View Full Version : Гола на море
На 14 години съм и искам да питам срам ли ви е да ходите чисто голи на плажа. защото мен да а имам приятелки и като идем се пекът чисто голи а мен ме е срам,как мислите дали да се отпусна и да сваля дрехите и аз,молят ме а мен ме е срам,минават момчета и ни гледат и даже така ми става неудобно.
извинявам се ако има др такава тема но съм нова тук и не можах да я намеря.
KumchoValcho
08-22-2010, 08:08
Ако това е против твоите принципи и убеждения - не го прави.
Важното е да се чувстваш удобно :)
Ако това е против твоите принципи и убеждения - не го прави.
Важното е да се чувстваш удобно :)
+ :) :) :)
0y7ofCon7roL
08-22-2010, 08:55
На 14 години съм и искам да питам срам ли ви е да ходите чисто голи на плажа. защото мен да а имам приятелки и като идем се пекът чисто голи а мен ме е срам,как мислите дали да се отпусна и да сваля дрехите и аз,молят ме а мен ме е срам,минават момчета и ни гледат и даже така ми става неудобно.
извинявам се ако има др такава тема но съм нова тук и не можах да я намеря. Обади се като ходите с френдките си на плаж :P
henrietta
08-22-2010, 09:16
...носи слънчеви очила, шапка, шалче.. нещо, което да скрива самоличността ти.
Умрях да се смея!!! :lol:
DrumNBass
08-22-2010, 09:20
ММ да и аз :D eбати якото описание само ;D
BiGBaDWolF
08-22-2010, 09:23
Приятелките ти са курви ... Не бъди като тях ходи с шуба на плаж !
Мии не се кефя на нудизма. 8-)
Не прави нещо, което не искаш да правиш заради, който и да е!!! .. :?
glamouros
08-22-2010, 10:39
Приятелките ти са к**ви ... Не бъди като тях ходи с шуба на плаж !
човек на крайностите.... а прителките ти може да не са к*рви, но явно са нудистки... :) а не виждам какъв е проблема те да са си голи, а ти с бански - щом не ти се ходи гола обясни им че има специално нудистко джиение, към което ти не искаш да се присъединиш... 8-)
Awesomness
08-22-2010, 10:43
До скоро беше "да се е*а или да не се е*а".... Сега пък стана "да се съблека или да не се съблека" ЛОЛ !!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ти реална ли си бе? Като не те кефи не го правиш.... "Ооо хората си режат вените, кво чакам??" ... Прави това, което на теб ти харесва :)
FunkyBoy
08-22-2010, 10:59
ох, тъпият манталитет "и аз като всички" :x . Прави това, което сметнеш за редно за теб, не подражавай на другите...
Backspace93
08-22-2010, 11:08
Кат та гледам, нема кво да криеш :lol:
НООООООО е ясно, че НЕ искаш да ходиш гола по плажа, не ти трябва. Представи си, че дойдат от БТВ репортерите да снимат за боклука точно на твоя плаж и ТАК, хванат че те снимат. Кофти, а? :D
MakeMeLaugh
08-22-2010, 15:09
ох, тъпият манталитет "и аз като всички" :x . Прави това, което сметнеш за редно за теб, не подражавай на другите...
Това е отговорът, който търсиш :)
Бъди индивидуална и уверена в решенията си, бъди себе си.
Щом питаш по форумите, значи това начинание не е за теб.
Аз съм нудист и не срамувам да се пека гол на плажа. Даже преди малко се върнах от нудисткия плаж на Златни Пясаци, кадето само там ходя и съм си много доволен. Има си бар на плажа, кадето не е задължително да си облечен. Свалиш ли си един път дрехите срама изчезва, така беше при мен поне, все пак всички са голи и не виждам какво толкова има да се крие. А ако не побързаш то лятото ше свърши :-P
Аз съм нудист и не срамувам да се пека гол на плажа. Даже преди малко се върнах от нудисткия плаж на Златни Пясаци, кадето само там ходя и съм си много доволен. Има си бар на плажа, кадето не е задължително да си облечен. Свалиш ли си един път дрехите срама изчезва, така беше при мен поне, все пак всички са голи и не виждам какво толкова има да се крие. А ако не побързаш то лятото ше свърши :-P
А ако получиш ерекция, гледат ли те странно ?
