View Full Version : Да се запозная ли с родителите му?
mimka1912
08-22-2010, 20:29
Да се запозная ли с родителите му?
От доста време моят приятел моят приятел иска да се запозная с родителите му. И днес отново ми даде пример с това че приятелката на брат му отишла и се запознала с тях. Нямам против техните. Просто ме е срам. Незнам странно ми е да отида при тях и да кажа "Аз съм приятелката на сина ви" или нещо от сорта. А и незнам те как ще реагират. Той ми казва, че искали да се запознаят с мене, но въпеки това не съм сигурна. Ами ако не ме харесат? Имам силни чувства към него и не искам да сгафя нещо.
П.П. Моля ви без обиди и нападки!!! МОЛЯ ВИ!
RomantiCBoY
08-22-2010, 20:32
Ами, ако не ядат хора може и да се пробваш, но ако те е страх, че ще те издерат жива и какво ли още не, по- добре не ходи. Не сериозно, няма страшно върви запознай се с тях и гледай да не сгафиш, че ако са някои сухари лошо.
Успех !!! :)
"Аз съм приятелката на сина ви"Няма нужда изобщо да го казваш... Просто си стой срамежливо - той ще те представи, ако и тогава те е срам - гледай надолу - тъкмо ще си кажат че не си поредната кучка... Даже ще го натискат да те задържи. Дейстай!
sweety11
08-22-2010, 20:39
Разбира се, че трябва да се запознаеш. Не разбирам защо се чудиш въобще.Щом приятелят ти иска, техните също, а и ти имаш силни чувства към него какво те спира ?
mimka1912
08-22-2010, 20:45
Разбира се, че трябва да се запознаеш. Не разбирам защо се чудиш въобще.Щом приятелят ти иска, техните също, а и ти имаш силни чувства към него какво те спира ?
Ами..незнам страх ме е да не оплескам работата. Ще е кофти ако те не ме харесат. А пък и нямам много опит с родителите. Не съм сигурна как да се държа.
soul1199
08-22-2010, 20:48
отиди,може и да са готини хора
sweety11
08-22-2010, 20:58
Ами..незнам страх ме е да не оплескам работата. Ще е кофти ако те не ме харесат. А пък и нямам много опит с родителите. Не съм сигурна как да се държа.
Не мисли толкова негативно- щом синът им те обича-ще те приемат. А колкото за държанието е нормално да си притеснена и да се държиш стеснително(дори може да им се стори очарователно, зависи какъв тип хора са), но след време ще свикнеш с тях.
Не можеш ли да го помолиш той да те представи? Незнам и мен на твое място би ме било срам, но мисля че ако той е до теб няма да е толкова страшно :oops: Само гледай да не изръсиш някоя глупост. Дръж се добре и няма как да не те харесат, все пак си момичето на тяхното момче :wink:
InfinityLife
08-22-2010, 21:51
Момиче няма нищо страшно в това, просто трябва да си спокойна и всичко ще мине много-добре. Но ако те е срам, кажи на момчето да направи 1-вата крачка тоест:
Мамо, Татко ето момичето за което ви говорих.
И след това ти ще трябва, да довършиш. 8-) :) :)
Успех ! :)
Давай смело и бъди себе си, не е трудно :)
BlindedAngel
08-23-2010, 06:44
Еми запознай се нищо не губиш, макар че аз лично не обичам да запознавам и да се запознавам с родители 8-)
agapiseme
08-23-2010, 06:50
Еее,ти пък,срам,а аз ти завиждам 8-)
Щом иска да ви запознае,значи приятелят ти е преценил,че това е добра идея - родителите му ще са подготвени за това,а и имат опит от приятелката на брат му.
Самата ти трябва да се държиш на положение и да се адаптираш към средата.Това са просто хора - не за пръв път ти се налага да правиш добро впечатление,нали? Приложи наученото в ситуацията :)
LuxurySk0B
08-23-2010, 07:01
ръш на ярд няма кво да стане
Отиди и се запознай с тях,но не се старай да им се харесаш,а просто бъди колкото се може повече себе си.
vas4e3to0
08-23-2010, 07:40
Хей, не се стеснявай толкова. Може и да са печени:)) Помоли го просто той да те представи и оттам нататъка, като (АКО) те разпитват за нещо друго, ти ще се оправиш. А ако са някакви сухари, по-добре се дръж... ЪЪ... Не знам как....
amnessia
08-23-2010, 08:33
Отпусни се и не мисли , че може да оплескаш работата , защото колкото повече го мислиш накрая ще я олепаш едно хубаво :D Те със сигурност знаят за теб така че просто си даваш ръката и казваш аз съм ....(не ти знам името :D ) приятно ми е и готово.
Relaxx !
И аз много се притеснявах.Ти си по-добре , при мен стана неочаквано. ;д
Отиваш , той те представя и оттам не е толкова трудно , ще видиш. (:
От личен опит ще ти кажа,че колкото по-скоро се запознаеш с родителите му,толкова по-добре.
С родителите на предишните ми гаджета съм се запознавала на 1-2 месец,а с родителите на сегашния ми - към 6-я :? След толкова месеци майка му беше започнала да си мисли,какво ли не за мен - от това,че просто използвам сина й до това,че се опитвам да го настроя срещи тях ... И всичко това,заради отказа ми да се запознаем :?
А и дори да не те харесат поне няма да ти го покажат,защото за всеки родител най-важното нещо е щастието на детето му ;)
Що се отнася до това,какво да кажеш ... Определено не започвай с репликата,която си написала в първия си пост :? По-скоро влизаш в тях или отивате на кафе,казваш "Здравейте",а приятелят ти те представя,а след това се приготви за един разпит :-D
mimka1912
08-23-2010, 09:01
Мерси за подкрепата!! Реших да го направя и днес е "големия" ден. Обаче имам още един въпрос. Как да се държа с него? (да държа ли ръката му, да му казвам ли мило или нещо такова)Или просто трябва да седнем един до друг без много да се доближаваме?
Остави го той да предприеме първата крачка,защото може да му е кофти да те прегърне пред родителите си,например. :)
Е ако искаш може да го хванеш за ръка,но за останалото го остави той да води или поне да ти намекне,че иска да го наричаш "мило/слънце" и т.н. пред родителите му или да го целуваш ... :)
kalpazanka
08-23-2010, 09:11
Чак целувки пред техните... не му налитай толкова. Дръж се максимално естествено, даже по-добре му казвай по име на галено, да не е от първата вечер натрапчиво мило/пиле etc.
Бъди сигурна, че е ставало въпрос за теб у тях и родителите му са подготвени, т. е. няма нужда да се представяш с изречението от първия ти пост.
И мен ме беше срам ,но всичко мина. Вече се познаваме и всичко е ОК :---) Не трябва да си стеснителна и да мълчиш,така и те се притесняват. И да ..не му налитай . 8-) Вече като мине повече време и може гуш и цун без никой да има нищо против (поне при мен е така)