View Full Version : Тройка, swing.
YouDontKnowMe
08-25-2010, 11:26
С приятелят ми сериозно се замислихме по въпроса , просто да пробваме. Даже ни направих регистрация в гепиме.ком :D Обаче ми е леко притеснено , повечето двойки там са около 25-26г. , а ние сме все още млади и зелени (18 ) . Пък и сме от типа нормални, съвсем спокойни хора, не съм сигурна , че ще попаднем на някой подходящ човек / хора.
Също така искам да попитам дали някой от вас е участвал в тройка, размяна, групов- с какви хора е било , как беше ?
Благодарско за отговорите.
Princessani
08-25-2010, 11:34
С приятелят ми сериозно се замислихме по въпроса , просто да пробваме. Даже ни направих регистрация в гепиме.ком :D Обаче ми е леко притеснено , повечето двойки там са около 25-26г. , а ние сме все още млади и зелени (18 ) . Пък и сме от типа нормални, съвсем спокойни хора, не съм сигурна , че ще попаднем на някой подходящ човек / хора.
Също така искам да попитам дали някой от вас е участвал в тройка, размяна, групов- с какви хора е било , как беше ?
Благодарско за отговорите.Според мен ви е прикалено ранен етап от връката за такива неща ,само на 18 сте едва ли вече сте си умразна ли един на друг ,за да пребягвате до такова нещо.Участвала съм в тройка,но не съм била обвързана с нито едно от момчетата или с някой страничен.С две момчета ,с който имахме само приятелски отношение и бяха на мойте години.Според мен добре си беше ,но това е само за свободни хора.
dimitar_ak
08-25-2010, 11:42
Това е за много зрели отношения. Сигурни ли сте, че едно такова забавление няма да се отрази на връзката ви?
Princessani
08-25-2010, 12:32
Това е за много зрели отношения. Сигурни ли сте, че едно такова забавление няма да се отрази на връзката ви? Аз съм сигурна ,че едно такова забавление ще промени всичко.Само аз ли нещо неразбирам каква е тая любов,той-тя да се чукат с други и в същото време да се ''обичат'' ???
Не искаме съвет дали това е правилно или не, това какво мислите ме интересува точно толкова, колкото и това дали вие сте "зрели хора". Ако имате някакви впечатления моля споделете ги, а си запазете коментарите тип "форумна майка" за вас.
dPa3HuTeJl
08-25-2010, 12:43
Пфффф... и моята приятелка иска да пробва 3-ка с мен и още едно момче ( не конкретно момче) .. аз нема да издържа и ше му паднат зъбите по време на "акта" ако се случи тва .. :lol: наистина добре си помислете дали го искате защото лошо става ако единия се ядоса ..
iloves3x
08-25-2010, 12:47
Това говори що за стока сте си избрали (половинката ви). Трябва да си мега побъркан, за да го направиш това!
YouDontKnowMe
08-25-2010, 12:51
Нямаме проблеми с ревността , и двамата искаме да експериментираме, и ще е чудесно, ако сме заедно в този момент. Ще е забавно и приятно, просто за забавление. Отношенията са ни достатъчно зрели за такава крачка. Пък и нещото , на което най-много държа в една връзка е приятелството, което изобщо не намесвам в секса.
Та , ако има участвали - нека да споделят как е минало .
anichka12345678
08-25-2010, 13:10
Нямаме проблеми с ревността , и двамата искаме да експериментираме, и ще е чудесно, ако сме заедно в този момент. Ще е забавно и приятно, просто за забавление. Отношенията са ни достатъчно зрели за такава крачка. Пък и нещото , на което най-много държа в една връзка е приятелството, което изобщо не намесвам в секса.
Та , ако има участвали - нека да споделят как е минало .
Май на теб ти се чука нещо чуждо и си търсиш оправдание :D .Едно е приятелство ,а съвсем друго любов.Но явно ти не обичаш полувинката си щом искаш нещо такова.Не мисе вярва приятеляти да е напълно съгласен :shock:
YouDontKnowMe
08-25-2010, 13:13
Не искаме съвет дали това е правилно или не, това какво мислите ме интересува точно толкова, колкото и това дали вие сте "зрели хора". Ако имате някакви впечатления моля споделете ги, а си запазете коментарите тип "форумна майка" за вас.
^^
Това е приятелят ми. Нещо друго да искаш да знаеш ? Сам е написал, че форумни майки не щем.
Добре, написали сме конкретно върпоса си, а вашето е offtopic. Придържайте се по темата поне.
Авторке,не се връзвай на коментарите които получи или ще получиш след моя.Просто повечето тук вярват сляпо в един идеал и надали ще ви разберат,особенно на какво ниво е вашата връзка.
