Влез

View Full Version : Полоожението в нассс

SunnyTime
08-24-2010, 21:52
Здрасти (:

Дойде и моя ред да си излея душата в тоя раздел....

Ето го проблема...

От както се помня..живея с един малоумен баща, (съжелявам, че го обиждам, но вече просто не се издържа..) който само обижда майка ми... (единственото нещо, за което майка ми си позволява да харчи пари са цигарите..нито ходи по кафета, нито се облича в "Армани"...цялата си мизерна заплата хвърля по мен... )Таа..скъпия баща дето има 5 думи в речника седнал преди малко да ми обяснява, че майка ми нищо не правела...че по цял ден пуши..когато излизим заедно и поръчаме нещо за ядене...казва, че тя е изяла всичко, и че той ял малко..изобщо..нямам думи...или когато тя го прегърне и тоя я бута...Глупак!!!Имам най - страхотната майка на света...Лошо обаче, че "умния" не го осъзнава...Щот...Сигурна съм, че ако на мястото на майка ми беше другя...изобщо нямаше да го търпи..
Да, не отричам, че нищо не ми липсва, но просто искам да се държи малко по - човешки с майка ми...

Таа...тя е просто една раздрана и ограбена душа... :X :X

Съжелявам за темата, но просто исках да го излея...
И все пак..ако някой има предложения как да вразумя стареца да каже...

nefchi_bs
08-24-2010, 22:21
Явно нещата между тях не вървят..Не мога да кажа какво може да помогне.Говорил/а ли си с майка ти за това?Тя какво мисли по въпроса?И ако е толкова зле защо не го напуснете,ако имате финансовата възможност?

Di
08-24-2010, 22:41
аз чакам да ме изгони от нас,не се търпи
нямам решение

LuxurySk0B
08-25-2010, 05:44
еми мелница си е

sasha_90
08-26-2010, 10:52
Хора като него,не се променят лесно.Не опитвай да промениш нещо,само ще си загубиш времето.Единствено и само можеш да защитаваш майка си,доколкото това е възможно.

KumchoValcho
08-26-2010, 13:34
Не си хаби нервите да го променяш - няма да стане.

Според мен най-доброто, което можеш да направиш е просто да бъдеш по-близка с майка си, да й даваш любовта и уважението, което смяташ, че тя заслужава, да се подкрепяте взаимно и да го игнорирате. Поговори с майка си и й кажи някак си да не се впряга в тея неща, които баща ти ги прави.. де да знам.

За мое огромно щастие баща ми е жизнен човек и е много готин въпреки мизериите, които е изживял, но съм забелязал, че огромен процент от "балканските мачовци" са такива едни прости, студени, груби, комплексирани..
Много мои приятели и приятелки са с такива бащи, не си единствена

Та някак си приемете го, че е такъв и не му се връзвайте на тея неща..
Поне според мен това можеш да направиш, друго не знам..

liim0nka
08-26-2010, 22:03
А майка ти защо изобщо търпи такова отношение?

KumchoValcho
08-27-2010, 08:54
А майка ти защо изобщо търпи такова отношение?Шото няма друг избор. Има де, но нещата ще се развият неблагоприятно за детето й и търпи. :)