Влез

View Full Version : hamster???

lizundar
08-24-2010, 19:24
Kolko struvat?
HApqt li?
kakuv vid preporu4vate?
lesno li se gleda?

hotxxmess
08-24-2010, 23:27
- мисля че струваха към 6-7 лв. - не съм мн. сигурна...
- моят хапеше.
-
- да, според мен.

xxYOxx
08-25-2010, 09:57
-Моя си го взех за 4лв, но мини хамстерите са по-евтини.
-Индивидуално е.Всеки е с характер, но не трябва да ги предизвикваш.Имала съм хамстер, който изобщо не хапи но съм виждала и обратното.
-Обикновения е най за предпочитане защото има по-къса козина, но аз обичам дългокосместия.Пуполярен също е и златистия.
-Да!

http://forum.zoomania.org/viewforum.php?f=68&sid=7b2cfc42dbc9bea4961448554b7e830a Повече инфо можеш да на мериш в този форум.

П.П.:Сори за спама :D

Forester
08-25-2010, 10:27
- Когато преди години имах хамстер (не от мини, от нормалните) беше мисля че 2-3 лв. , но сега сигурно ще е по-скъпо - максимум 4-5лв.

- Както xxYOxx каза, всеки хамстер си има характер. Просто не го дразни.

- Аз от видове не разбирам, но на външен вид лично на мен много ми харесват златистите с кафяви/черни очи. Белите с червени очи не ги харесвам, страшни са ми :D .

- Да, много лесно!

SmilezZz
08-25-2010, 14:58
(1) Има ги всякакви - зависи какъв ще избереш..Но най-много да ти струва 10лв..
(2) Индивидуално си е..На една приятелка хамстера й хапеше непознатите 8-) ,а този на братовчедка ми - НЕ..Но просто не го дразни и това е..
(3) Дългокосмест 8-) ,Белите ми са много яки,Златистите също 8-)
(4) Лесно е..Е,не го казвам от опит,но знам от приятелка..

П.С - Ако на мене майка ми ми беше разрешила,досега щях да си купя един..Ама тя е против тях ("мишка си е все пак" 8-) )..Та така..Няма да се впусна в подробности 8-)

Cveti097
08-25-2010, 16:21
Китайските мишки ми харесват повече.
Но хамстерите струват към 5-6 лева.
Лесно се гледат.
И да-хапят, някой по-силно други не. :)

kalpazanka
08-26-2010, 11:34
Цените на хамстерите явно зависят от града, в който живееш. Преди няколко месеца обикалях зоомагазините и ми направи впечатление, че нормалните хамита /не мини или с дълга козина/ са по 3 лв.
Лесно се гледат- не лаят/не мяукат/не събарят саксии/не се люлеят по пердетата и т. н..
Хапят, ако ги дразниш- например пипаш ги, докато спят.

Кирилицата е задължителна.