Като те е срам и не се чувстваш комфортно дори,когато момчета гледат голите ти приятелки,за к'ъв х*й искаш да се събличаш?!
За да подръжаваш на приятелките си?! :?
Смешно е!!!
Дори е МНОГО смешно докато се разхождаш по плажа да гледаш няк'ви 14-16 годишни недоразвити пикли да се разхождат по монокини,а по без нищо ... :lol:
Не си там за да получаваш ерекции
А ако получиш ерекция, гледат ли те странно ?
naviacha
08-22-2010, 21:16
ти че не си там за ерекции е така, но то това си е спонтанно и не зависи тебе - аз например откровенно си се надървих оня ден на Приморско както си се шматкаме по плажа и изведнъж точно пред мене излиза от водата някаква чисто гола мадама, малко след нея мина и приятелката и тя гола и добре че бях с бански щото щеше да е неудобно :D
мерси за отговорите, да прави сте като не ми харесва няма да го направя
Нормално е!
http://img691.imageshack.us/img691/4783/okaywtfreaction.gif
Не ме е срам да ходя гола на плажа. В началото бях по без сутиен, но в последствие махнах и долнището.
Qnkishhh
08-24-2010, 19:23
Като те е срам и не се чувстваш комфортно дори,когато момчета гледат голите ти приятелки,за к'ъв х*й искаш да се събличаш?!
Смешно е!!!
Дори е МНОГО смешно докато се разхождаш по плажа да гледаш няк'ви 14-16 годишни недоразвити пикли да се разхождат по монокини,а по без нищо ... :lol:
По твоята логика излиза, че само мацките с перфектни цици имат право да не носят горнища на плажа. Ходиш гол/по монокини на плажа, за да ти е кеф, а не за да показваш колко готино ти е тялото.
Аз лично си ходя по монокини, догодина искам да пробвам и на нуди плаж.
HardlyAwakened
08-24-2010, 19:26
Ще ти кажа нещо, ти ако искай го следвай .. Отпусни се, не се притеснявай от нищо.. срамът винаги пречи, в която и да е сфера.Хич да не те интересува мнението на другите, не живееш за тях, а за теб, ти да се чувстваш добре :) .. сега точно за момчетата на плажа говоря, а не да ти прозвучи егоистично, че трябв да гледаш само себе си .. в такива ситуации да не ти пука, сваляй дрехите ;)
FeelMyPain
08-24-2010, 19:38
Ако не се срамуваш от тялото си, а искаш равномерен тен - направи го. Но след като толкова те е срам, първите пъти носи слънчеви очила, шапка, шалче.. нещо, което да скрива самоличността ти. После ще се отпуснеш.
Ти представяш ли си чисто голо момиче, с шал,шапка и очила?Сигурно ще извадя апарата да я снимам, едва ли ще видя по-странно нещо, някога през живота си. :lol:
Ще ти кажа нещо, ти ако искай го следвай .. Отпусни се, не се притеснявай от нищо.. срамът винаги пречи, в която и да е сфера.Хич да не те интересува мнението на другите, не живееш за тях, а за теб, ти да се чувстваш добре :) .. сега точно за момчетата на плажа говоря, а не да ти прозвучи егоистично, че трябв да гледаш само себе си .. в такива ситуации да не ти пука, сваляй дрехите ;)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
аз си маам гола и въобще не ми пука
DarkTemplar
08-25-2010, 08:10
Авторке, ако това от аватара си ти, доста момчета на плажа ще оплакнат окото. :D
nkostova
08-25-2010, 08:31
Ако не искаш не го прави. Приятелките ти не могат да ти накарат да правиш нещо, което не искаш; :D
Смешно е!!!
