View Full Version : моля не подминавайте темата ми ...
sExYbEbS
08-21-2010, 14:58
:)
Пфф, зависи: от колко време се познавате, какви са ви отношенията... Попринцип едва ли е на лошо, обаче може и да е неуважение, ако дори не се познавате. Дай малко повече инфо, ддз. Пък и извинявай за въпроса, на колко си? :)
mnmlstar
08-21-2010, 15:03
ами попринцип така наречената "запалка" е точно това удряне отзад, когато после те боли задника известно време... явно момчето се е изкефило на доброто изпълнение на "запалката" :) :-D
Гледай `ся:
Момчето, което харесваш, очевидно, ти е харесал задника, ударил го е отзад, пак му е харесало, нарекъл го е "запалка" и в момента се кефи, че ти си се изкефила.
Надявам се бях достатъчно изчерпателен.
Щом се впечатляваш от такива неща, едва ли си над 14, поправи ме ако греша.
Ами това по принцип означава,че момчето е на възраст между 8 и 13 години :)
Даже не мога да си представя вълнението й в момента, че момчето я е шибнало по гъза... От екстаз даже се пита дали това "МОЖЕ БИ ОЗНАЧАВА ЛОШО НЕЩО" :D :lol:
sExYbEbS
08-21-2010, 15:17
:D :D :D питам защото това момче го харесвам от дооста време :D п.п и днамата се на 14 щото някой пита за възраста . А, дали това е знак ,че ме харесва ... поне малко :D :D :D
Наистина ли го харесваш?! :shock:
Ето, вече съм шокиран, даже не знам какъв безмислен коментар да напиша... затова няма да го правя :D
Да, момиче, харесва те. Хепи?
Сигурно те харесва,инъче няма да ти прави "запалки" :lol:
FuckedUp
08-21-2010, 15:22
Детски истории..
sExYbEbS
08-21-2010, 15:23
Детски истории..
знам :D :D :D ама сме деца все пак :-) :-) :-)
Elenichkaa
08-21-2010, 15:24
за тая възраст...сиг означава че те харесва.
GregoryHouse
08-21-2010, 18:42
Do you wanna fuck with me?
Backspace93
08-21-2010, 19:12
Йееееей, ще си имаш гажееееееее :grin:
Че му е харесало как я е шляпнал.
sExYbEbS
08-21-2010, 19:27
благодаря за отгворите на всички ! :D :-) :-) а колкото до това момче .. наистина много го обичам :( :) и ддз това ми даде надежда ,че и той ме харесва .. щото е много загадачен - сигурно щото е скорпион :D :D :D :-) понякога си мисля ,че ме харесва ,а понякога се държи дооста грубо с мен и се дразни . напрао незнам какво да си мисля вече :D :D :-) а пък честно съм откачила по него :lol: офф увлякох се да пиша :-)
TheBobqk
08-21-2010, 19:29
и ще се държат за ръцее ^^^^^^
бтв от последния ти коментар.. бе мисля че на момчето му е приятно да се дразни с теб и нищо повече (нали не разбих мечтите ти да се ожените и да си народите лапета ?)
бтв2 ;д от колко време го познаваш и колко знаеш за него, че да го обичаш хД
Backspace93
08-21-2010, 19:31
Кат гледам може и за "гъзе" да се държат :lol:
TheBobqk
08-21-2010, 19:33
ми ако забременее от държане за гъза .. кво прайм ;д
Backspace93
08-21-2010, 19:35
Е, как кво??? Пишем тема в тийнпроблем O:)
sExYbEbS
08-21-2010, 19:37
бтв от последния ти коментар.. бе мисля че на момчето му е приятно да се дразни с теб и нищо повече (нали не разбих мечтите ти да се ожените и да си народите лапета ?)
