Влез

View Full Version : Моята сложна ситуацияяя :X

buc
08-21-2010, 21:40
Ами значи аз съм момиче на 14 години и преди бях влюбена в най-добрата си приятелка така мисля поне ... Незнам дали е нормално ама ме привличаше и все исках да я целуна ама тя напоследък все се държи по-гадно с мен и вече не чувствам такива чувства... Та така и има едно момче с което излизам ама не ходим и аз от 1 година го харесвах и всеки ден си пишем по скайп ама незнам дали го харесвам истински а му казах че го харесвам и мисля че и той мене ама пък незнам какво чувствам ... възможно ли е да харесвам друга приятелка и да се чувствам долу горе така като при старата ... Ох и аз незнам ... поприцип харесвам момчета и не мога да разбера това момче толкова много го желаех но защо не изпитвам винаги че го обичам само някой път може би защото той е срамежлив и не сме стигали по-нататък смисъл прегръдка или целувка може би затова ама не знам .... Въпроса ми е защо преди се чувствах все едно съм влюбена в най-добрата си приятелка а сега не мога така да се чуствам с него ... Как да го заобичам много ... защо си мисля че не го обичам :(

Smrazqvashta
08-21-2010, 21:44
Защото наистина не го обичаш. Малка си, ама колко си объркана си личи само от поста ти. За каква обич да говорим тогава? Реши се кой пол те привлича, ако не те привличат и 2та знам ли. Ако сама не прецениш след време ще си проличи.

GossipGirl89
08-21-2010, 21:51
Наистина трябва да решиш по момичета или по момчета си падаш. Има вариант да харесваш момичета, но психически да си налагаш да те привличат момчета и за това да се чувстваш объркана и да не знаеш какво точно изпитваш и към кого... Най-добре седни и помисли над това кой от двата пола те привлича повече и тогава ще ти се изяснят нещата. А и дори и сега да не разбереш след време всичко ще си проличи. Няма как да избягаш от същността си и рано или късно ще усетиш какво и кой искаш

buc
08-21-2010, 21:51
Е да ама много искам да го заобичам ... Смисъл аз вече не изпитвам нещо към момичета .. Аз попринцип не изпитвам само към приятелки 8-) и то към 1 е било тва де а може и 2 ама едва ли смисъл мисля си за него ама като изляза с него се чувствам така се едно сме само приятели а пък искам да чувствам нещо повече ...

loliii
08-21-2010, 21:52
Май си на етап осъзнаване. За да не бъда хомофоб ще кажа, че би-сексуални просто няма /хомосексуалистите нека си живуркат :) /. Избери си дали ще харесваш жени или мъже и тогава ще откриеш "лУбовта".

SuNsEt
08-21-2010, 21:53
От хормоните е.Спри и се разбери сама със себе си.

buc
08-21-2010, 22:00
Ама как преди съм го харесвала многооо и даже като го видях треперех а пък го харесвах по времето когато харесвах и моята приятелка а сега не я харесвам и защо не мога и него да захаресам ???

Smrazqvashta
08-21-2010, 22:02
Защото не знаеш какво искаш.

loliii
08-21-2010, 22:03
Ай спри се вече. Що не мога да го харесам? За кво трябва да си натрапиш чувства към някого? За собствено успокоение ли ти е това, че харесваш момчета? Абе ти вътрешно си по-голяма хомофобка от мен, а то ти си обратната. :? Така е като родителите на повечето деца използват думата педал като обида... натрапват на децата си себеотрицание.

buc
08-21-2010, 22:06
Ем аз честно казано не мисля че съм обратна... И как ще съм при положение че не ме привличат момичетата :X

Smrazqvashta
08-21-2010, 22:13
Ти виждаш ли какво пишеш въобще? А, осъзнаваш ли какво ни пишеш? Начетох се на простотии, хайде стига. Сама казваш, че си била влюбена в най-добрата си приятелка, което води до извода, че тя те е привличала по някакъв начин. Нормалните момичета не изпитвам такива чувства към своите приятелки. Не казвам, че си анормална, просто въобще не знаеш какво искаш. Седни си на гъза и се погрижи за други неща в твоят живот, това ще си дойде с времето.

Behemoth
08-21-2010, 22:18
Порасни - с времето всичко ще си дойде на мястото. Тук въобще не може и да се говори за 'обич'. Пък и както те гледам - ти с всеки следващ пост си противоречиш на думите...

loliii
08-21-2010, 22:19
Ем аз честно казано не мисля че съм обратна... И как ще съм при положение че не ме привличат момичетата :X
Това, че в момента не те привличат, защото увлечението ти е преминало, не означава нищо. Все пак и хетеросексуалните не харесват цял живот един и същ човек. Това, че влечението ти отминава не означава, че няма да има друго след време. Съветвам те да решиш каква си и да следваш наклонностите си стриктно, иначе ще сгафиш.

buc
08-21-2010, 22:45
Да така е може пак да ми се възвърнат чувствата ама все пак сега ме интерисува момчето и какво да правя с него незнам дали го обичам истински ??

ScarletBite
08-21-2010, 22:57
Естествено, че не го обичаш. Може да го харесваш примерно. Или да си влюбена в него ( в което се съмнявам ). И естествено, че няма да чувстваш същото, че ще си насигурна и бла бла бла. Ти си на 14. Аз на 14, с първата сириознъъъ връзка, друго освен хвърчащи емоции, обарване, носещо ми почти само погнуса и притеснение, придружено със слюнчести мляскания, не извлякох. По едно време се вкарах в някакъв романтичен филм (обстоятелствата бяха такива), но бързо ми мина. Остана самонавиването - около половин година не можах да го преодолея.

