View Full Version : Много сериозен случай ! Може би без изход..
Незнам дали е правилно да го пиша тук,но от този проблем идват и всичките проблеми и притеснения у дома .. Преди 3 дни с приятелката ми минавахме през отсрещния квартал с който ни дели една пешеходна пътека апък и няма откъде другаде да се мине.. Както си говорихме видяхме до един автобус да стои възрастен мъж,не обърнах внимание,но след като подминах погледнах назад,защото ми се стори съмнителен .. само обикаляше напред назад околко автобуса.. докато не забелязах че държи брадва .. и ни гледа .. не мога да опиша колко много се уплаших тогава просто ;хх Аз казах на приятелката ми само "Бягай,тоя откачалник има брадва" .. така бягахме както сигурно никога през живота си .. той само измъмри отзад псувня от сорта на " Ей сега ше ви еба майката " Тръгна да ни гони,но се отказа.. Беше към 22:00 и се чудехме след това как ще се прибираме.. естествено се обадих и казах на наще и към 3:00 ни викнаха такси,понеже сме врата срещу врата и сме си двете поне това е добре .. А как сме тичали още от слизането от таксито до входа не е истина.. На другия ден 3 фр-ки дойдоха да ни посрещнат пред входа пак късно вечер,отново го видяхме,пак с брадвата,но не на същото място.. вече не знам откъде да минавам.. Дори викнахме полиция,дойде след 2 мин,но той се покри.. всяка вечер се чудя как ще се прибера,дали някой ще се навие да ни изпрати .. голяма паника ме е обхванала,баща ми даже каза,че станал по едно време,дочул ме че бълнувам.. отворил вратата и аз съм се сепнала направо съм подскочила била на леглото.. а никога не е ставало така ;хх а и разбрах,че тоя психар е убивал човек .. лежал е в затвора .. и се чудя как до сега не съм го виждала като от 3 години минавам все от там,пък и преди тези 3 години съм киснела постояннол.. а и на сичкото отгоре разбрах че днес са испуснали 10-ма човека от лудницата и сега обикалят само патрулки и ги търсят немогат да ги хванат.. положението е ммного зле :shock: това се случва в ЛОВЕЧ ! Прросто искам да знам някой на моето място как ще постъпи.. знам,всеки ще каже не излизай .. но моля ви не го казвайте предложете нещо друго адски съм се панирала,но не мога да стоя като карцер по цял ден и нощ в къщи .. свикнала съм по един начин и не мога да го променя ! Съжелявам за дългата тема,но исках да опиша детайлно всичко,за да ме разберете ..
Sladurchoo
08-20-2010, 08:46
ми може би наистина не трябва да излизаш много много докато поотмине всичко, а когато излизаш гледай да не е много късно вечерта, да си с по-голяма компания, да не си сама, вашите да знаят къде си. хубаво си направила, че вашите и полицията знаят, просто бъди по-внимателна и не се притеснявай толкова :roll:
Братле к'во предпочиташ - да те заколя психар с брадва или да постоиш малко у вас докато полицайте го приберат!??!
чакай да го приберат,и не се панирай.Не ходи никога сама,винаги в компанията на поне 1 момче.
чакай да го приберат,и не се панирай.Не ходи никога сама,винаги в компанията на поне 1 момче.
titinkaa
08-20-2010, 12:57
Излизай през деня,да не е вечер,че то всякъде може да изкочи тоя лудия,поне през деня има малко или много хора по улиците и не е толкова страшно.
Hiph0pgirl
08-20-2010, 15:15
Излизай през деня, а не по нощите... Постой си малко на задника, докато всичко не отмине
Взимай един нож в чантата и си ходи спокойно из улиците като пичка.
WaterLilly
08-20-2010, 16:39
Аха, нож със сигурност би й помогнал срещу брадва.
Аха, нож със сигурност би й помогнал срещу брадва.
Тогава пищов.
