Влез

View Full Version : да избера противозачатъчни

ftyuk
08-24-2010, 20:28
искам да пия противозачатъчни но не мога да избера кои са подходящи за мен .. срам ме е да отида на гинеколог .. :oops: на 15 години съм 46 кг 170 см и искам от хапчетата да напълнея .. моля ви помогнете ми като споделите вашия опит .. благодаря предваретелно 8-[

JustMe92
08-24-2010, 20:38
За първи път чувам момиче да иска да напълнее.И защо ще те е срам да ходиш на гинеколог?Това е нещо нормално.По добре отиди вместо да съжаляваш по нататъка

Princessani
08-24-2010, 20:50
искам да пия противозачатъчни но не мога да избера кои са подходящи за мен .. срам ме е да отида на гинеколог .. :oops: на 15 години съм 46 кг 170 см и искам от хапчетата да напълнея .. моля ви помогнете ми като споделите вашия опит .. благодаря предваретелно 8-[ Не си малко малка за противозачатачни ,карай си с кондоми и едвали ще имаш проблеми.За генеколог не е кой знае какво да утидеш ,не е препорачително да ги вземаш без рецепта от лекар.За какво искаш да напълнееш ?

Hidalg0
08-24-2010, 21:08
искам да пия противозачатъчни но не мога да избера кои са подходящи за мен .. срам ме е да отида на гинеколог .. :oops: на 15 години съм 46 кг 170 см и искам от хапчетата да напълнея .. моля ви помогнете ми като споделите вашия опит .. благодаря предваретелно 8-[ Не си малко малка за противозачатачни ,карай си с кондоми и едвали ще имаш проблеми.За генеколог не е кой знае какво да утидеш ,не е препорачително да ги вземаш без рецепта от лекар.За какво искаш да напълнееш ?

Май че хапчетата и трябват за да напълнее , не щтот е правила секс 8-)

По темата: Еми ЯЖ много , мазни храни , плодове и др.

dafipln
08-27-2010, 12:13
Противозачатъчните на всеки действат по различен начин, не всички напълняват от тях. Аз съм пила близо година и не съм качила нито грам.
Ако си решила все пак да пиеш, задължително отиди на гинеколог, той да прецени кои са най-подходящите за теб. Няма защо да те е срам :)

SuNsEt
08-27-2010, 12:24
Трябва да отидеш на гинеколог,тук никой не може да ти препоръча противозачатъчни и то с цел напълняване.

7227
08-27-2010, 12:32
Защо мислиш,че от противозачатъчните ще напълнееш?Толкова са вредни,има други начини за напълняване!Ако наистина си решила да ги пиеш иди на лекар и се консултирай,а не на своя глава!

ira90
08-27-2010, 19:42
искам да пия противозачатъчни но не мога да избера кои са подходящи за мен .. срам ме е да отида на гинеколог .. :oops: на 15 години съм 46 кг 170 см и искам от хапчетата да напълнея .. моля ви помогнете ми като споделите вашия опит .. благодаря предваретелно 8-[

Моят съвет е да идеш на гинеколог, няма нищо срамноо.Напълно естествено е, все едно отиваш на солариум. Не може да разчиташ на другите потребители да ти кажат какви хашчета да вземеш, не рискувай.

regnatdakomentira
08-27-2010, 21:53
Отиди на психиатър, просто не е нормално да взимаш противозачатъчни преди дори да си съзряла. А проблема с килограмите се решава по 1 милион други начина, но не и с противозачатъчни.

t0d1t0
08-28-2010, 08:41
Ти акъл имаш ли?! Явно не,на 15 да започваш противозачатъчни...

Hilary_
08-28-2010, 09:47
Момиче осъзнай се бе!! :-x
Първо противозачатъчните не са просто бонбонки за напълняване и се пият за съвсем друго нещо .. и второ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да ти се изпишат от гинеколог и определено няма да е заради напълняване!! :?

Passi0n
08-28-2010, 10:04
таааааааааааз пък
противозачатъчни ще ми пие

krem4et0
08-28-2010, 11:54
Няма да ти препоръчаме. Прочети правилата на форума!
т.13