По твоята логика излиза, че само мацките с перфектни цици имат право да не носят горнища на плажа. Ходиш гол/по монокини на плажа, за да ти е кеф, а не за да показваш колко готино ти е тялото.
Аз лично си ходя по монокини, догодина искам да пробвам и на нуди плаж.
Кой говори за гърди бе момиче?! :?
Ставаше дума,че ми е адски смешно,когато видя някоя малка пикла да се пече гола ... Мъчат се да се правят на много "отворени" пред разни тийнчета,които пък от своя страна се дървят само докато видят по-голям бюст :razz: Това лято се нагледах на подобни изпълнения и не можеш да си представиш,колко е смешно :lol: И това не го правят за собствения си кеф,а за да привличат внимание (поне 10-тината момичета,които видях тази година на няколко различни плажа) :lol:
А и,както и ти спомена,за целта се ходи на нудистки плаж ... :?
suncho26
08-25-2010, 10:02
Еми че кой ще я разпознае по цици и тутурутка на плажа? 8-)
Или пък направо полицейска маска .... но пък ще изгори на очи :razz:
Както ти е по-добре на теб, така. Какво се влияеш от нечие чуждо мнение ;)
YouDontKnowMe
08-25-2010, 12:58
Мен не ме е срам ^^ .
Недей да правиш нещо, което не искаш.
MakeMeLaugh
08-25-2010, 13:04
^ И ходиш чисто гола по ''писана'' :Д по плажа и се печеш така?
Не ти ли пречат погледите между краката ти?
:)
YouDontKnowMe
08-25-2010, 13:09
^ И ходиш чисто гола по ''писана'' :Д по плажа и се печеш така?
Не ти ли пречат погледите между краката ти?
Пека се по монокини заради семейната ни компания (само жени сме). Не ми пречи и гола да се съблека. А и не ме интересува дали някои ме гледа, ако стана от шезлонга/кърпата, слагам горнище.
И, егати , повече внимание привлякох с коментара си сега, от колкото бих привлякла на пуст/слабо населен плаж без бански.
Ако има малки деца , разбира се, че няма да се съблека.
Не се притеснявам от тялото си , от голотата .
MakeMeLaugh
08-25-2010, 13:16
Аз рабрах че постоянно щъкаш/се печеш гола, а ти си имала предвид монокини. Разликата не е малка :)
Идетя да се печеш гол идва от начина на мислене забелязвам.
Ти каза, че не се срамуваш от тялото си. А не, че не искаш да те гледат други и от това да се чувства неприятно пр-ля ти или някаква подобан причина.
Аз също не се срамувам, но не бих се пуснал. Смятам, че не е редно, пък и не искам всяка да ме вижда, колкото по-малко по-добре (по-специална би се чувствала пр-ката ми). Същото се отнася и за нея.
Но това не значи, че сме супер ревниви или пък, че се пазим за първата брачна ;д;д.
Явно ти и останалите голи да наречем, мислите по под различен ъгъл на нещата.
Което не критикувам или каквото и да е, просто направи впечатление :)
YouDontKnowMe
08-25-2010, 13:21
И аз се извинявам за малко острото ми мнение. Аз нямам проблем да съм открита с хората във всякакви аспекти, нещата които ме правят по- специaлна ги пазя вътре в себе си .
Въпрос на виждане е , както каза ^^ :)
Хах, най-важното е човек да не плаща Данък Обществено Мнение. Авторке, ти си решаваш дали ще ти бъде комфортно, или не. Аз това лято се нагледах на такива по монокини и понякога чисто голи, ама това хич не ми прави впечатление, просто защото аз ходя на плажа, за да си тренирам волейбола, или да правим маймунджулъци с приятели във водата :-D
Бе как така все търсите и не намирате такива теми.... Все ми е на ума че си прелистила 1000 теми :D
Събличай сеее .... :grin:
даде ми идея
bareocean
08-27-2010, 08:11
Пробвай на някой по-пуст плаж и виж дали ще ти хареса.