Излизай през деня, а не по нощите... Постой си малко на задника, докато всичко не отмине
xrusinka
08-20-2010, 18:19
Излизай през деня или пък не излизай изобщо ... :(
Лютив спрей, най-малкото. Не е лошо и някой газов пищов? Все пак спреят е добра опция.
settingSun
08-20-2010, 20:51
И в наща махала имаше такъв откачалник, споко навсякъде се намират такива и слава на бога го прибраха, защото крадеше животните на съседите :D луда работа, ама поне ми олекна като не го мярках по улиците.
danibebi
08-20-2010, 21:02
По-добре излизай по-рано и се прибирай по-светло или ако е тъмно звънкай на вашите да те прибират или да има някое момче да се изпраща до вас,като се прибираш. :? Направо ужас. :shock: :shock: Или пък няколко дена стои вкъщи,докато се поускопоят нещата и излизай за малко или и аз не знам. :(
brokeninside13
08-20-2010, 21:20
+++
пп:ебаси ужаса... :shock:
iiordanova
08-20-2010, 21:26
Това , което казваш е доста страшно..
По-добре се прибирай по-навреме , не чак толкова късно.
Дано го хванат по-бързо и него , и тези от лудницата!
В каква страна живеем .. просто нямам думи!
Тези малоумните се разхождат спокойно , а ти и приятелите ти трябва да сте нащрек , за да не би някой ви направи нещо.
Това е голям стрес за всеки човек. Не искам да си представям как се чувстваш..
btw .. Ти на колко си години ?
DqVoLsKoJeLaNiE
08-21-2010, 07:02
Наистина ще е по-добре да излизаш в голяма компания или да смениш мястото на излизане за известно време. Можеш наистина да си носиш лютив спрей,но имай впредвид, че ако ония е пиян, може и да не подейства.
Имам само един въпрос: Той има ли няква представа къде живееш?
EsteticLoff
08-21-2010, 08:40
Братле к'во предпочиташ - да те заколя психар с брадва или да постоиш малко у вас докато полицайте го приберат!??!
++ И да .. не излзиай много кусно вечерта ;)
UnkNoWn12
08-21-2010, 15:06
Ужас..Не ти завиждам :| Ами стой си вкъщи,докато всичко утихне..Заключвай вратата ако си сама..Ако се движиш гледай в компанията да има момчета,обаче да не са някви мишоци..Ами това е..Късмет дано го пипнат и да не го пуснат повече :?
bloodyred
08-21-2010, 19:24
Не искам да те панирам, но ако бях на твое място щях да откача, честно .. не че нямаше да излизам, ми не знам какво щях да направя .. така както го разправяш имам чувството, че и в голяма компания ще е опасно, то тоя от лудницата ли е също или кво .. ама няма значение, де.. явно не е с всичкия си .. :( :(
зимаш една тръба чупиш му ребрата и е решен проблема :)
pamito14
08-21-2010, 21:10
и аз сам от лове4 каде то4но йивее6 и каде е бил точ плеасе кайи
Callisto
08-21-2010, 21:17
Аз затова не си падам да излизам вечер. През деня сме навън, но вечер съм в къщи с гаджето или сме навън в кръчмата ни в голяма компания, в която е баща ми(уникално забавния човек),3/4 жени м/у 20 и 52 години, към 10/15 мъже м/у 25 и 60 години и 3 деца на по 17,15 и 7..., та никога не съм сама, а като съм навън винаги има достатъчно мъже, които не малко са ме защитавали. Един път се опитаха 2ма мъже да ме отвлекат, но нали бяхме до една бутка за цигари с тате, а те не го видяха и ме хванаха да ме бутат в една кола и баща ми като хвана единия, прасна му едно круше и взе, че го уби, понеже не си прецени силата, ама го оправдаха в съда доста бързо, но беше в пробация 3 години. Всякви луди има на този свят...., затова циркулирам основно м/у кръчмата ни, която е на долната улица и къщата ми, която е просторна и си има всичко в нея. :)
StolenBliss
08-21-2010, 23:06
По-добре наистина си постой у вас .. Нищо няма да ти стане толкова, гледай да излизаш когато е за нещо важно, по-важна е безопастността ти отколко едното излизане, нали ? А когато все пак излезеш гледай наистина да имаш поне един спрей за самозащита, пък и за по принцип щото в България има все повече и повече ненормалници и психота.. Тва е моят съвет ;)
Това , което казваш е доста страшно..