бтв2 ;д от колко време го познаваш и колко знаеш за него, че да го обичаш хД
еми малко ми ги разби :D бзк . Ами от много време се познаваме ... още от 12 годишни , а сега сме на 14 :) значи от две :lol: и отношенията ни са такива някви много странни . .. ту си се разбираме ту не .... веднъж се бихме с възглавници :lol: ..... а сега сериозно - ами мисля ,че го обичам ,защото това наистина не съм го изпитвала към никой дрег :( постоянно си мсиля за него :-D а пък незнам дали и той отговаря начуствата ми ... за това правя тъпи теми ...
sExYbEbS
08-21-2010, 19:37
е стига сига така де :D :D :D
TheBobqk
08-21-2010, 19:38
Че как. То тука кви ли теми няма вече. "Гледа ме..харесва ли ме ??" " преби ме.. обичча ли ме" ;д
sExYbEbS
08-21-2010, 19:40
Че как. То тука кви ли теми няма вече. "Гледа ме..харесва ли ме ??" " преби ме.. обичча ли ме" ;д
е без подигравки дее :D :D :D предварително казах ,че темата е тъпа ама пък ме интересува това ...
TheBobqk
08-21-2010, 19:42
е без подигравки дее :D :D :D предварително казах ,че темата е тъпа ама пък ме интересува това ...
таа не ми отговори на въпроса по-горе..
sExYbEbS
08-21-2010, 19:46
таа не ми отговори на въпроса по-горе..
отговорих ти... познаваме се от близо две години :)
ShtrudeL
08-21-2010, 19:51
Значи,че е простак.
Backspace93
08-21-2010, 19:52
Еееее, ама Секси Бебссс, моля ти сееееее!!! Сама си написала "моля не подминавайте темата ми" и аз като отговорен гражданин, винаги, когато вляза в "Любов" и влизам тук и естествено, трябва да напиша нещо. Няма стига-мига. Пък щом и от 2 години се познавате, сватба нема ли да дигате =D> =D> =D> Обааааааааааа :grin: :grin:
sExYbEbS
08-21-2010, 19:56
Еееее, ама Секси Бебссс, моля ти сееееее!!! Сама си написала "моля не подминавайте темата ми" и аз като отговорен гражданин, винаги, когато вляза в "Любов" и влизам тук и естествено, трябва да напиша нещо. Няма стига-мига. Пък щом и от 2 години се познавате, сватба нема ли да дигате =D> =D> =D> Обааааааааааа :grin: :grin:
:D :D :D
zlonamerena
08-21-2010, 20:23
деца сядай те си на дупетата и си гледай те учебниците.. "запалки" детска му работа !
Backspace93
08-21-2010, 20:26
деца сядай те си на дупетата и си гледай те учебниците.. "запалки" детска му работа !
А остави децата да са радват!!! Не бъди злонамерена :-)
zlonamerena
08-21-2010, 20:28
ее добре,добре.. чудя им се само.. на тяхните години аз лично си играех още с кукли и незнаех какво е това гадже.. :D апък те вече и запалки и опипванияя.. поколението върви към мн добър просперитет :?
sExYbEbS
08-21-2010, 20:34
ее добре,добре.. чудя им се само.. на тяхните години аз лично си играех още с кукли и незнаех какво е това гадже.. :D апък те вече и запалки и опипванияя.. поколението върви към мн добър просперитет :? е никога не сме се опипвали ... пък това е само една закачка какво толкова .... :D :) :) :-)
zlonamerena
08-21-2010, 20:37
Авторке.. като е само една закачка,за какво беше пусната темата? :?
sExYbEbS
08-21-2010, 20:43
еми ддз просто наистина много го обичам ... и ми се искаше да разбера какво означава това дето ми е казал ...
моля , не подминавай поста ми ..
сорка за тъпия въпрос ..
АМА ТИ НА КОЛКО 10 ГОДИНИ СИ ?!?!?!? :oops:
ScarletBite
08-21-2010, 23:22
Означава, че е разгонен пубер. Ей тва означава. 8)
sweety11
08-21-2010, 23:55
Значи, че е простак !
sExYbEbS
08-22-2010, 09:33
моля , не подминавай поста ми ..
