View Full Version : На колко време да се правят изследвания
Здравейте.. водя доста активен полов живот.. доста пъти се случва да нямам презерватив в мен.. интерестно ми е на колко време е хубаво да се правят изследвания за всички венерически болести.. ? :)
0y7ofCon7roL
08-21-2010, 07:13
Веднъж месечно би било добре
Qnkishhh
08-21-2010, 14:29
Всеки месец ми се струва прекалено, но може би на 3 или на 6 месеца би било добре според мен.
ПП: От доста време не бях виждала човек, който се грижи за здравето си и в това отношение. Евала!
kalpazanka
08-21-2010, 14:31
Секс без презерватив- по-голяма грижа от това едва ли има. Хайде, гонореята/сифилиса/трихомоните/хламидиите ще ги излекува, но ако гепи нещо по-сериозно?!
Qnkishhh
08-21-2010, 14:42
И това го има. Но щом си е решил, че за него е допустимо да безпрезервативничи, отговаряме на въпроса, който е задал, и се кефим на малкото позитивно в него. Така разсъждавам аз...
то зависи примелно дали го правиш с 1 човек на които имаш доверие или за 1 нощ
BiGBaDWolF
08-21-2010, 15:22
Всеки месец ако прави няма да е 100% теста ... През 3 до 6 месеца е добре ...
KumchoValcho
08-21-2010, 15:24
Като няма презерватив НЯМА да правиш секс и готово. :)
Josefinne
08-21-2010, 16:55
А , да, бе ти ще му кажеш!
Пич, прави си изследвания редовно, наистина може да се пипнат доста кофти неща, но някой от по-горните постове е съвсем правилен - през 1 месец, ако ходиш, е напълно излишно. Най-добре през 3 имайки предвид активния ти сексуален живот, особено ако е с различни девойки. Исках да те питам обаче, как ще си правиш за всички болести и има ли такъв тест? Освен това ми се струва доста скъпо, на мен само за един тест ми взимат 2- до 40 лв.
GossipGirl89
08-21-2010, 16:58
На 3 месеца според мен е най-удачния вариант.
Но все пак наистина зависи от това дали спиш само с един и същи човек или с много и различни
KumchoValcho
08-21-2010, 17:19
А , да, бе ти ще му кажеш!Давам му най-умния съвет, той ако иска да се вслушва
Josefinne
08-21-2010, 17:34
А , да, бе ти ще му кажеш!Давам му най-умния съвет, той ако иска да се вслушва
Мислиш ли, че някой ще спре да прави секс, щото някой му е казал в нек'ъв форум? По-добре кажи на момчето да си купи презервастив.
3-6 месеца при редовен полов живот
Така е заради СПИН(при който признаците се появяват късно),на мен толкова ми казаха
Josefinne
08-21-2010, 17:41
Така е заради СПИН(при който признаците се появяват късно),на мен толкова ми казаха
Всъщност това е ХИВ, до колкото съм запозната, СПИН може да не се прояви с години. :-o
Всъщност това е ХИВ, до колкото съм запозната, СПИН може да не се прояви с години. :-o
Права си,моя грешка
Извинявам се :)
FunkyBoy
08-21-2010, 18:33
Ами не е много разумно без презерватив, обаче щом се грижи за здравето си пича, евала му 8)
Callisto
08-21-2010, 19:13
Аз пък бух предпочела да го карам на орална, ако нямам презерватив под ръка. И по този начин бихме си прекарали добре, а и ще мога да издържа една вечер без секс. Ако е на въпрос в аптеките има и презервативи за по 15 стотинки...пак е по-добре от това да си без.
Принципно е препоръчително да се ходи поне 2 пъти в годината на профилактичен преглед.
благодаря за мненията.. водя полов живот с различни жени.. нЕсе притеснявам толкова за тези болести защото нЕго правя с некви баси курвите.. преценявам си хората, просто е хубаво да се правят изследвания за всеки случеи.. неси мислете че като спите с някой/я и веднага ще хванете нещо.. (пълни глупостии) :) и на мен ми се струва най удачно на 4-5 до 6 месеца да си правя изледвания
fakesmiles
08-23-2010, 20:56
няма значение с какви момичета го правиш.тя и един път да е спала с момче пак може да те зарази с нещо.гледай да имаш презерватив в себе си винаги.а за изследванията мисля,че на 6 месеца е достатъчно :)
viqnkababyy
08-23-2010, 21:01
На 2-3 месеца .. За такива работа няма прекаляване ..