По-добре се прибирай по-навреме , не чак толкова късно.
Дано го хванат по-бързо и него , и тези от лудницата!
В каква страна живеем .. просто нямам думи!
Тези малоумните се разхождат спокойно , а ти и приятелите ти трябва да сте нащрек , за да не би някой ви направи нещо.
Това е голям стрес за всеки човек. Не искам да си представям как се чувстваш..
btw .. Ти на колко си години ?
На 15 съм. :) Хубавото е,че в компанията ми повечето момчета са над 20 и поне малко се чувствам спокойна..
Наистина ще е по-добре да излизаш в голяма компания или да смениш мястото на излизане за известно време. Можеш наистина да си носиш лютив спрей,но имай впредвид, че ако ония е пиян, може и да не подейства.
Имам само един въпрос: Той има ли няква представа къде живееш?
Ами честно казано незнам,но мисля че горе долу да.. защото както го описах по горе просто блоковете ни са един срещу друг разделя ги една улица.. ;xxx
ами като ходиш с 20 год момчета нека да му начупят ребрата и готово дотогава няма решение освен да се насираш и да чакаш всеки момент да изкочи и да те накалца :Д
А бе защо просто не кажеш на полицията през деня и ноща да да има 2ма на улицата и да обикалят .. щом винаги е пред вас така трябва да го хванат .. Аз съм момче и така като казвате "винаги да има момче с теб" все едно ни правите комплименти, че ние можем само да ви защитаваме :P :D
liim0nka
08-22-2010, 22:20
Абе попринцип наистина да се прибира по-рано, не толкова късно, ама вече и през деня да те е страх да си ходиш спокойно..дори да има хора, повечето са такива егоисти, пък като го видят с брадвата недай си боже мислиш ли, че ще тръгнат да ти помагат..за жалост хората вече не са толкова отзивчиви..макар че има и такива. Просто ограничи си малко излизанията, защото този може да е навсякъде ;х
Аз не бих си показал носа навън..невъоръжен
marinkof
08-24-2010, 13:14
Винаги, ако излизаш, ходи с голяма компания - ако сте повече, надали ще ви закача, но предупреждавай вашите задължително като излизаш и си носи телефон за всеки случай..а най-добре наистина да не излизаш, докато не го приберат. А можеш и да помогнеш - да опишеш на полицията как изглежда, къде си го видяла и т. н....но най-добре си стой във вас :?
Абе най-добре изкарай един курс по източни бойни изкуства или кикбокс :D Или си вземи и ти една брадва с тебе и започни уроци по фехтовка 8-)
JackSparrow
08-24-2010, 13:46
Хм. Май много се филмирате с тия земи тръба, кажи на еди-си-кой да го пребие.. Абе, брадвата нали щи сцепи главата, дали си на 15 или на 20, същия член. Най-добре - полицията, лудницата, вкъщи, и вече няма да го има да те притеснява.
Cveti097
08-24-2010, 13:59
Ако излизаш поне си вземи някакъв спрей.
Хм. Май много се филмирате с тия земи тръба, кажи на еди-си-кой да го пребие.. Абе, брадвата нали щи сцепи главата, дали си на 15 или на 20, същия член. Най-добре - полицията, лудницата, вкъщи, и вече няма да го има да те притеснява.
абе рахит за кфо лудница ми говориш ти бе те ги пускат защото нямат пари и условия и ги пускат да не говориме за затвора никой няма да му направи нищо нищо не пречи на някой неeн приятел да земе една тръба и да му счупи ребрата .......
ToXiCtHeBeSt
08-24-2010, 14:42
ами ако си момче което майче беше така аз на твое място 6а зема едно паве и 6а го оцеля по главата после ако падне ше го ритам докът не умре :)
electraa
09-04-2010, 18:53
Еее спокойно.. няма такова нещо като "Безизходно положение". Това е пауза между две хрумвания :P