View Full Version : Романтичен ли е аналният секс
pepelq64ica
08-23-2010, 21:16
:shock: не. :shock:
moonlightt
08-23-2010, 21:21
Романтичен? Не. Поне според мен.. след вечеря на свещи и нежни ласки.. романтиката не би ме избила на анален.. :/
LovelyGirl
08-23-2010, 21:25
Първата ми асоциация беше "не". След като се замисли човек обаче, би трябвало да е. Момичетата (повечето) не го практикуват с всеки, а попринцип с човек, който значи нещо много повече за тях. С човек, на който имаш голямо доверие и с който си спокойна. Трябва да се различава от другите. Това според мен е романтичната гледна точка. Иначе като действие пак може да е романтичен. Зависи как ще го направят партньорите.
FunkyBoy
08-23-2010, 22:02
"анален секс"... никак не ми звучи романтично 8-)
xrusinka
08-23-2010, 22:34
Не мисля :)
Princessani
08-23-2010, 22:38
колко романтично ще е ако се появи нещо на цвят като шоколад :lol: :lol: :razz: най-романтичното нещо :D :shock:
^^Да бе...за вкус да не говорим. 8-) :lol:
DqVoLsKoJeLaNiE
08-23-2010, 23:42
Ми, вие ме наведохте на едни "задни" мисли... :D По темата: Вярно е, че трябва да имам доверие на този, с който ще правим каквото ще правим, но някак си...Не ме избива на романтичната вълна при споменаването на думата "анален"... :D
xinfamous
08-24-2010, 00:54
колко романтично ще е ако се появи нещо на цвят като шоколад :lol: :lol: :razz: най-романтичното нещо :D :shock:
Неможеш без да споделиш колко обичаш да се осираш във всяко мнение,а?
По темата,за мен поне аналния секс е по-такова..мръснишко 1 вид от колкото романтично (;
А свирката, свирката романтична ли е?
babyl0we
08-24-2010, 05:46
сшоред мене точно това не е мястото за секс .. има си място направено за тази цел :D
сшоред мене точно това не е мястото за секс .. има си място направено за тази цел :D
Ако доставя удоволствие на партньорите, значи е направено за секс... Какви са тия глупости, дето ги разправяш...
kremen4eto
08-24-2010, 08:47
Аз когато му давам отзад, имам чувството, че му давам нещо наистина специално и съм настроена романтично, но не всеки път.
Романтиката не се определя от вида секс. Всеки си го чувства, както си го чувства. :-D
BiGBaDWolF
08-24-2010, 09:11
Ако има любов всичко е романтично ...
Princessani
08-24-2010, 09:51
Неможеш без да споделиш колко обичаш да се осираш във всяко мнение,а?
По темата,за мен поне аналния секс е по-такова..мръснишко 1 вид от колкото романтично (; За твое сведение на мен не мисе е случвало такова нещо :D :D :D :D ,но има много момичета,на който им се случва.Не мога да разбера ,за какво се заяждаш под всяко мое мнение ?
MakeMeLaugh
08-24-2010, 10:51
Princessani - ПОСЛЕДНО ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ и си заминаваш!
Спри да пишеш каквото ти дойде на ум във всяка тема!
Има си ясно зададен въпрос, твоите разсъждения в случая не са нужни.
0y7ofCon7roL
08-24-2010, 11:04
Хахаха Princessani сигорно е най-антипатичната личност в тоя форум забелязах че след всяко нейно мнение се намират по един двама човека да я нахранят както си му е реда :D а иначето по темата аналния секс определено не е най-романтичното нещо на света, но все пак ако и двамата го искат и желаят си има своя чар.
xinfamous
08-24-2010, 15:03
Никаква романтика - аналният секс си е за задоволяване на мръснишко - животинските желания.Пък и аналният секс за да ти достави удоволствие трябва да се прави малко страстно и по-хард.
кажи им мацко
DarkTemplar
08-24-2010, 15:46
Секс като секс, романтиката е съвсем друга бира.
FuckedUp
08-24-2010, 16:41
Мне :)
Никаква романтика - аналният секс си е за задоволяване на мръснишко - животинските желания.Пък и аналният секс за да ти достави удоволствие трябва да се прави малко страстно и по-хард.
Така е 8)
JakesInsanity
08-24-2010, 17:19
Да бе тъпча го в лайняния и г*з, тя реве от болка и гризе дървото на леглото - романтика и пет осми.
Според вас? 8-)
Неестествен е.
романтична е майка ти! Ако си го направиш сигурно ще е :shock:
романтична е майка ти! Ако си го направиш сигурно ще е :shock:
babyl0we
08-24-2010, 21:37
Ако доставя удоволствие на партньорите, значи е направено за секс... Какви са тия глупости, дето ги разправяш...
чети темата преди да ме критикуваш .. не е романтично .. има си място пф ..
Какво значи "има си място"?
Първата ми асоциация беше "не". След като се замисли човек обаче, би трябвало да е. Момичетата (повечето) не го практикуват с всеки, а попринцип с човек, който значи нещо много повече за тях. С човек, на който имаш голямо доверие и с който си спокойна. Трябва да се различава от другите. Това според мен е романтичната гледна точка. Иначе като действие пак може да е романтичен. Зависи как ще го направят партньорите.
;-)
хьахьахххахахахаа тема-бок.
Да ви имам чувството за романтика на вас... :?
Да ви имам чувството за романтика на вас... :?
харесва ми как мислиш ;dd
KumchoValcho
08-25-2010, 16:21
Защо не
По-важна е настройката на хората, емоциите и чувства, които изпитват, а не точно къде си го пъхат. Това е без значение
miroandonow
08-25-2010, 16:51
Ууууу яко роматика ве,особено ако мацката се изпусне!Тогава направо ще е върха на романтизма!
MarietaS
08-25-2010, 17:13
Според мен не!
А свирката, свирката романтична ли е?
Романтична е, когато се прави с любов :razz: :razz: и любовен поглед :razz:
А на задна, кой ще гледаш с любовен поглед?!?! :razz: :razz: :razz:
Секс като секс, романтиката е съвсем друга бира.Йес това е. 8)
Да романтично е нещтото което остава след аналния секс, трудно се забравя :D :D :D
BabyBluee
08-25-2010, 22:58
От кога дебелото черво навява мисли за романтика? :-o
И аз съм на това мнение ! 8)
От кога дебелото черво навява мисли за романтика? :-o ++ :D :D