View Full Version : Какво да правя ? [с момичетата :X ]
withdrawsmoke
08-22-2010, 21:26
Харесах си 1 момиче...Тя е много готина,забвна и красива,но не съм сигурен че и тя ме е харесала...Какво да правя за да я сваля,защото незнам в момента дали и тя ме харесва.
(много банална и изстаркана тема,но всеки с проблемите си)
valdesbg
08-22-2010, 21:27
Докато си с нагласата че ТРЯБВА да я свалиш и ТРЯБВА да я впечатлиш за да ходите.. си в губеща позиция :)
withdrawsmoke
08-22-2010, 21:30
Докато си с нагласата че ТРЯБВА да я свалиш и ТРЯБВА да я впечатлиш за да ходите.. си в губеща позиция :)
По точно ? Защо ?
на колко си?
тя на колко е?
:)
valdesbg
08-22-2010, 21:39
Защото момичетата са радар за подобни неща. Видят ли че искаш да ги свалиш и те са твоя ЦЕЛ.. и веднага се включва bitch-shield-a и почват да играят номера. За да видят доколко ще играеш по свирката им респективно доколко характер - кученце притежаваш. Както разправях в една друга тема.. времето им е ценно, и не обичат да си го пилеят току така.
withdrawsmoke
08-22-2010, 21:42
Защото момичетата са радар за подобни неща. Видят ли че искаш да ги свалиш и те са твоя ЦЕЛ.. и веднага се включва bitch-shield-a и почват да играят номера. За да видят доколко ще играеш по свирката им респективно доколко характер - кученце притежаваш. Както разправях в една друга тема.. времето им е ценно, и не обичат да си го пилеят току така.
Добре де тогава какво се прави ?
withdrawsmoke
08-22-2010, 21:42
на колко си?
тя на колко е?
:)
тя: 15 аз 16
valdesbg
08-22-2010, 21:45
Държиш се внимателно и на място с нея и задължително и показваш индиректно или директно според случая че ти можеш и без нея, и тя не е слънце на планетата ти. Няма да и ходиш след опашката в замяна на двояки изречения и свенливи усмивки + топло и студено. Обърнал си и внимание, защото смяташ че заедно бихте си подхождали и бихте могли да си доставите един куп страхотни емоции.
И че нямаш НУЖДА да си с нея. А просто искаш :)
+ ,че някой може да те изпревари :)
сега ще питаш ко да правиш 8-)
еми ако сте от една компания я каниш да излезете някъде .. . .разучаваш дали имате общи интереси или ко я интересува..
ох, ко обяснвам 8-) не ме бива /
TranceMusic
08-22-2010, 21:49
Харесах си 1 момиче...Тя е много готина,забвна и красива,но не съм сигурен че и тя ме е харесала...Какво да правя за да я сваля,защото незнам в момента дали и тя ме харесва.
за да те хареса момичето трябва да и покажеш,че си по-силен от нея,и психически и физически :),колкото и изтъркано да е това е така :)
withdrawsmoke
08-22-2010, 21:49
+ ,че някой може да те изпревари :)
сега ще питаш ко да правиш 8-)
еми ако сте от една компания я каниш да излезете някъде .. . .разучаваш дали имате общи интереси или ко я интересува..
ох, ко обяснвам 8-) не ме бива /
Обяснявай,обяснавай ;) помагаш доста...
lubomirky
08-23-2010, 02:29
Държиш се внимателно и на място с нея и задължително и показваш индиректно или директно според случая че ти можеш и без нея, и тя не е слънце на планетата ти. Няма да и ходиш след опашката в замяна на двояки изречения и свенливи усмивки + топло и студено. Обърнал си и внимание, защото смяташ че заедно бихте си подхождали и бихте могли да си доставите един куп страхотни емоции.
И че нямаш НУЖДА да си с нея. А просто искаш :)
в момента можеп да се стиш като е към игурно 5 часа ин шещо как съм аз.. ама аз 'е сес сеъта да ти пиша ЛС!да ми обясниш как да оправя проблема си с приятелката ми, а и знам, че можеш дами помогнше. МЕРСИ
vas4e3to0
08-23-2010, 08:20
за да те хареса момичето трябва да и покажеш,че си по-силен от нея,и психически и физически :),колкото и изтъркано да е това е така :)
+1 Трябва да й покажеш, че си мъж (МОМЧЕ) на място, че има и други момичета, но че ти си харесал нея. :)
bratignat
08-23-2010, 08:53
Прави, каквото ти доставя удоволствие. Когато едно момиче те хареса, обикновенно се появява блясък в очите им. Ако те харесат какъвто си - супер. Ако не, теглиш й майна и продължаваш напред.
за да те хареса момичето трябва да и покажеш,че си по-силен от нея,и психически и физически :)
Значи толкова простотии чета в форума,но понякога не мога да се сдържа да не коментирам.Ти усещаш ли се какви глупости пишеш "да покаже че е по-силен физически и психически от нея" хаха какво значи по-силен физически http://vbox7.com/play:fca984af ?
Идея си нямате как да свалите едно момиче,ама си пускате коментарчета...и да не съм оффтопик ще кажа прочети коментара на valdesbg има малко истина там,но не като цяло.
sasha_90
08-23-2010, 09:58
Сприятели се с нея и постепенно й давай знаци,че не ти е безразлична.