Аз лично незнам някой след като се е съблякал, после да не му е било гадно като ходи на плаж с бански.
Чувството е неописуемо да плуваш гол сред водата и да се печеш гол.
epicfailbg
08-27-2010, 10:21
Тя едва ли мисли , че някой ще я разпознае на плажа. Тоест дегизировката е излишна. Нейните приятелки не са "лесни жени" , защото първо на първо тя не ви е казала какви са те и второ на второ - това , че даден човек обича да ходи гол не значи непременно , че той или тя е "леснен/a". Не се изказвайте неподготвени!
по темата : Ако на тебе не ти харесва - не го прави.
unbreakabl3
08-27-2010, 12:39
Щом не искаш да го правиш, не го прави! Защо трябва да си като тях?! :( Направи го само ако ти самата имаш желание.. Аз лично също не бих се съблякла гола на плажа, макар че си харесвам тялото.
не знам кое ще скрие самоличността и,ама автобиографията и ще е на показ :razz:
Щом не ти харесва,не се събличай.
еми на мъжката част ще му е добре , но иначе щом те е срам НЕДЕЙ !
juveteam
09-28-2010, 14:02
Както ти си прецениш за добре... :)
Ако не те познава никои там да не ти пука,все пак си на морето... :)
ToXiCtHeBeSt
09-28-2010, 14:40
Приятелките ти са к**ви ... Не бъди като тях ходи с шуба на плаж !
:razz: :razz: :razz:
StolenBliss
09-28-2010, 15:54
Тва че те го правят не означава, че и ти автоматично трябва. Ако на теб не ти се струва добра идея, тогава недей. Въпрос на избор. Аз лично също не бих се разкарвала гола по плажа или да се печа или квото и да е там 8-)
Eми повечето момчета ще ти кажат, да за да могат да те видят после на плажа :D . Но по темата: Баш чисто гола малко така.... Аз като отивам на плажа половината жени са с цъфнал балкон, но чисто голи не видях. Пък и нема кво да на питаш, решаваш сама и тва е.
Мисля, че мина времето за море :(
PyCoKoCkA93
09-29-2010, 22:08
То времето за море свърши,идва време за ски...Кажи им да ходят голи на ски,ще са голяма атракция :D :D :D
По темата:НЕ прави нещо,което е против възгледите и разбиранията ти...Щом не ти харесва нудизмът,не го прави...Те като са такива к*рви да си ходят голи,ти не се принизявай на тяхното ниво само,за да си "като другите"...Това е тъпо и показва само колко би "държала" на мнението си :)
Всичко е до въпрос на чест. Имаш ли чест - няма да правиш кефа на цял плаж, като ти гледат голото тяло. Нямаш ли чест - к'во чакаш?!?
SonyaPld
03-03-2011, 06:07
ЕМи нз..гола ше ме е срам ама миналата година с наще като бях не съм слагала горнище.Като се замисля никога не съм слагала горнище.Бтв и аз съм на 14.Ама долнище слагам от как се помня.
YourBlueEyes
03-03-2011, 08:09
Да,мен ще ме е срам гола,а това ,че приятелките ти се пекът чисто голи не означава ,че и ти трябва ...Прави това ,което на теб ти харесва.
anonymous768631
03-03-2011, 11:00
Обади се като ходите с френдките си на плаж :P
+∞
DownloadVirus
03-03-2011, 11:19
+∞
fUcKsMiLe
03-03-2011, 11:42
Ако не се срамуваш от тялото си, а искаш равномерен тен - направи го. Но след като толкова те е срам, първите пъти носи слънчеви очила, шапка, шалче.. нещо, което да скрива самоличността ти. После ще се отпуснеш.
