Влез

View Full Version : Да се запозная ли с родителите му?

mimka1912
08-22-2010, 20:29
Да се запозная ли с родителите му?

От доста време моят приятел моят приятел иска да се запозная с родителите му. И днес отново ми даде пример с това че приятелката на брат му отишла и се запознала с тях. Нямам против техните. Просто ме е срам. Незнам странно ми е да отида при тях и да кажа "Аз съм приятелката на сина ви" или нещо от сорта. А и незнам те как ще реагират. Той ми казва, че искали да се запознаят с мене, но въпеки това не съм сигурна. Ами ако не ме харесат? Имам силни чувства към него и не искам да сгафя нещо.

П.П. Моля ви без обиди и нападки!!! МОЛЯ ВИ!

RomantiCBoY
08-22-2010, 20:32
Ами, ако не ядат хора може и да се пробваш, но ако те е страх, че ще те издерат жива и какво ли още не, по- добре не ходи. Не сериозно, няма страшно върви запознай се с тях и гледай да не сгафиш, че ако са някои сухари лошо.
Успех !!! :)

xterm
08-22-2010, 20:32
"Аз съм приятелката на сина ви"Няма нужда изобщо да го казваш... Просто си стой срамежливо - той ще те представи, ако и тогава те е срам - гледай надолу - тъкмо ще си кажат че не си поредната кучка... Даже ще го натискат да те задържи. Дейстай!

sweety11
08-22-2010, 20:39
Разбира се, че трябва да се запознаеш. Не разбирам защо се чудиш въобще.Щом приятелят ти иска, техните също, а и ти имаш силни чувства към него какво те спира ?

mimka1912
08-22-2010, 20:45
Разбира се, че трябва да се запознаеш. Не разбирам защо се чудиш въобще.Щом приятелят ти иска, техните също, а и ти имаш силни чувства към него какво те спира ?

Ами..незнам страх ме е да не оплескам работата. Ще е кофти ако те не ме харесат. А пък и нямам много опит с родителите. Не съм сигурна как да се държа.

soul1199
08-22-2010, 20:48
отиди,може и да са готини хора

sweety11
08-22-2010, 20:58

Ами..незнам страх ме е да не оплескам работата. Ще е кофти ако те не ме харесат. А пък и нямам много опит с родителите. Не съм сигурна как да се държа.

Не мисли толкова негативно- щом синът им те обича-ще те приемат. А колкото за държанието е нормално да си притеснена и да се държиш стеснително(дори може да им се стори очарователно, зависи какъв тип хора са), но след време ще свикнеш с тях.

a1a2b3v
08-22-2010, 21:09
Не можеш ли да го помолиш той да те представи? Незнам и мен на твое място би ме било срам, но мисля че ако той е до теб няма да е толкова страшно :oops: Само гледай да не изръсиш някоя глупост. Дръж се добре и няма как да не те харесат, все пак си момичето на тяхното момче :wink:

InfinityLife
08-22-2010, 21:51
Момиче няма нищо страшно в това, просто трябва да си спокойна и всичко ще мине много-добре. Но ако те е срам, кажи на момчето да направи 1-вата крачка тоест:
Мамо, Татко ето момичето за което ви говорих.
И след това ти ще трябва, да довършиш. 8-) :) :)
Успех ! :)

Auby
08-23-2010, 02:55
Давай смело и бъди себе си, не е трудно :)

BlindedAngel
08-23-2010, 06:44
Еми запознай се нищо не губиш, макар че аз лично не обичам да запознавам и да се запознавам с родители 8-)

agapiseme
08-23-2010, 06:50
Еее,ти пък,срам,а аз ти завиждам 8-)

Щом иска да ви запознае,значи приятелят ти е преценил,че това е добра идея - родителите му ще са подготвени за това,а и имат опит от приятелката на брат му.
Самата ти трябва да се държиш на положение и да се адаптираш към средата.Това са просто хора - не за пръв път ти се налага да правиш добро впечатление,нали? Приложи наученото в ситуацията :)

LuxurySk0B
08-23-2010, 07:01
ръш на ярд няма кво да стане

garret
08-23-2010, 07:30
Отиди и се запознай с тях,но не се старай да им се харесаш,а просто бъди колкото се може повече себе си.

vas4e3to0
08-23-2010, 07:40
Хей, не се стеснявай толкова. Може и да са печени:)) Помоли го просто той да те представи и оттам нататъка, като (АКО) те разпитват за нещо друго, ти ще се оправиш. А ако са някакви сухари, по-добре се дръж... ЪЪ... Не знам как....

amnessia
08-23-2010, 08:33
Отпусни се и не мисли , че може да оплескаш работата , защото колкото повече го мислиш накрая ще я олепаш едно хубаво :D Те със сигурност знаят за теб така че просто си даваш ръката и казваш аз съм ....(не ти знам името :D ) приятно ми е и готово.

iveetyy
08-23-2010, 08:33
Relaxx !
И аз много се притеснявах.Ти си по-добре , при мен стана неочаквано. ;д
Отиваш , той те представя и оттам не е толкова трудно , ще видиш. (:

3oPuTy
08-23-2010, 08:35
От личен опит ще ти кажа,че колкото по-скоро се запознаеш с родителите му,толкова по-добре.
С родителите на предишните ми гаджета съм се запознавала на 1-2 месец,а с родителите на сегашния ми - към 6-я :? След толкова месеци майка му беше започнала да си мисли,какво ли не за мен - от това,че просто използвам сина й до това,че се опитвам да го настроя срещи тях ... И всичко това,заради отказа ми да се запознаем :?
А и дори да не те харесат поне няма да ти го покажат,защото за всеки родител най-важното нещо е щастието на детето му ;)
Що се отнася до това,какво да кажеш ... Определено не започвай с репликата,която си написала в първия си пост :? По-скоро влизаш в тях или отивате на кафе,казваш "Здравейте",а приятелят ти те представя,а след това се приготви за един разпит :-D

mimka1912
08-23-2010, 09:01
Мерси за подкрепата!! Реших да го направя и днес е "големия" ден. Обаче имам още един въпрос. Как да се държа с него? (да държа ли ръката му, да му казвам ли мило или нещо такова)Или просто трябва да седнем един до друг без много да се доближаваме?

3oPuTy
08-23-2010, 09:08
Остави го той да предприеме първата крачка,защото може да му е кофти да те прегърне пред родителите си,например. :)
Е ако искаш може да го хванеш за ръка,но за останалото го остави той да води или поне да ти намекне,че иска да го наричаш "мило/слънце" и т.н. пред родителите му или да го целуваш ... :)

kalpazanka
08-23-2010, 09:11
Чак целувки пред техните... не му налитай толкова. Дръж се максимално естествено, даже по-добре му казвай по име на галено, да не е от първата вечер натрапчиво мило/пиле etc.
Бъди сигурна, че е ставало въпрос за теб у тях и родителите му са подготвени, т. е. няма нужда да се представяш с изречението от първия ти пост.

Neutral
08-23-2010, 10:55
И мен ме беше срам ,но всичко мина. Вече се познаваме и всичко е ОК :---) Не трябва да си стеснителна и да мълчиш,така и те се притесняват. И да ..не му налитай . 8-) Вече като мине повече време и може гуш и цун без никой да има нищо против (поне при мен е така)