View Full Version : Майка ми и аз в спор заради секс
mima1234
08-23-2010, 08:56
Здравейте. Много ви моля да не ми нападате темата, защото ми е много трудно в момента и проблема ми е сериозен.
Преди време правих секс с приятеля ми и майка ми разбра и каза да го зарежа, защото това било прекалено сериозна връзка за мене. Аз го обичам, не мога ей така да го оставя. Знам че майка иска най-доброто за мене, но сега наистина не знам какво за правя.
Второто е, че преди няколко дни се случи така, че той свърши докато го стимулирах ръчно аз бях отгоре му и си целувахме и през това време ръчно го стимулирах а аз бях без бельо и той като свърши се поизцапах малко отдолу..
възможно ли е да се забременее по този начин и кога се прави тест? Кога може да започне да ми се гади ако е станала белата?
благодаря предварително.
radeberger
08-23-2010, 08:58
Шанса да забременееш по този начин е минимален ;) .
А относно майка ти - мисля, че е тъпо да иска да го оставиш заради това. Разбира се зависи и на колко години си.
Qnkishhh
08-23-2010, 09:04
Възможността да забременееш наистина е много малка. Относно теста за бременност, като идеш в аптеката, питай, те би трябвало да знаят.
Чудя се защо майка ти би твърдяла, че връзката е твърде сериозна за теб. На колко си?
mima1234
08-23-2010, 09:04
на 16 съм
0y7ofCon7roL
08-23-2010, 09:09
Кажи и на майка ти да си гледа работата не си малка за да решаваш с кой да си, тя да не очаква да взима решенията вместо теб докато станеш на 20 :shock: а по другия въпрос прочети тая темичка малко да се образоваш http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=357327 модераторите така и не ми отговориха защо не е адната към важните :x
kremen4eto
08-23-2010, 09:12
Чудя се защо майка ти би твърдяла, че връзката е твърде сериозна за теб.
Защото една сериозна връзка може тотално да промени живота на някого. А при подрастващ е още по - опасно ... примерно да решиш да зарежеш ученето заради него, да почнеш да трупаш отсъствия и двойки и т.н. Майка ми също ми казва да внимавам, въпреки че обичам. Но не е редно да ти казва да го зарязваш, така ще си нещастна, а това също няма да е добре за теб. Поговори с нея и и покажи и докажи, че въпреки, че си влюбена, можеш да мислиш с главата си.
Майка ми например онзи ден ме попита дали ще бъда студентка (въпреки че плана от 10 години е такъв). Попита ме, защото имам връзка и мога да реша примерно да се омъжа като завърша. Казах и "Много ясно, по-добре 5 години да уча, отколкото цял живот да се чудя к'во да правя с живота си като нямам хубаво образование." И сега е спокойна.
А вероятността за бременност е минимална.
Qnkishhh
08-23-2010, 09:13
Може би ти няма достатъчно доверие. На твое място бих седнала да си поговоря с нея. Първо бих я попитала защо смята така и какво точно означава "прекалено сериозна връзка за мен". Освен това бих й обяснила, че за мен не е приемливо да скъсам с приятеля си, защото държа на него и да, стават грешки, но съм си извадила поука и занапред ще внимавам още повече.
По този начин демонстрираш отговорно отношение спрямо себе си и партньора си - това би могло да успокои майка ти и да се стигне до някакъв компромис помежду ви.
Може би ти няма достатъчно доверие. На твое място бих седнала да си поговоря с нея. Първо бих я попитала защо смята така и какво точно означава "прекалено сериозна връзка за мен". Освен това бих й обяснила, че за мен не е приемливо да скъсам с приятеля си, защото държа на него и да, стават грешки, но съм си извадила поука и занапред ще внимавам още повече.
По този начин демонстрираш отговорно отношение спрямо себе си и партньора си - това би могло да успокои майка ти и да се стигне до някакъв компромис помежду ви.
+1
Тамън щях да пусна същия коментар превари ме :smt006
henrietta
08-23-2010, 10:06
Гаджето ти да не е по-голямо от теб?
BiGBaDWolF
08-23-2010, 10:46
Кви са тия родители бе ... Поговори си с нея обясни и че го обичаш ... А да забременееш от това е почти невъзможно ...
Backspace93
08-23-2010, 11:35
Тц, уверила съм се, че колкото и да говориш с родителите, те си държат на своето... :?
Qnkishhh
08-23-2010, 11:41
Тц, уверила съм се, че колкото и да говориш с родителите, те си държат на своето... :?
При мен не е така.