Тоя твоя явно е някво мекотело. Намери си отрачан пич - да ти покаже физическите трикове и да те нарани душевно 1-2 пъти, за да се научиш да цениш истинските неща и момчета. Хич няма да усетиш как ги казваш тия "да"-та.
Ако още в началото се лепнеш за "свестен", очите ти ще шарят и има възможност плейбойче да те изкуши след време.

И естествено, че не си влюбена в най-добрата си приятелка. Просто си била разгонена и си искала да си навреш езика между нечии устни. Пък тя е стояла прекалено близо в такива моменти и ти си се "закачила".
Ама че хора!!

buc
08-21-2010, 23:04
Тоя път ми хареса мнението ти ама явно казваш да не се захващам с него ??

ScarletBite
08-21-2010, 23:17
Че то, аз доколкото разбрах, той въобще е е хвърлял кукичка, на която да се закачиш. Затова и го нарекох "мекотело".

Казвам... майната му кво казвам! Кой съм аз? ScarletBite, някоя си там от форума ТП. Ти как го чувстваш? Искаш ли да си с него? Тъй като те чета, не гориш от желание. И все пак?

Посъветвах те за отракания за началото, защото ми се иска аз така да бях започнала любовния си живот. Очите ми нямаше да шарят и щях да си спестя много ядове. Но ти си коренно различен човек.

buc
08-21-2010, 23:25
Еми точното че и аз не мога да разбера. Според мен не изгарям от желание защото той не действа напред и защото е срамежлив ... а пък от друга страна ще ми е малко трудно да не мисля за него и да го забравя все пак чаках една година да се запозная с него изгарях от желание и ето на запознах се и вече ми е тъпо и скучно :lol:

radeberger
08-21-2010, 23:33
Щом вече ти е тъпо , не се занимавай с него .

ScarletBite
08-21-2010, 23:35
Ааах, разочарована си, че той не се е оказал момчето, за което си фантазирала?

Стига с това "срамежлив". Един мъж не трябва да е срамежлив. А ако е, трябва да го преодолее. Иначе му вземат мацката. Така е устроен светът. Дори и ти да поемеш инициатива сега и да го "свалиш", ще поддадеш веднага, щом на хоризонта се появи пич, който знае как да ухажва едно момиче.
Възможно е да е просто незаинтересован, но ти да не го забелязваш.
А може би наистина е мекотело.

Сега, да ти кажа, единствената причина ти да чакаш все още той да преодолее свенливостта си е, че "толкова много си чакала до получиш каквото искаш, можеш да почакаш и още малко". Само дето, по пътя си видяла, че той не е това, което искаш. Ти сама се блокираш, разбираш ли? И единия инат те държи още там, чакаща го.

buc
08-21-2010, 23:39
Еми да ама мисля че е заинтерисован защото той ми предлага да излизаме ама нищо повече едно кафе и разговор и писане в скайп за глупости :( :( А пък искам да съм с него ама да не е такъв и ако му кажа че повече не искам да се занимавам с него и да си пиша с него после ще ми е гадно и на него може ако ме харесва поне де...защото той беше ми споменал че харесвал лудо някакво момиче от друг град което не е виждал на живо и си пишели от 1 месец ама нищо нямало да се получи :D :D 8-) аз даже си мисля че после ако го махна и го забравя и той ще тръгне да ме гони като види че няма друга :D :-D

ScarletBite
08-21-2010, 23:43
Яяя си намери някой по- ... !

buc
08-21-2010, 23:46
Може и да е така докато още не съм го захаресала напълно :D че чак да не мога без него ама ще съжалявам малко но ще видя :) благодаря на всички но пишете и още мнения

sasha_90
08-22-2010, 10:22
Е да ама много искам да го заобичам ... Смисъл аз вече не изпитвам нещо към момичета .. Аз попринцип не изпитвам само към приятелки 8-) и то към 1 е било тва де а може и 2 ама едва ли смисъл мисля си за него ама като изляза с него се чувствам така се едно сме само приятели а пък искам да чувствам нещо повече ...
И само как пишеш....
Не можеш да накараш сърцето насила да обича!Мисля,че обичаш само себе си-даже си написала.

Josefinne
08-22-2010, 10:28
Предлагам да се отдадеш на изучаването на граматиката и правописа на българския език за начало.
Второ - все още си доста малка, така че е нормално, да не обичаш никого, да не знаеш какво точно трябва да се чувства и т.н. Ако не се чувстваш комфортно нито с единия, нито с другия, без да вземам под предвид желанието ти да си самовнушиш бисексуално поведение, просто не се насилвай да ходиш с нито един от двамата. Ще имаш много време, дори и само в пубертета, да прецениш желанията си и да срещнеш подходящото момче или момиче.

buc
08-22-2010, 12:13
Еми да правилно е че май си внушавам че съм бисексуална но както и да е ... Вече не мисля че може да съм такава ... Сега проблема е с момчето :(

FreakBitch
08-22-2010, 12:26
Еми да правилно е че май си внушавам че съм бисексуална но както и да е ... Вече не мисля че може да съм такава ... Сега проблема е с момчето :(

Ти си един емоционално дисбалансиран човек, който честно казано няма представа на кой свят се намира... :lol:
1) Осъзнай се!
2) Влизай по честичко в часовете по БЕЛ!
... После сядай да пишеш по форумите! 8)

buc
08-22-2010, 12:33
:x :x :x

xXxsyndromexXx
08-22-2010, 12:57
мацка забрави приятелката си..не ставай обратна..почни да ходиш по момчета..

buc
08-22-2010, 13:01
Ама кой е казал че не мога да я забравя :) Не мога да разбера какво изпитвам към момчето :D