View Full Version : Маша за коса
xxsunshinexx
08-24-2010, 12:27
Начи търсих си такава маша и не мога да намеря а много ми се иска , защото прави невероятни къдрици. Тя е просто като едно пръчка , няма такова за защипвани на косата.Моооля ако някой знае място в Бг където се продават такива да каже.Мерси предварително :)
ето я машата
http://www.ukhairdressers.com/store/details.asp?ID=BAB2280U
shadow4e
поправих ти линка да работи
сменям и раздела
1во темата не е за този раздел
и.. 2. линкът не е ..иначе казано - валиден
vIKToriYa
08-27-2010, 22:26
а като няма да се защипва как си навивш косата ???????????????????????/ :-o
nimfetka7
08-28-2010, 06:47
Изглежда ми много добра тази маша и интересното е, че я предлагат в три размера. Провери в сайтовете на Технополис, Техмомаркет Европа и т.н :)
xxsunshinexx
09-01-2010, 10:08
Да мисля да проверя и в Ebay дали ги има :)
slynchoo
09-01-2010, 10:43
Аз лично нямам такава маша,но една от най-добрите ми фр има такава,която не се защипва и си я взела от БГ..но мисля,че е с някакви допълни приспавки-за изправяне,за вафли..
LovelyGirl
09-01-2010, 11:54
Завърташ кичурчето около машата и оставаш леко крайче, което да хванеш.На мен фризьорката за бала така ми прави къдриците :)
Иначе за машата не знам къде я има, както казаха провери холемите хипермаркети.
Carmen_Kass
09-01-2010, 13:55
Аз имам най-обикновена маша-тези алуминиевите от едно време.(от младите години на майка ми) Та,тя имаше такова за защипване,но някакси успях да го махна и сега е само една метална пръчка и стават много добри къдрици.
Така,че ако имаш такава стара маша махай и щипката и си я ползвай.
vIKToriYa
09-02-2010, 13:17
Завърташ кичурчето около машата и оставаш леко крайче, което да хванеш.На мен фризьорката за бала така ми прави къдриците :)
Иначе за машата не знам къде я има, както казаха провери холемите хипермаркети.
яснооо мерси :D :D :D