PDA

View Full Version : Защо всички сте бременни?

SuNsEt
08-19-2010, 21:17
Абе какво ви става???Да няма няква зараза във вид на бременност около женския пол?!Всяка втора тема е една и съща и всеки коментар по темата е "КУПИ СИ ТЕСТ ЗА БРЕМЕННОСТ И РАЗБЕРИ".Ама как може първо да действате,а после да мислите?Знам,че на всяко момиче може да му се случи да има някви съмнения,НО първо БЕЗ паника и второ-образовайте се малко.Има цели 2 супер големи ВАЖНИ теми в тоя раздел а прочетете малко.За кво използвате интернет и Гугъл ??? И като почнете с тва "и без злобни коментари" ...е как може без???????То па да му се отще на човек да влиза тука.

anaujyram
08-19-2010, 21:23
sunset , ти си някъф супер мега зарибен фен за тоя сайт.... май е време да се отрибиш ... действа ти отрицателно :) какво са ти виновни полубременните :Д:Д

Princessani
08-19-2010, 21:24
Абе какво ви става???Да няма няква зараза във вид на бременност около женския пол?!Всяка втора тема е една и съща и всеки коментар по темата е "КУПИ СИ ТЕСТ ЗА БРЕМЕННОСТ И РАЗБЕРИ".Ама как може първо да действате,а после да мислите?Знам,че на всяко момиче може да му се случи да има някви съмнения,НО първо БЕЗ паника и второ-образовайте се малко.Има цели 2 супер големи ВАЖНИ теми в тоя раздел а прочетете малко.За кво използвате интернет и Гугъл ??? И като почнете с тва "и без злобни коментари" ...е как може без???????То па да му се отще на човек да влиза тука. Случва се на човек да се панира понякога ,ако си на 15-16 .но сексуалната култура на повечето е много ниска и от там се започва всичко това.Защо изощо почвате да правите секс след като не сте готови?

SuNsEt
08-19-2010, 21:27
Абе не че съм супер мега гига турбо бля бля зарибена...Наистина всеки път става така,независимо по кое време влизам в раздела.Смятай...за 1-2 дена има пуснати 6 теми. :-o Знам,че е ужасно притеснително,обаче след като сте решили да правите секс си поемете отговорността и не чакайте всеки път форума да ви решава проблемите.Още по-интересното е че всички ,които са пуснали такива теми знаят отговорите на въпросите си,а те са "трябва да си купя тест" или "трябва да отида на гинеколог" или "щом беше с презерватив,който не се скъса,значи няма опасност" и т.н.

anaujyram
08-19-2010, 21:29
Абе какво ви става???Да няма няква зараза във вид на бременност около женския пол?!Всяка втора тема е една и съща и всеки коментар по темата е "КУПИ СИ ТЕСТ ЗА БРЕМЕННОСТ И РАЗБЕРИ".Ама как може първо да действате,а после да мислите?Знам,че на всяко момиче може да му се случи да има някви съмнения,НО първо БЕЗ паника и второ-образовайте се малко.Има цели 2 супер големи ВАЖНИ теми в тоя раздел а прочетете малко.За кво използвате интернет и Гугъл ??? И като почнете с тва "и без злобни коментари" ...е как може без???????То па да му се отще на човек да влиза тука. Случва се на човек да се панира понякога ,ако си на 15-16 .но сексуалната култура на повечето е много ниска и от там се започва всичко това.Защо изощо почвате да правите секс след като не сте готови?

за каква култура говориш?..първо си поправи правописните грешки и научи българки...това ти е по-важно от сексуалната култура... да не забравяме ,че първобитните хора не са имали нито една от двете ''култури'' .ахаха стана ми смешно -сексуална култура :Д това ли е култура в днешно време...
хейтъри :)

SuNsEt
08-19-2010, 21:31
Мда,не са имали сексуална култура и са раждали деца едно след друго.И има разлика между "култура" и "сексуална култура". Ох,то имало повече от 6 теми сега като поразглеждам... 8-) То не е солена вода,преди/след менструация...кво ли не.