Аз лично ви разбирам и затова ще ви дам един съвет.Регистрацията в гепиме и добро начало,но много внимателно подберете човека с когото мислите да го направите,не се хващайте веднага за първия навил се чичко ;)
YouDontKnowMe
08-25-2010, 13:23
Ооо, да определено съм на твоето мнение^. Все пак с тези хора/ с този човек трябва да имаме малко или много сходни интереси, да се опознаем първо . Не бързаме, пък и все още се надявам да открием нещо подходящо около нас, което обаче , малко ме съмнява.
henrietta
08-25-2010, 13:29
Няма нищо лошо в това, пробвайте, само внимавайте адски много с другата двойка. Защото от желание да си прекарате приятно, може твърде лесно да стане точно обратното.
DarkTemplar
08-25-2010, 13:42
Правил съм 3ка с една приятелска двойка и се получи добре. Добре е за начало да се опознаете, да поговорите на всякакви теми, включително и сексуални предпочитания и чак тогава да преминете към секса (за предпочитане в домашна атмосфера). Така ще се чувствате по-малко неловко. А и не разбрах какво точно предпочитате - 3ка с друг мъж/жена или размяна на партньори с друга 2ка (swing)?
В гепиме има доста боклуци, така че подбирайте внимателно.
YouDontKnowMe
08-25-2010, 13:50
Двете - тройка с жена и swing . Тройка с двама мъже е единственото, което би ме притеснило, не бих искала да съм в центъра . Би ми било забавно със бисексуален мъж все пак. И мерси за съветите ! :)
DarkTemplar
08-25-2010, 13:55
Мда, 3ката с друга жена е като че ли най-разпространеното желание в подобни случаи, особено щом не си диво ревнива към половинката си. Swing-a също е интересен, заради сексуалните и емоционални усещания, които изпитвате хем заедно, хем поотделно.
Млади сте, пробвайте каквото ви харесва, но бъдете предпазливи - все пак целта е да ви остане един хубав и интересен спомен, а не обратното. Успех в търсенето. ;)
dimitar_ak
08-25-2010, 14:03
Аз говоря на база опит. Забавно е но ако се отърсите от всякакви предразсъдъци
anichka12345678
08-25-2010, 14:09
Двете - тройка с жена и swing . Тройка с двама мъже е единственото, което би ме притеснило, не бих искала да съм в центъра . Би ми било забавно със бисексуален мъж все пак. И мерси за съветите ! :)То с две момчета няма да ти е никак зле :oops:
Правил съм 3ка с една приятелска двойка и се получи добре. Добре е за начало да се опознаете, да поговорите на всякакви теми, включително и сексуални предпочитания и чак тогава да преминете към секса (за предпочитане в домашна атмосфера). Така ще се чувствате по-малко неловко. А и не разбрах какво точно предпочитате - 3ка с друг мъж/жена или размяна на партньори с друга 2ка (swing)?
В гепиме има доста боклуци, така че подбирайте внимателно.
+++
dimitar_ak
08-25-2010, 14:19
Най-добре е да поизлизате известно време заедно. При мен също така се получи. Няколко вечери и разговори
Димитре събери си мислите и ги излей в един пост стига си bump-вал в опити да направиш впечатление.Ако имаш да кажеш нещо което вече не е казано заповядай.Чикиджиите не разбрахте ли че няма да ви огрее?
Ако пък си нямаш работа ето ти малко
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=358349
що не го баннете тоя,от 3 дена вече рекламира убития си сайт?
dimitar_ak
08-25-2010, 14:31
Ако искаш да те предложа за модератор, а не да се правиш на такъв? По темата мога да им разкажа доста, но децата не са готови за суинг и ще се убедят в това след първата си среща с двойка практикуваща суинг. Съмнява ме, че въобще биха си намерили двойка желаеща да се срещнат.
Просто си вършете работата спазвайте правилата,не ми отговаряй с въпроси ;)
3ка е мн готино ако добре опознаеш човека суинг сащо е гот :grin: казвам го от личен опит но не мисля че сте достатачно зрели но какво пук ако опитате няма да ви заболи МЛАДИ СТЕ ЗАБАВЛАВАИТЕ СЕ ! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: човек трябва да опита от сичко :)
Princessani
08-25-2010, 15:27
Това е за много зрели отношения. Сигурни ли сте, че едно такова забавление няма да се отрази на връзката ви? Аз съм сигурна ,че едно такова забавление ще промени всичко.Само аз ли нещо неразбирам каква е тая любов,той-тя да се чукат с други и в същото време да се ''обичат'' ???