сорка за тъпия въпрос ..
АМА ТИ НА КОЛКО 10 ГОДИНИ СИ ?!?!?!? :oops:
14 :D :D :D на 10 такива неща не сме правили ся :D :D :-)
sExYbEbS
08-22-2010, 09:34
Значи, че е простак !
:? познавам го дооста време и смея да твърдя ,че не е чак простак :-P :-) :-)
kalina90
08-22-2010, 09:51
:D
sweety11
08-22-2010, 11:51
Значи, че е простак !
:? познавам го дооста време и смея да твърдя ,че не е чак простак :-P :-) :-)
Значи е от възрастта 8-) Ще го израсте . 8)
не подминах темата ти,голяма грешка.
доволно е малоумна.
an4itoyo
08-24-2010, 11:29
omg mom4etata sa mn zle az sam na 13 i ot 11 godi6na vazrast samo zapalki mi biqt. da har te ili har gaza ti se taz. no 4esno ti kazvam 4e ne e sig dali te haresva se pak ima6 6ans :lol: :lol: :lol: ne badi mn lesna badi interesna (ma i ne badi tolkova trudna malko leka i mnogo misteriozna)
mimka1912
08-24-2010, 12:27
Освен да спамите, да обиждате авторката и да ѝ се подигравате друго не правите. Не може ли просто да не напишете глупавия си коментар??
По темата: Хм..одавна съм забравила болката от запалката :D Миличка, той е на 14 и още ти прави запалки?! Зарежи тая работа..Не те харесва..Съжелявам! :)
Означава, че си попаднала на изключителен селски простак. А да губиш време в опити да разбереш обгърнатия в идиотщина смисъл на думите му.. :? . Ако е някой, който ти харесва, по-добре преглътни и подмини, понеже нищо добро не вещае подобно поведение.
Освен да спамите, да обиждате авторката и да ѝ се подигравате друго не правите. Не може ли просто да не напишете глупавия си коментар??
не може ;[
Йееееей, ще си имаш гажееееееее :grin: :grin: 8-)
Моля да ме извините за тъпия въпрос .... знам че е тъп ,но моля да ми отговорите без подигравки :D :D :D таа въпроса ми е :D ако някое момче удари някое момиче отзад :D и каже бахти запалката какво означава всъщност това ? Лошо или е хубаво ? :D :D :D извинявам се още веднъж неудобно ми е ама ме интересува и е важно :D :D :-) плс кажете ми ,ако знаете ! :-D :-D :D :-)
"бахти запалката" ...кой говори така, някой бесен селски бек ли какво? Какви хора пускаш около себеси... Нищо чудно и ти да си някоя спукана лейка..
Сигурно те харесва,инъче няма да ти прави "запалки" :lol:
Ем като правя на всички женски запалки да не би да харесвам 123412312312312312 момичета :? :?
PinkPussy94
08-24-2010, 20:51
ами попринцип така наречената "запалка" е точно това удряне отзад, когато после те боли задника известно време... явно момчето се е изкефило на доброто изпълнение на "запалката" :) :-D
noproblembitch
08-24-2010, 20:55
Бременна си... :-o
kombarka
08-24-2010, 21:47
По този начин момчетата показват колко са привлечени към момичето. В отговор отнасят по един шамар. Това се прави от наивни, глупави недорасляци.
По-деликатно няма как да ти го обясня.
BabyBluee
08-24-2010, 22:33
ти 10 годинки имаш ли? :D
FreakBitch
08-24-2010, 22:40
Аз залагам на 10 и половина... :D
Нито една правописна грешка - похвално.
Сума пунктуационни - wtf?? :shock:
Как ви разпределят тези часове по Български, не знам.. :D
По темата: ЗЛЕ СИ!
ТОЙ Е ЗЛЕ!