И все пак родителите ни също са хора, а хората са различни, така че нищо чудно. :)
ScarletBite
08-23-2010, 13:05
Близка и уважавана моя роднина (вече на 30 години) се е разделила с голямата си любов, защото майка й е била против. И тя й е мислила доброто. Поне е мислила, че й го мисли.
Сега тя е омъжена за преуспяващ бизнесмен, има син. Финансово е повече от добре. Съпругът й я обича и т.н. . И все пак, когато с нея си говорим за любов, тя показва, че не е щастлива.
Какво значи "прекалено сериозна връзка"? Как може да те съветват да разрушиш нещо красиво, нещо устойчиво, здраво, при това скрепено вече със секс - първия секс? Нима е по-добре да се похабяваш в случайни и просто "леки" връзки, които подхождат на повечето 16-годишни момичета? Що за жесток човек, поставящ в правила и граници всичко, що за деспотичен и ревнив родител ще пожелае това за детето си? Да, щеше да е по-добре в началото да флиртуваш с повече момчета, да не инвестираш опасно силни чувства, докато не узрееш съвсем. Но ти вече си ги инвестирала!! Върви по своя път, прави своите грешки, слушай своя глас!
В момента си уязвима заради секса като нещо ново. Можеш да я послушаш. Замисли се какво ще загубиш. Замисли се какво и кого ще убиеш.
И нали знаеш, че майка ти е уплашена? Страх я е дъщеря й да не вземе да забременее, да си разбие сърцето, да се омъжи твърде скоро и все такива.
Не знаеш колко присърце взех историята ти!
Princessani
08-23-2010, 14:26
Здравейте. Много ви моля да не ми нападате темата, защото ми е много трудно в момента и проблема ми е сериозен.
Преди време правих секс с приятеля ми и майка ми разбра и каза да го зарежа, защото това било прекалено сериозна връзка за мене. Аз го обичам, не мога ей така да го оставя. Знам че майка иска най-доброто за мене, но сега наистина не знам какво за правя.
Второто е, че преди няколко дни се случи така, че той свърши докато го стимулирах ръчно аз бях отгоре му и си целувахме и през това време ръчно го стимулирах а аз бях без бельо и той като свърши се поизцапах малко отдолу..
възможно ли е да се забременее по този начин и кога се прави тест? Кога може да започне да ми се гади ако е станала белата?
благодаря предварително.От опит знам ,че колкото и да говориш с родителите си,те като кажат нещо и си знаят своето.Незнам родителите ти дали познават ,момчето,ако е така може момчето найстина да не си струва.Но може и да рискуваш за цял живот да си нещастна ,ако послушаш майка си.Аз бих ти казала да послушаш сърцето си,човек се учи от грешките си.На повечето от нас ни се случва поне веднъж да ни разбият сърцето и да страдаме ,но това неозначава ,че на теб ще ти се случи.Пак и невярвам на 16 години всичко да се крепи от секс и секса да е причина да се развалиш и да тръгнеш по лош път.Аз лично бих ти казала,че на 16 е по-добре със сериозна връзка от колкото с някакви мимолетни връзки за по-една ,по две седмици и да се чудиш що за човек си накрая.Също така това ,че имаш приятел не трябва да означава,че ще пренебрегнеш всичко друго ,заради него.Мисли с главата си и сърцето си.А за другото не си бременна. Дай повече инфо за въпросното момче.
Josefinne
08-23-2010, 17:58
Ако си на 12, сигурна съм, че майка ти сериозно се притеснява за това, че си много малка да правиш секс... Не можеш да забременееш от това, което се е случило.
lubomirky
08-23-2010, 18:18
тя си е написала на колко е, ама кой да чете ..
а не знам защо мислите, че е толкова лошо да говорите с родителите си за това, а още повече не мога да разбера как те си държали на своето. еми нормално - и аз да имам дъщеря и да ми каже, че иска да си прецака живота, за да може да задоволява нуждите на някъв наркоман, няма даже да я пускам да излиза. но ако докажеш по някакъв начин, че на теб може да ти се има доверие и може да се разчита, както и на момчето с теб, никой родител няма да ти каже да скъсате.
Josefinne
08-23-2010, 18:27
Пропуснала съм го този пост, но все пак мнението ми си важи. За щастие емн за първи път ме сгащиха, чак като бях пълнолетна и разговор нямаше :D
lubomirky
08-23-2010, 19:17
е ако беше на 12 заслужава не само 'скъсай с него', ами и няколко шамара.
amnessia
08-23-2010, 19:32
Аз също :? Така е... Но зависи до голяма степен от родителите :)
Princessani
08-23-2010, 19:50
Аз също :? Така е... Но зависи до голяма степен от родителите :) И аз също имам чувството ,че мойте родители гледат на секс като на някакво огромно предстапление да неговорим,че съм на 19 :D пф уверила съм се ,че колкото по -малко знаят толкова по-добре. :D
mima1234
08-24-2010, 08:25
Мерси на всички.