Не си само ти. Все пак вие си решавате,но наистина трябва да сте сигурни,че няма да повлияе негативно на отношенията ви подобно забавление. Не мога да говоря от личен опит,но едва ли гепиме е най-подходящото място,изглежда ми пълно с мазни чичковци и батковци,които са готови да набодат първото младо яре,което се върже,според мен първо опитайте с тройката и след като видите резултата, тогава се впускайте към размяната на партньори и все пак.. не мисля,че в гепиме ще намерите това,което търсите.Аз от доста време имам регистрация в гепиме и бих казала ,че всички ''млади батковци '',за който се представят (са някви извратени типове и педофили) само от писането по скайп с такива хора може да разбереш що за хора са.Само търсят къде да си топнат чушлете,може и да има единици свястни момчета там,но едва ли ще ги намерите.Толкова ли си нямате друга работа и ви е скучно ,че се чудите кой да намирите ,за да се чукате?????На мен ако толкова ми се чука нещо чуждо няма изобщо да са обвързвам с някой,но учевидно се имате за достатачно ''разкрепостени'' ,но пак ще говорим след като се изчукате с още някой дали всичко ще е както преди :x .
thefreak
08-25-2010, 15:34
Аз съм навит, дайте контакти.
Princessani
08-25-2010, 16:32
Аз съм навит, дайте контакти.После задължително да разкажете как е минало :D :D ,може на още някое ''дете'' да рещи да пробва.Предполага се ,че тук е теен форим ,ама нещо неизглежда на такъв. :? :? :? :? :? За да изглеждаш толкова перфекна приятелка ли ще го направиш? И как точно си го представящ ,че ще стане това? Ще дойде друга жена-мъж или и двете ,ще се съблечете и ще започните да се чукате? Как си представяш мъжа ти да тъпче друга пред теб и ти ще се кефиш на това максимално???? Нещо не сващам логиката ?Какво удоволствие ще имаш ти? Дали мъжа ти -приятеля ти ще те уважава повече след това и ще има респект след това от теб?? Вярвате ли си ,че ще го направите без нищо да се промени?
Princessani
08-25-2010, 16:40
Правила съм ги и двете - тройката беше с две момчета.
А суингът беше преди няколко месеца когато имах гадже и тогава го направихме с едни негови познати момче и момиче.Беше ми адски възбуждащо да гледам как оправя друга и той каза,че е откачил от кеф докато е оправял мацката да гледа как чукат мен.
Предполагам ще ти хареса маци! На колко години беше като направи суингът ?
YouDontKnowMe
08-25-2010, 16:41
Принцеско, конкретно си казахме въпросите .. Няма нужда да ни нападаш за нещо, което не сме извършили, което си е наша работа, само и само да се почувстваш по-праведна, по-"чиста"(душевно). Ние го разбрахме и от първият ти пост, и от другите ти публикации и теми, няма нужда да ни се доказваш и тук.Така де, опитвам се леко да ти намекна, че е време да престанеш с безсмисленият ти спам.
Преценили сме си, питахме дали има някой с подобен опит. Пък и да, тийн форум е, тийнейджъри сме, това ни вълнува. Действията ни по никакъв начин няма да се повлияти от чиото и да е мнение.
Както сме написали, нямаме нужда от форумни и майки и от съвети. Достатъчно разум имаме в главата си да разясним всичко, което ни интересува по въпроса.
Интересно ни беше дали има други опитали.Надявам се , че бях достатъчно ясна и че ще си вземете бележка да не пишете, когато мнението ви е ненужно и нежелано.
Благодаря все пак за коректните отговори на 3-4 човека, които се изказаха.
И да, наистина си личи, че е тийнфорум - характерната черта на представителите на тази група е да осъждат всичко, което не им се нрави, или което не могат да разберат. Жалко, че повечето хора си остават с тази нагласа цял живот.
DarkTemplar
08-25-2010, 16:43
характерната черта на представителите на тази група е да осъждат всичко, което не им се нрави, или което не могат да разберат. Жалко, че повечето хора си остават с тази нагласа цял живот.
На това му се вика простотия и тесногръдие и няма общо с възрастта.
Princessani
08-25-2010, 16:46
Принцеско, конкретно си казахме въпросите .. Няма нужда да ни нападаш за нещо, което не сме извършили, което си е наша работа, само и само да се почувстваш по-праведна, по-"чиста"(душевно). Ние го разбрахме и от първият ти пост, и от другите ти публикации и теми, няма нужда да ни се доказваш и тук.Така де, опитвам се леко да ти намекна, че е време да престанеш с безсмисленият ти спам.
Преценили сме си, питахме дали има някой с подобен опит. Пък и да, тийн форум е, тийнейджъри сме, това ни вълнува. Действията ни по никакъв начин няма да се повлияти от чиото и да е мнение.
Както сме написали, нямаме нужда от форумни и майки и от съвети. Достатъчно разум имаме в главата си да разясним всичко, което ни интересува по въпроса.
