Влез

View Full Version : Kak da si maxna luni4kite ????

gabilun
08-25-2010, 14:39
Nqkoi znae li kak da si maxna luni4kite za6toto imam i isam da si gi maxna no ne nap1lno a samo da ne si li4i tokova az probvax s fondioten ama ne stva tolkova mn xora mi kazvat 4e v tqx e 4arat ama nqkoi pat kogato izllqza na v1n s priqteli ili sama i nqkoe malko detence kato me zaggleda edno takova stranno se eedno si kazva : Malee kvo pak e tva na taa !!!! I mi stava mn mn nepriqtno i mi se iska da se razpla4a a taka ako nqmam nqma nikoi da me gleda i 6te sam kato drugite !!!!!!!

krokkrok
08-25-2010, 14:44
Маска с лимон пробвай

MissNothing
08-25-2010, 14:44
Толкова хора пък имат лунички. И наистина в това ти е чарът. Тука има сигурно 100 теми за това, че някой иска да си махне луничките, а аз само си мучтая за тях. Ама явон наистина всеки иска каквото няма. Откъде пък си сигурна, че те заглеждат заради луничките? Нямам идея как да ги махнеш и дали въобще има начин, единственото, за което се сещам, е да ги заличаваш с грим, но ти си го пробвала.
И пиши на кирилица, ей сега ще ти заключат темата.

И защо пусна нова тема, при положение че изнамери някаква и на всичко отгоре писа в нея?

Carmen_Kass
08-25-2010, 15:03
Избелващ крем.
Но след това задължително крем с фактор 50.

Или по-добре изчакай есента.Сега не е сезона на избелването,че може да се получат пигментни петна от слънцето.

kalpazanka
08-26-2010, 11:32
Кирилицата е задължителна.