View Full Version : Отворена ли съм?
karamelcheee
08-19-2010, 22:59
Здравейте ! Направих си регистрация тук само,за да попитам този въпрос..Не знам дали съм отворена или не! С приятеля ми решихме да го направим,защото ходим вече 4 месеца..и той започна първо с пръсти (и друг път сме стигали до това) и вкара един,после два и накрая три.Натискаше много силно и доста ме болеше. Така продължително време натискаше 3 пръста,дори малко започна да ми харесва. Но най-странното е,че когато ги махна имах кръв и то не малко..Много се озадачих. Как мислите, има ли някаква вероятност да съм отворена или поне ще ни бъде ли по-лесно следващият път когато стигнем по-далече?
Сигурно имаш тапа там долу и вместо кръв е текло вино...Пхахах.
Отворена си,обаче той явно не е бил много много внимателен.
bebenceto23
08-19-2010, 23:13
решили сте да го направите.. после не сте го направили.. ами сигурно си отворена, но то непроверено - недоказано :-D и въпреки всичко важен е половия акт :)
karamelcheee
08-20-2010, 00:05
решихме,но не го направихме,защото се прибраха тяхните и нямаше как..ще видим скоро когато опитаме пак
"отворена" супер тъъпо звучи .. :?
иначе предполагам, че да ..
Mr_Crowley
08-20-2010, 08:42
Отворена като консерва си - време е сега всички да намажат :)
DarkTemplar
08-20-2010, 08:45
Епа трябва да си отворена.
добре де тука 80% от темите са някакви мега глупави направо седа чета и се ппрасвам да се смея или авторите на повечето теми са 99 набор или са доста глупави - не знам как ги търпите
по темата отворена си
ScorpionGirl
08-20-2010, 09:39
Отворена си... Ай, кефи. :grin: :lol:
Thrasherr
08-20-2010, 09:44
добре де тука 80% от темите са някакви мега глупави направо седа чета и се ппрасвам да се смея или авторите на повечето теми са 99 набор или са доста глупави - не знам как ги търпите
по темата отворена си
абсолютно за това имам регистрация тук .. да се посмея :D
их тоя епитет ,,отворена" толкова пък да не го харесвам :-o
Горните коментари виж,аз съм на същото мнение
xrusinka
08-20-2010, 10:01
Точно така :D
даваите поне снимков материал да можем да помогнем по пълноценно :D :razz:
kremen4eto
08-20-2010, 10:09
Не ти ли звучи обидно да се определяш като "отворена" или "затворена"? Все едно си незначителен предмет.
А вече дали си си разкъсала химена, ще разбереш като го направите истински. Аз мисля, че сте го разкъсали, щом е имало кръв.
Paramour
08-20-2010, 10:33
омг... ти на 13 или 14 си... както и да е/ Да, отворена си!
SmilezZz
08-20-2010, 12:01
Предполагам,че си "отворена"..
Но със сигурност няма как да ти кажем..
Опитайте и ще разберете 8-)
Да отворена си... Ама не разбирам не знаеше ли,че когато потече кръв и то доста както го уписваш си отворена вече.. Има вероятност и следващия път пак да потече кръв.. ако не е внимателен ,но хайде де той няма ли нещо там доло, че само с пръсти.. :oops: :oops: :-o :grin:
Qnkishhh
08-20-2010, 14:32
Да, хименът ти е разкъсан. Но бих те посъветвала в най-скоро време да опитате да го направите вече наистина, защото, ако отложите и онова нещенце не е разкъсано докрай, и зарастне, и на двамата (най-вече на тебе) ще ви се отели волът.
FunkyBoy
08-20-2010, 14:47
де да та знайм дали си отворена... ако ти не знае6, кой да знай??? :?
CrAzYanDlaZy
08-20-2010, 18:56
:lol:
аааааа =D> =D> =D> Браво :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: Кой е последен на опашката? :lol:
Paramour
08-20-2010, 19:02
:lol:
именно :lol: :lol:
Josefinne
08-21-2010, 17:45
Като бира в лятна жега...
Вземете да го направите по традиционния начин , за да е сигурно. Това предлагам аз 8)
ТВА ДА НЕ ТИ Е ЯСНОВИДЦИ,МА
АМАН ОТ ТЪПИ КУРВИ
ХОДИ ПРИ ВАНГА(горката)
Josefinne
08-21-2010, 17:59
АМАН ОТ ТЪПИ к**ви
ХОДИ ПРИ ВАНГА(горката)
Ванга почина, btw
даи снимков матрял и ще кажем 100% точно
BiGBaDWolF
08-21-2010, 18:29
ДА ВЕЧЕ СИ КУРВА :)
АМАН ОТ ТЪПИ к**ви
ХОДИ ПРИ ВАНГА(горката)
Ванга почина, btw
за тва написах горката,сигурно от такива пачи като тая
ДА ВЕЧЕ СИ к***а :)
ауу и как го останови това, че вече е курва ? :-o много ме дразнат такива рабирачи ей :razz: :-x :-x :-x
след като е отворена консервата кога ще мажем че не разбрах :razz:
karamelcheee
08-21-2010, 23:33
хах..пача си ти..селянка такава
BabyBluee
08-21-2010, 23:43
честито .. отворена си :-)
radeberger
08-21-2010, 23:45
Може да си отворена , може и леко да е разкъсана ципата . И все пак 3 пръста не са ли много ?
maistorluk
08-22-2010, 23:22
Просто слушам и не вярвам на очите си. Отворена си миличка. Както казват кифличките от класа Сори. Ше имаш да разправяш на децата си как един невнимателен батко натискал с 1 после с 2 и накрая с 3 пръсчета и то шурнало кат фонтан едно червено.
maistorluk
08-22-2010, 23:22
след като е отворена консервата кога ще мажем че не разбрах :razz:
:razz: :razz: :razz:
ПП: Извинявайте за двойния пост
darkPaladin
08-23-2010, 05:03
:lol: омг
дай ти напъхам нещо и после иди разправяй че не си отворена :lol:
да много ясно :razz:
Не те познавам,не те знам колко си отворена.
