View Full Version : Активни ли сте момичета в секса?
Момичета, активни ли сте в секса примерно да поемете любовната игра в свои ръце или чакате всичко да свърши партньора ви?
с нетърпение очаквам да видя как 15 годишните секс-тигрици ще ти отговорят :)
А да видим :D :D :D :D :D
0y7ofCon7roL
08-22-2010, 14:48
с нетърпение очаквам да видя как 15 годишните секс-тигрици ще ти отговорят :) Хами че лъжа ли е , те сегашните 15 годишни не са като едно време, сега са големи белички на тая възраст :-)
Не е въпроса да се надлъгваме, а да се сподели.
0y7ofCon7roL
08-22-2010, 15:04
xCutOutMyTearsx ма ти верно си била мноого тъпо животно :shock:
TheBeliever
08-22-2010, 15:08
Зависи от настроението. Обикновено аз съм по-активна в предиграта, а приятеля ми в същинската част. Но има моменти, когато искам аз да "поема контрола", така да кажем. Общо взето е 50/50.
Естествено,че гледам да съм активна както прочетох едно мнение по-отгоре неможе единия да си върши работата другия да дреме :-D
scanadal
08-22-2010, 15:44
Обичам да бъда активна и да усещам възбудата му.Пък и той моичкият е един срамежливко :-D ,така че аз съм шефа 8-)
П.П.Не съм на 15,а на мноооооого повече
henrietta
08-22-2010, 15:48
Я, тема-близнак на моята!
ами, мисля, че съм активна, но определено той е по-активния. Просто има някои моменти, в които е маалко по-трудно да бъда активна :-D В зависимост от позата активността на двамата е различна.
Не знаех че си имам близначка.
Я, тема-близнак на моята!
henrietta
08-22-2010, 15:54
Цък. (http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=357725)
Намираш ли приликата?
FunkyBoy
08-22-2010, 15:57
Пуснете още една такава тема.. пфф :?
Поечето сте дървета... по мои наблюдения тия, дето много се отварят и ги говорат все едри, едри... са такиа дървета, че си ибало мамата. По-кротките от друга страна... може сериозно да те изненадат. Всичко е относително, но за мен е така.
60% + процента "да"... чакате всичките на готово...
Зависи кой как иска.Имала съм случеи той сам да ме постави в мисионерска и сам да си върши работата и моменти,в които е искал аз да съм начело и не съм отказвала.Както се нагласим е работата.
BabyBluee
08-23-2010, 01:26
silvermoon
08-23-2010, 05:50
Много сте зле всички ;) 15 годишни тигрици хаха.. сефтето ми беше на 15 (момче съм) ако вие сте все още девственни и се забивате в тоя форум вярвяйки че ще намерите любовта на живоота си се лъжете :) не бъдете комплексари :)
BabyBluee
08-23-2010, 05:52
аз не съм комплексарка, а в тоя форум влизам рядко ;) .. а що се отнася до 15 годишните многознайки .. ебали се там с 5 циганина за 20 лв. това не значи че много разбират ;)
silvermoon
08-23-2010, 06:04
аз не съм комплексарка, а в тоя форум влизам рядко ;) .. а що се отнася до 15 годишните многознайки .. е**ли се там с 5 циганина за 20 лв. това не значи че много разбират ;)
да, имаги и такива но не са всички ;]] :) аз съм на 17 забравих да спомена горе :) преди 2 месеца и аз имах приятелка но на 21 която е доста поголяма от мене тя много знаеше и си мислеше че ще ме командва но вече зависи от момчето и май не ме е оцелила мишка :)
sweety11
08-23-2010, 07:35
Даа- дори повече от приятеля ми :D