременееш, докато се плацикаш в морето, дори поради някаква причина някой да се е изхвърлил във водата. Ако ставаше просто така, нямаше да има нужда да правим секс...

BiGBaDWolF
08-21-2010, 16:44
Тцтцтцтцтц...

Josefinne
08-21-2010, 16:50
АКо се опитваш да забремениш около 800 девойки наведнъж, мисля, че така няма да стане. Ще трябва да им го... Нали занеш... вкараш :D

gaska
08-21-2010, 17:25
Да, ама после се разбра, че не било от басейн, ами бил някой от Бахрейн.