Не те познавам,не те знам колко си отворена.
:D
та по темата... ми трябва да си "отворена", макар, че тая дума звучи някак не на мястото си :D все едно си някакъв неодушевен предмет ( даже май малко кух )
sedefchoto
08-23-2010, 08:39
:razz: :razz: стане ли ти скучно отваряш тема и четеш
lifelesscorpse
08-23-2010, 08:47
Много зле... :?
По темата-Ако все още не си сигурна дали си отворена,ходи до кухнята,вземи отварачката за консерви и започни да се ръчкаш в консервичката си,за да видиш дали си отворена или не... :shock:
Нито самоуважение,нито акъл.Тъй като и двете липсват при теб можеш спокойно да продължиш да говориш таак за себе си.Думата си е на място ;)
:razz: :razz: стане ли ти скучно отваряш тема и четеш
мхмммм има много за четене :D
Neopitom3na
08-23-2010, 08:58
да отворена си.. колкото и гадно да звучи :?
Princessani
08-23-2010, 16:27
Здравейте ! Направих си регистрация тук само,за да попитам този въпрос..Не знам дали съм отворена или не! С приятеля ми решихме да го направим,защото ходим вече 4 месеца..и той започна първо с пръсти (и друг път сме стигали до това) и вкара един,после два и накрая три.Натискаше много силно и доста ме болеше. Така продължително време натискаше 3 пръста,дори малко започна да ми харесва. Но най-странното е,че когато ги махна имах кръв и то не малко..Много се озадачих. Как мислите, има ли някаква вероятност да съм отворена или поне ще ни бъде ли по-лесно следващият път когато стигнем по-далече? най -вероятно ти е разкъсал химена и за това е имало кръв.
fakesmiles
08-23-2010, 20:59
еми не можеш ли сама да се сетиш че си отворена?
DqVoLsKoJeLaNiE
08-23-2010, 23:56
Не спирате да ме учудвате.. :lol: Отворена си, не си девствена, разбиха ти входната врата, замина коня У реката-както искаш го кажи, но да...Няма да е зле да внимавате какво правите, когато "проверявате", защото темите "Бременна ли съм?" станаха прекалено много.. :D
Сигурно имаш тапа там долу и вместо кръв е текло вино...Пхахах.
Отворена си,обаче той явно не е бил много много внимателен.
Гъзето е вкарал 3 пръста в нея, ти ми приказваш внимателен да е бил... :razz:
FreakBitch
08-26-2010, 15:18
Да, отворена си, но по дефиниция си девствена, защото мъжки пенис не е прониквал във влагалището ти. ..
И какво по дяволите??? :shock: Три пръста?? Направо да си беше вкарал оная работа, можеше и да е по-малка като обем.
kokosety
08-26-2010, 15:26
Отворена ли съм? Ми бръкни и ще видиш! Ми повторете и ще разбереш или нямаш търпение :) :)
diana199406
08-26-2010, 18:47
Здравейте ! Направих си регистрация тук само,за да попитам този въпрос..Не знам дали съм отворена или не! С приятеля ми решихме да го направим,защото ходим вече 4 месеца..и той започна първо с пръсти (и друг път сме стигали до това) и вкара един,после два и накрая три.Натискаше много силно и доста ме болеше. Така продължително време натискаше 3 пръста,дори малко започна да ми харесва. Но най-странното е,че когато ги махна имах кръв и то не малко..Много се озадачих. Как мислите, има ли някаква вероятност да съм отворена или поне ще ни бъде ли по-лесно следващият път когато стигнем по-далече?
Отворена си миличка по възможно най-тъпия начин на света... Супер брутално звучи да те отворят с 3 пръста...другия път направо го направете вместо да си играете ... :D
kokosety
08-26-2010, 19:14
Отворена си миличка по възможно най-тъпия начин на света... Супер брутално звучи да те отворят с 3 пръста...другия път направо го направете вместо да си играете ... :D
Недей тъй такива са "препоръките" в сайта с три пръста и буташ
Ясно е .. "отверена" си ..аз също като другите не ми харесва този израз и предпочитам да кажа, че вече не си девствена. Само един въпрос .. На колк0 си ?
мн сте зле,как очакваш хората да ти кажат дали си отворена.ако изкаш попитай онея по телевизията дето познават като им са обадиш пфф :D :?
kokosety
08-27-2010, 10:24
мн сте зле,как очакваш хората да ти кажат дали си отворена.ако изкаш попитай онея по телевизията дето познават като им са обадиш пфф :D :?
:D :D :D :-D :-D :-D :razz: :razz: :razz: