View Full Version : Дължа й извинение ..
Elizabett
08-22-2010, 20:14
Здравейте, скъпи Тийновее :-)! Имам нужда от вашите идеи! :) И такаа..последния скандал с майка ми беше най-ужасния до сега(а като имаме в предвид милионите скандали),наговорих й отвратителни неща,които въобще не мислех, естествено.Мисля,че ме разбирате,,всеки от вас преживява многобройни скандали с родителите си.Вече стават 3 седмици от както не си говорим.. :-k
Много ми е тежко,никога не сме се карали така,обикновенно след всеки скандал тя идва при мен ии се сдобряваме.Сега обаче тя въобще не ме поглежда,а на мен ми е страшно кофти така.Липсват ми разговорите с нея...моментите,в които се забавляваме 2те така, както само ние си знаем...липсват ми дори и кавгите :cry:. Не издържам вече,бях решила да се инатя докато тя не ми проговори,но не мога повече. :cry: И искам да й се извиня, но някакси по различен начин.Искам да бъде изненада за нея,да я изненадам приятно.Да бъде по-оригинално извинение,защото тя го заслужава.Тъй като рядко й казвам,че я обичам, искам сега да я зарадвам супер много и да се сдобрим вече.Таа..ще ми кажете ли вашите идеи за такова "оригинално" извинение.Дали да й купя подарък или нещо друго, не знам.Ще чакам вашите идеи :-) ! Благодаря ви предварително! :) (Извинявайте, ако има правописни грешки)
BibiKome
08-22-2010, 20:28
Аз лично бих се извинила. Живота е прекалено кратък , за да го пропилявате така. Моята майка не е сред живите и бих дала всичко , за да имам шанса сега тя е да е тук до мен и да си поговорим , но я няма. Бих ти казала извини и се и поговорете. Кажи и , че я обичаш . Нека го знае. Успех :-)
BibiKome
08-22-2010, 20:29
Можеш да и купиш нещо , което наистина харесва или просто и подари рамка с ваша снимка на която пише Обичам те
Elizabett
08-22-2010, 20:32
Даа, не се бях сетила. Това със снимката ми хареса. :) Благодаря ти :-)
iiordanova
08-22-2010, 20:33
А за какво се скарахте ?
Няма оригинално извинение , няма формула и т.н.
Купи и любимото цвете и се извини простичко , без да обещаваш много , много.
Не си мисли , че не знам за какво говориш..
Бях се разсърдила и на майка ми , и на баща ми. И понеже едва ли има по-голям инат от мен , сърдих им се около месец и нещо. Естествено , те ми се извиняваха и т.н. Но нали съм инатлива - не , та не. Та .. сдобрихме се.
Не се тревожи , всеки ги има тея караници.
Elizabett
08-22-2010, 20:42
Мхм..Благодаря и на теб! :-)
Elizabett
08-22-2010, 20:46
Аз лично бих се извинила. Живота е прекалено кратък , за да го пропилявате така. Моята майка не е сред живите и бих дала всичко , за да имам шанса сега тя е да е тук до мен и да си поговорим , но я няма. Бих ти казала извини и се и поговорете. Кажи и , че я обичаш . Нека го знае. Успех :-)
Благодаря! :-) Искренни съболезнования за майка ти :(
kantonecApetur4
08-22-2010, 21:00
Прати по куриер 1 букет цветя и в картичката да е твоето извинение. :) :mrgreen:
Elizabett
08-22-2010, 21:05
Благодаряя тии ..И това също много ми хареса. :-)
sasha_90
08-23-2010, 10:25
Спомена,че си искала тя сама да ти проговори.А замисляла ли си се,че тя иска същото?Ти си я обидила и ти първа трябва да се извиниш.За подарък не знам.Може да изглежда като подмазване.А пък и по оригинално ще е ако я изненадаш с букет или просто почистиш и сготвиш сама.Успех.И друг път внимавай повече с приказките.
Elizabett
08-23-2010, 13:15
Амии да, понеже съм голям инат. Но сега знам,че съм виновна ии,че трябва да й се извиня... Благодаря ти! :-)
BibiKome
08-23-2010, 20:06
Благодаря! :-) Искренни съболезнования за майка ти :(
Благодаря ти , но то беше отдавна вече съм свикнала.
kombarka
08-23-2010, 20:25
Самото извинение значи ужасно много за нея. Просто го кажи както ти идва отвътре и не търси оригинален начин. Думите са си думи- откъдето и да го погледнеш. Просто и кажи, че я обичаш. Повярвай ми, друго не иска. :]
Може би е решила, че е време да пораснеш и ти да й се извиниш. Не си га представям тоя инат - 3 седмици да не говориш с майка си. И все тя да ти се извинява. Дали пък някой път не си била ти виновна? Или повечето пъти.
Elizabett
08-24-2010, 18:59
Мии да, в повечето случаи аз съм виновна. Сега също е така, но ще й се извиняя час по-скоро. :)
Благодаря ви! :-)