Влез

View Full Version : Не знам

PinKstaR
08-23-2010, 19:07
Здравейте
Моля за свесни коментари , наясно ми е че темата е мн тъпа просто искам помощ ....та вчера с приятеля ми се натискахме,той свърши в устата ми но после ми го търкаше в ***. Аз съм девствена или не знам ... на моменти ме болеше , но не тече нито кръв, нито е проникнал на дълбоко... Проблема е и че сега ме излиза някаква безцветна злуст..ии... сме чували за презарвативи просто аз уж не съм готова , но не знам какво ми стана...тъпа съм....

COTU
08-23-2010, 19:09
Не си бременна.

lifelesscorpse
08-23-2010, 19:20
Ти сама си си отговорила на въпроса :shock: Да-тъпа си,бременна,имаш сифилис,сега няма да можеш да родиш читаво и здраво дете, защото спермата е накарала химена ти да зарасне дотолкова и да е толкова здрав,че бебето няма да може да излезе! :shock:

amnessia
08-23-2010, 19:26
Ти сама си си отговорила на въпроса :shock: Да-тъпа си,бременна,имаш сифилис,сега няма да можеш да родиш читаво и здраво дете, защото спермата е накарала химена ти да зарасне дотолкова и да е толкова здрав,че бебето няма да може да излезе! :shock:

:razz: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol: :lol: уби ме :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

FunkyBoy
08-23-2010, 20:39
верно си тъпа :P

fakesmiles
08-23-2010, 20:47
бе дали е тъпа или по-скоро неопитна,ма както и да е...
не си бременна,може и да не си девствена вече тва ние не може да ти кажем
вземете го направете вече ама с презерватив да не пускаш после пак тема:бременна ли съм,тъпа ли съм?

housse
08-24-2010, 08:57
не си

LadyDi
08-24-2010, 09:06
За бременна - не си.

Обаче как успя да напишеш думата слуз по този невероятен начин - злуст... :?

BiGBaDWolF
08-24-2010, 09:09
Че не си бременна не си за това не се притеснявай... Ама че си си тъпо парче е отделен въпрос ...

zority7
08-24-2010, 16:44
ама нищо не разбрах 8-)

LDto
08-24-2010, 16:46
Че не си бременна не си за това не се притеснявай... Ама че си си тъпо парче е отделен въпрос ...

споко виж как показва Ал Бънди следвай го .... само че вземи баш пистолет щи олекне .... :D не си бременна ама си малко тъпичка ;) нищо лично не се обиждай ..... :)

AllenWalkerr
08-24-2010, 19:07
Какви са тези коментари бе хора ... тъпа си ала бала ... Момичето има пълното право да попита за информация за мнение .... За това всички са тука да помогат. И ние сме хора, и ние не сме знаели какво правим ( говоря за хората които правят секс ). Хората са за това да помагат, да дават информация, да се интересуват от такива неща ....

HardlyAwakened
08-24-2010, 19:13
хахаах КАКВИ СТЕ БЕ ХОРА ... хахахаха ... Виж са момиче, не се притеснявай за нищо ... ;)

LadyDy
08-24-2010, 19:16
Нищо ти няма, ква е тая паника...

1234565
08-24-2010, 20:38
СТАНАЛА СИ ОХЛЮВ И ЗА ТВА ТИ ТЕЧЕ зЛУС

dPa3HuTeJl
08-24-2010, 23:28
Малии колко отворени станали всички тука 8-) Всеки който пусне тема е тъп в тоя сайт ,така ли ? :razz: :lol: :razz: И аз съм си идиот че ти спамя темата в момента ама не издържах просто :D Btw ето ви едно поздравче за всички интелигентни пичове тука -->>
http://www.vbox7.com/play:50da4160 :grin:

ПТ- Не си бременна :lol:

BabyBluee
08-24-2010, 23:52
тя уж била готова.. :razz: :razz: еееемиии як си, мноу си якк
ако наистина си готова няма да питаш напълно непознати по форумите ;)

DarkTemplar
08-25-2010, 08:26
Не си тъпа, но е добре да си подобриш сексуалната култура (дали с четене на книжки или материали в нета). И не, не си бременна.

Pigueforever
08-25-2010, 11:30
ОМГ :D

henrietta
08-25-2010, 13:57
Само чакам момента, в който всеки втори коментар ще бъде:
"Авторката е тъпа, ако е автор - е не по-малко тъп, въпросът е тъп, отговорите по-горе са ТЪПИ. Абе...я чакай. Аз в тоя ТЪП сайт кво очаквам!!"

IQA
08-26-2010, 06:48
Споко бе не си бременна кво се панирате толкова отиваш в аптеката зимаш един тест за бременност иии готово ..

DarthLord
08-26-2010, 09:05
За бременна - не си.

Обаче как успя да напишеш думата слуз по този невероятен начин - злуст... :?

+1 || ''Злуст'' :razz:

FreakBitch
08-26-2010, 13:10
Споко бе не си бременна кво се панирате толкова отиваш в аптеката зимаш един тест за бременност иии готово ..`

Какво всички се засилихте с тези тестове за бременност.
Свърши ми на корема - ТЕЕЕЕСТ!
Глътнах сперма - ВЕДНАГА ТЕСТ!
Видях сперма - НЕЗАБАВНО ТЕСТ!

Нищо му няма на момичето. (е, така де, има му, ама проблема не е в половата система, а доста по-нагоре). Не е бременна. С тези тестове само я вкарвате в паника

Whoopdedoo
08-26-2010, 13:14
Здравейте
Моля за свесни коментари , наясно ми е че темата е мн тъпа просто искам помощ ....та вчера с приятеля ми се натискахме,той свърши в устата ми но после ми го търкаше в ***. Аз съм девствена или не знам ... на моменти ме болеше , но не тече нито кръв, нито е проникнал на дълбоко... Проблема е и че сега ме излиза някаква безцветна злуст..ии... сме чували за презарвативи просто аз уж не съм готова , но не знам какво ми стана...тъпа съм....
Под *** "хуя" ли имаш предвид? :shock:

djstyle
08-26-2010, 13:54
Здравейте

Нищо не разбрах... 8-)