Ти представяш ли си чисто голо момиче, с шал,шапка и очила?Сигурно ще извадя апарата да я снимам, едва ли ще видя по-странно нещо, някога през живота си. :lol: :razz: :razz: :razz:
nikitka_
03-03-2011, 14:19
....
tedddiiii
03-03-2011, 16:55
Кат та гледам, нема кво да криеш :lol:
НООООООО е ясно, че НЕ искаш да ходиш гола по плажа, не ти трябва. Представи си, че дойдат от БТВ репортерите да снимат за боклука точно на твоя плаж и ТАК, хванат че те снимат. Кофти, а? :D
е примера ти ме убии :D :D :D :razz: :razz: :razz:
rali4ka1
03-03-2011, 18:16
И аз редовно посещавам нуди плажа.По-спокойно е, и няма загорели недорасляци дето да те зяпат постоянно и да се дървят на среща ти.
не ми допада тази идея..предпочитам да със с бански :)
ZaicheNaXeroin
03-03-2011, 18:48
и защо трябва да си чисто гола ? не е етично на плажа има малки деца,чичковци воаьори и тн :D а на нудисткия е гадно да гледаш на бабите и дядовците увисналите гениталии .. най-добрия вариант е по монокини
rali4ka1
03-03-2011, 18:55
На нуди плажа никой не ти обръща внимание.Веднага се разбира на кой му е за първи път и кой е дошъл да воайорства.
ZaicheNaXeroin
03-03-2011, 19:46
абе честно казано има ги всякакви... доста съм си патила от един такъв 8-) беше си нормален плаж (не нудистки) бях по монокини и си лежах по гръб на шезлонга а мръсния педофил постоянно минаваше покрай мен,засукваше си муската ии зяпаше :D след около 10 минути се обърнах и видях че е опънал палатката (доста си личеше) и си беше бръкнал в джоба с едната ръка .. ужас :booooomb:
anonymous708973
03-03-2011, 19:49
а на нудисткия е гадно да гледаш на бабите и дядовците увисналите гениталии .. най-добрия вариант е по монокини
Говори ми... На Джулая бях с компания и отидохме по-раничко (още към 15ч на 30 юни бяхме на плажа) точно с идеята да ударим първа баня за сезона. Е, нямаше такъв ужас. Разни баби и дядовци се разкарват чистак голи нагоре-надолу. Отврат.
Прочетох само първия ти пост. Я кажи на приятелките ти да слезнат на земята... к'ви са тия работи !? На 14 СА ОЩе... ПРЕКАЛЕНО рано им е да са голи.. няма такова нещо като "личен избор" такива хора ми падат в очите веднага... На къде отива света !? Все повече се изумявам какво се пише в тоя форум.... на 14 годинки пиклите тръгнали да се праят на мадами.. ххахахаха и в даскало с червилцата.. хахахаахах смешни са ми :) нищо лично, просто ИЗОБЩО НЕ ГИ СЛУШАЙ ако не искаш и ти да станеш такава ненормалница ;)
TheBobqk
03-03-2011, 20:13
Не прави нещо, което не искаш да правиш заради, който и да е!!! .. :?
вярноо.. и все пак няма нищо лошо да си съблечеш горницата на банския.
Прави това, което сметнеш за редно за теб
Extremescream
03-03-2011, 21:45
Аз и без горнище не ходя, какво остава за гола. Достатъчно ми е неприятно, че ме зяпат разни чичаци, че и по баш организъм да се моткам по плажа.
П.П: Покрай тази тема се сетих какво вика баща ми:
'Най-яко е мацка по трикини- шапка, очила и джапанки.'
anonymous768631
03-03-2011, 22:04
Как се казва баща ти, за да знам как да кръстя религията, която създавам...
Extremescream
03-03-2011, 22:16
Как се казва баща ти, за да знам как да кръстя религията, която създавам...
Борис се казва :D Ще споделя с него, че ще го правят бог.