Майка ми изпада в паника всеки път когато кажа че ми се вие свят или ми е лошо и започва да мисли най-лошото...
Колкото и да показвам че не съм безотговорна тя си знае найното.
:) приятеля ми е на 20 и нашите не го харесват много..
Princessani
08-24-2010, 09:55
Мерси на всички.
Майка ми изпада в паника всеки път когато кажа че ми се вие свят или ми е лошо и започва да мисли най-лошото...
Колкото и да показвам че не съм безотговорна тя си знае найното.
:) приятеля ми е на 20 и нашите не го харесват много.. Ми явно майка ти е с мислене от 80 те , каквото и да обясняваш ще си знае нейното и ще те гледа като малко момиченце :( с радио точката ,ако можеш да спориш ,ще можеш и с майка си :D .Колкото по-малко знаят вашите толкова по-добре :D
родителите са си родетели въриги печиге те са си те .... и наще се ми казват да внимавам да не страдам после ....,но ако връзката ти е прекресна и хубава защо да убиваш една любов като тя може и сама да огасне ... освен ако вие не я поддържате .... седни обясни,че ти трябва да разбереш какво е сладкост и соленост какво е щастие и болка .... не може все тя да те варди ако не си сега наранена то тва не казва че и в бъдеще няма да си наранена .... никой не знае какво го чака в бъдеще .... сега е момента да си поживееш да си щастлива и да си усмихната .... майка ти какво иска да те гледа как се измъчваш защото си захвърлила любовта или предпочита да те гледа как сияеш от щастие .... поговори с нея попитая как иска да те вижда .... за учението просто седни и отвори учебника слушай в час и няма да развалиш успеха си .... тест можеш да вземеш,но мисля че е минимален шанса да забременеш но виж
УСПЕХ :) :) :)
Майка ти може да ти казва всичко друго,но не и да ти избира приятелите и гаджетата ;)
banan4ireloaded
09-02-2010, 11:49
на 16 съм
а бе я я остави майка ти да си пасе (с извинение) това си е твой избор кажи и го и това е :)
vesSynkaa
09-02-2010, 19:50
Говори с майка ти, обясни и че обичаш момчето и щом си
предприела такава крачка да спиш с него значи има за какво..
Трябва да и говориш иначе не става, колкото повече и се злобиш,
толкова по-зле става ..
Чудя се защо майка ти би твърдяла, че връзката е твърде сериозна за теб.
Защото една сериозна връзка може тотално да промени живота на някого. А при подрастващ е още по - опасно ... примерно да решиш да зарежеш ученето заради него, да почнеш да трупаш отсъствия и двойки и т.н. Майка ми също ми казва да внимавам, въпреки че обичам. Но не е редно да ти казва да го зарязваш, така ще си нещастна, а това също няма да е добре за теб. Поговори с нея и и покажи и докажи, че въпреки, че си влюбена, можеш да мислиш с главата си.
Майка ми например онзи ден ме попита дали ще бъда студентка (въпреки че плана от 10 години е такъв). Попита ме, защото имам връзка и мога да реша примерно да се омъжа като завърша. Казах и "Много ясно, по-добре 5 години да уча, отколкото цял живот да се чудя к'во да правя с живота си като нямам хубаво образование." И сега е спокойна.
А вероятността за бременност е минимална.
Много хубаво си го обяснила :)
bilqnavod
09-03-2010, 11:08
Много трудна възраст за постигане на консенсус и от двете страни. Знам какво е, преживяла съм го и знам, че да ти се месят е много гадно. Но след като си разбих главата, осъзнах, че е по-добре да послушаме възрастните, защото повярвай ми те не грешат, особено ако си още непълнолетна...
Ако сега сбъркаш, може да ти се преобърне живота, повярвай ми...
Ако решиш все пак да продължиш тази връзка, бъди много внимателна. Ако майка ти ти дава съвети как да се предпазваш не ги отхвърляй с лека ръка! Това е много важно. Връзките в крехка възраст, може да оставят и тежки психологически последствия и отвращение от противоположния пол. Замисли се за всичко това, от което иска да те предпази майка ти. И още един съвет от мен изживей си най-прекрасните години от живота без да имаш грижи, не се обременявай с непосилни неща. След време ще оцениш всичко това. Живота става става много труден. Ще видиш че това което те мъчи в момента са бели кахъри. Ще имаш време да срещнеш истинската любов и всичко останало. Все пак ти си решаваш късмет!