View Full Version : помощ за косата :s ???
vanity23
08-24-2010, 06:18
така хора искам до 15 септември да ,ми поасне косата нме че е къса ....мако под сисите ми е но искам още и ви моля да ми дадете някакви домашни маски , а ако не трябва да купувами е с подръчни материали още по добре :D ..... благодаря предварително :) :) :)
neeDaBosS
08-24-2010, 07:27
тривитаминол/хининова вода,за бърз растеж на косата.. :)
в едно мнение събрахме отговора на целия форум.
50та поред тема, или 100тна ? :?
хумана също спомага за по - бързия растеж, а и придава невероятен блясък и красота,бадемовото масло също е алтернатива
Хининова вода.
Аз имах една, дето се казваше " Кокона " :-D , беше супер евтина, миришеше мн добре и ми се отрази супер. Потърси в аптеките ;)
krokkrok
08-24-2010, 21:25
хумана също спомага за по - бързия растеж, а и придава невероятен блясък и красота,бадемовото масло също е алтернатива
И подрязване на краищата също помага. :)
rosencetooo
08-25-2010, 06:42
Ползвайки изброените неща по-горе наистина ще ти порасне косата , но не и за периода, който искаш :)
vanity23
08-25-2010, 07:13
много благодаря на прекрасните мнения и на потребителито които ги написаха - но моля ви някой да ги допълни ... как точно да изпозвам тези продукти :С :с и пак благодаря на тези които ми обърнаха внимание :) :) :) :)
vanity23
08-25-2010, 17:47
така преди малко си отрязах краищата - казах ан фризиорката да ги отреже колкото да порасне по бързо и също си купих хининова вода но нз как са я използвам :oops: :oops: :oops:
mArMaLaDkA
08-25-2010, 17:49
напиши в гугъл "хининова вода" и ще разбереш. :-o
то бива, бива мързел, ама вашето е срамота.
evernight
08-26-2010, 11:34
Аз също искам дълга коса до 15 ама напраих огромната грешка да се пострижа късо.При мен хининовата вода само ми сгъсти косата нищо повече, но се притеснявам да използвам този тривитаминол.