XxNymphetaminexX
03-04-2011, 06:23
Ох.. това вече ме изуми... чистак голи... на тая възраст.. по плажовете.. ;д :shock: тоо вярно,че още няма какво да крият ,ама... :lol:
Иначе аз не бих ходила без бански... аз мразя да се пускам topless,камо ли нещо друго... Достатъчно добре се вижда и тялото ми и формата му само по бански ;х
anonymous768631
03-04-2011, 08:26
Добре, само моля бъдете така добри да ми обясните каква е разликата между мъжките и женските гърди от естетическа гледна точка...
Както ние се заглеждаме по хубави женски гърди, така и вие, жените, се заглеждате по хубави мъжки гърди.
Тогава защо е нормално ние да сме голи нагоре, а не е прието вие също да сте голи нагоре... :?
MakeMeLaugh
03-04-2011, 10:17
Леле, докъде се е стигнала вече простотията и безконтрола и безморалността...
Еми то малолетните вече сами се голят пред всички и искат да се покажат, те сами си търсят внимание и подзъснателно си искат...
По плажовете по цици, по сайтовете по прашки максимално свалени.
После чичковците ви били виновни, айде бе...
То и аз да съм и аз ще се изкуша колкото и да е неприятно вътрешно.
anonymous768631
03-04-2011, 10:40
Ще бъдеш ли така добър да ми обясниш защо да е морално ние да се събличаме, а е неморално да го правят те?
Това не е ли сексизъм?
NomNomNom
03-04-2011, 12:06
Ще бъдеш ли така добър да ми обясниш защо да е морално ние да се събличаме, а е неморално да го правят те?
Това не е ли сексизъм?
Картача, веднъж да съм съгласна с теб.
Баси, какво толкова, едни цици .
Който както си иска ще се пече.
На малките момиченца в повечето случаи не им слагат горнище.
А дебнат педофили на всякъде .
anonymous768631
03-04-2011, 12:34
На малките момиченца в повечето случаи не им слагат горнище.
А дебнат педофили на всякъде .
Е, те трудно ще действат на плажа.
И само не мога да разбера момичетата, които не искат да ги гледат. Защо? Забранено ли е? "И един я гледал, и си бил бръкнал в джоба...ииииу..." И какво? Аз пък ще съм на кеф някой да си удари една бърза, като ме гледа, ако съм момиче. Това значи, че съм харесвана. А и това никак не ме засяга пряко, като например педофилите...
вие от пловдив сте доста лудички обаче..
кажи къде ходите на плаж :D
BlueFace
03-04-2011, 16:35
Малки комплексирани момиченца търсещи внимание ... :? Тъжно... :(
докато сме в Чалгария, така ще е
anonymous768631
03-04-2011, 21:55
Дай, дай! Обвинете комунизма, чалгата, глобалното затопляне(то реално може и да е най-виновно... Кажете "ако Хитлер не беше избивал евреи...", "ако Винсънт Ениама беше отразил още само 1-2 удара на световното...", "ако хората не бяха тъпи, паникьосани, стадни животни...", "ако не ни беше такъв манталитетът...".
Оправданията са милиони! :o Най-лесно е така, не да мислим!
Щом не искаш не го прави! Ако приятелките ти изядат л*йно ще го направиш ли?
И какво като ги заглеждат момчета?Подходящото момче ще те заглежда дори и като си навлечена.
Ivan4o0o0
04-24-2011, 17:27
Няма кфо да ти щръква така, че се отпусни и сасъбличай :)
ПП Има значение и плажа естествено :)
Josefinne
04-24-2011, 18:28
Мен - да! Малки развратници...
Greennight
04-24-2011, 18:29
Ем,ако плажа е нудитски няма нищо лошо,но ако е нормален,да се съблечеш пред всички деца и бабички по орган ми звучи повече от неприемливо :shock: Виж по монокини е по-различно.
Gr0zDan0v
04-24-2011, 18:36
щом не ти харесва ... просто не го прави ... близо е до ума
mimisoffice
04-24-2011, 21:29
Не е нужно да правиш нещо, ако не е по твое желание... :?