Gri6a
08-19-2010, 21:35
Кой знае? Може би вече се забременява по въздушно капков път. :-D
Шегата на страна, такива теми съм чел за момичета, които са станали параноички на тема бременност, че няма да се очудя ако тея авторки са решили да пускат такива теми защото сутринта в автобуса някоя бременна жена е кихнала върху тях...

anaujyram
08-19-2010, 21:35
Мда,не са имали сексуална култура и са раждали деца едно след друго.И има разлика между "култура" и "сексуална култура".
знам,че има разлика.просто ми стана смешно как 1 човек би могъл да се нарече ''културен'' ,за дето знае сички пози иии работи за секса.
и добре,че първобитните не са имали такава култура,защото навярно нямаше да си пишем сега :)

SuNsEt
08-19-2010, 21:41
Така е!Добре,че не са били информирани да знаят как да се предпазват от болести и бременност,защото нас нямаше да ни има.Ноооо я си представи какво щеше да стане ако ти беше като първобитните хора към сексуалната култура. 8-)

anaujyram
08-19-2010, 21:44
Така е!Добре,че не са били информирани да знаят как да се предпазват от болести и бременност,защото нас нямаше да ни има.Ноооо я си представи какво щеше да стане ако ти беше като първобитните хора към сексуалната култура. 8-)
хмм..представих си..иии...пак се забавлявам :((((( :shock:

SuNsEt
08-19-2010, 21:54
Да е...с 3 деца и 4то в корема. :-D

anaujyram
08-19-2010, 21:57
не,междудругото представата ми не беше толкова развратна ...но всеки с мислите си :-)

SuNsEt
08-19-2010, 22:26
Е...айде айде.Само си представи хората да има няква супер бегла сексуална култура.Какво щеше да стане?Хич нямаше да бъде розово...но човек се учи от грешките си.Всеки щеше да е като тия роми в най-мръсните квартали.Да ражда на по 13 години,а на 16-17 да има по 2-3 деца.Без знание за секса,как да се предвазваме от бременност и болести нямаше да сме за никъде.Това е толкова важно нещо,че решиш ли да започнеш да водиш полов живот просто трябва да си запознат(меко казано),ако искаш да "оцелееш".

anaujyram
08-19-2010, 22:36
така е :) ,но можеше да напишеш такъв форум,а не да спамиш колко се дразниш на невнимаващите. има по-сериозни обществени проблеми като циганите и тяхното сексуално образование :Д :) ето даже идея за форум - РОМИ . почвай да се зарибяваш още сега.че има толкова мнг други теми и всички чакат да им дадеш критичното си мнение 8-) :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o

SuNsEt
08-19-2010, 22:48
А ти ще ми помагаш като модератор ли?Пха.Хич не съжалявам,че пуснах темата.То Вашето на нищо не прилича...И съм сигурна,че повече от 50% от юзърите са на моето мнение.А ако имаше наистина сериозни теми,различни от тия за които говоря,тогава щях да си дам нормален смислен съвет.Пък ти...като гледам твойта тема,която си пуснала направо процъфтява. :)

henrietta
08-19-2010, 22:51
Мога да ти кажа, че колкото и да четат, докато не го осъзнаят, ще продължават да гледат като индианци.

0y7ofCon7roL
08-20-2010, 04:30
100% съм съгласен с автора на темата едва ли има някой който не изтръпва като види поредната тема "май съм бременна кво да правя" според мен трябва да се направи една важна тема по този въпрос с заглавие "ако мислиш че си бременна пиши тук" и там да си задават въпросите а не да се пускат по 20 тъпи теми на ден

britzy
08-20-2010, 05:37
ОМГ-тая анаужирам ли квато е там-на бяло ли си??Щото се държиш хм като неква простакела
:-D
Подкрепям авторката,че трябва да се образовате малко тия,които отново са бременни :-D .Защото вие,всъщност за кво пускате теми-не сме били там в леглото да светим и да казваме-да свърши,не не е и етц.Аман от глупчовци.

Hilary_
08-20-2010, 06:04
Не става само с е*ане .. трябва и акъъл!! (а на повечето им липсва!) .. :?

Violenza
08-20-2010, 06:06
Точно ти пък беше писала преди в една тема някакви АДСКИ глупости, май за Ескапеле-то беше или нещо от сорта, а сега говориш за сексуална култура. :lol:

kalpazanka
08-20-2010, 06:53
Хайде стига. Една тема революция няма да направи.