Интересно ни беше дали има други опитали.Надявам се , че бях достатъчно ясна и че ще си вземете бележка да не пишете, когато мнението ви е ненужно и нежелано.
Благодаря все пак за коректните отговори на 3-4 човека, които се изказаха.
И да, наистина си личи, че е тийнфорум - характерната черта на представителите на тази група е да осъждат всичко, което не им се нрави, или което не могат да разберат. Жалко, че повечето хора си остават с тази нагласа цял живот. тийнейджъри сме, това ни вълнува :lol: Учевидно ,че на тези години повечето се интересуват само от секс ,вместо да излязат някъде и да си бъдат деца.Какво ли и да са упитвам да ви обяснявам .То си личи що за хора сте.
YouDontKnowMe
08-25-2010, 16:48
Аз съм навит, дайте контакти.После задължително да разкажете как е минало :D :D ,може на още някое ''дете'' да рещи да пробва.Предполага се ,че тук е теен форим ,ама нещо неизглежда на такъв. :? :? :? :? :? За да изглеждаш толкова перфекна приятелка ли ще го направиш? И как точно си го представящ ,че ще стане това? Ще дойде друга жена-мъж или и двете ,ще се съблечете и ще започните да се чукате? Как си представяш мъжа ти да тъпче друга пред теб и ти ще се кефиш на това максимално???? Нещо не сващам логиката ?Какво удоволствие ще имаш ти? Дали мъжа ти -приятеля ти ще те уважава повече след това и ще има респект след това от теб?? Вярвате ли си ,че ще го направите без нищо да се промени?
Всъщност ще се кефя да го видя с друга, аз съм тази която настоява, и го искам именно заради него. Чуждо на мен не ми трябва. А и съм водещата във връзката ни. Получавам предостатъчно уважение. Просто искаме да експериментираме. А и логиката няма как да я схванеш , ако не се занимаваш с математика ^^ :D . Виж, достатъчно уважение от мен получи, мисля, че ти отговорих на повечето въпроси. Надявам се, че си доволна и по-спокойна вече.
Ако някой модератор наминава от тук, нека да изчисти мненията, които не са по темата, благодаря.
За последният пост на Принцеската - главните ми интереси са образование и музика, понякога съм толкова затрупана от учене, че нямам време и за спане. Лято е все още, в секса това ни е вълнението. Недей ни съди толкова строго.
miroandonow
08-25-2010, 16:50
Тройка съм правил - аз един френд и една "обща".Суинг не мисля,че ше ме изкефи да гледам някой как ми помпи гаджето!
Princessani
08-25-2010, 16:50
Всъщност ще се кефя да го видя с друга, аз съм тази която настоява, и го искам именно заради него. Чуждо на мен не ми трябва. А и съм водещата във връзката ни. Получавам предостатъчно уважение. Просто искаме да експериментираме. А и логиката няма как да я схванеш , ако не се занимаваш с математика ^^ :D . Виж, достатъчно уважение от мен получи, мисля, че ти отговорих на повечето въпроси. Надявам се, че си доволна и по-спокойна вече.
Ако някой модератор наминава от тук, нека да изчисти мненията, които не са по темата, благодаря. Да разкажеш как е минало после
MarietaS
08-25-2010, 17:16
Ами с бившия ми френд правихме тройка с един негов приятел за разнообразим връзката си като цяло.Еми беше яко хареса ми,връзката ни се "рестартира" ако мога да се изразя така ,но само за около месец и се разделихме.Ако е заради скука - не бъди сигурна,че ще се получи готин ефект!
YouDontKnowMe
08-25-2010, 17:22
Ами с бившия ми френд правихме тройка с един негов приятел за разнообразим връзката си като цяло.Еми беше яко хареса ми,връзката ни се "рестартира" ако мога да се изразя така ,но само за около месец и се разделихме.Ако е заради скука - не бъди сигурна,че ще се получи готин ефект!
Скуката я визирах в сексуалният живот, макар че изобщо не ни е скучно там. Просто ни се иска да опитаме, както казах. Ще не си отрази добре,ще знаем дали това ни харесва или не ^ Няма никакъв начин да се разделим , първо , че такова малко нещо не може да ни раздели, второ, че сме много добри приятели.
Дано раздялата при вас поне е била за добро ^
тийнейджъри сме, това ни вълнува :lol: Учевидно ,че на тези години повечето се интересуват само от секс ,вместо да излязат някъде и да си бъдат деца.Какво ли и да са упитвам да ви обяснявам .То си личи що за хора сте.
Grammar nazzi reporting in! :lol:
Иначе да, много странни хора сме, малко по-тъпички от приетото сигурно. Няма смисъл да се занимаваш с нас, само си губиш времето. Направо излизай навън :razz: