View Full Version : Какво е това??
nephelima
08-25-2010, 20:37
Днес с приятеля ми правихме секс. Започнахме без презерватив, но после го сложихме. Уж свърши извън мен, в презерватива, но когато влязох в банята, установих, че от мен излезе капка, наподобяваща сперма. Водниста и бяла беше капката. От мен ли е или е от него? НЕ ПИТАМ ДАЛИ СЪМ БРЕМЕННА! Просто ми е интересно какво е. Менструацията ми свърши преди 4-5 дни, предполага се да не съм в овулация. Някакви идеи? :D
Princessani
08-25-2010, 20:39
Днес с приятеля ми правихме секс. Започнахме без презерватив, но после го сложихме. Уж свърши извън мен, в презерватива, но когато влязох в банята, установих, че от мен излезе капка, наподобяваща сперма. Водниста и бяла беше капката. От мен ли е или е от него? НЕ ПИТАМ ДАЛИ СЪМ БРЕМЕННА! Просто ми е интересно какво е. Менструацията ме свърши преди 4-5 дни, предполага се да не съм в овулация. Някакви идеи? :DСлучва се ,ако си била много възбудена .Най-вероятно е от теб.
BiGBaDWolF
08-25-2010, 21:08
Да ти приличам на Ванга ?
Днес с приятеля ми правихме секс. Започнахме без презерватив, но после го сложихме. Уж свърши извън мен, в презерватива, но когато влязох в банята, установих, че от мен излезе капка, наподобяваща сперма. Водниста и бяла беше капката. От мен ли е или е от него? НЕ ПИТАМ ДАЛИ СЪМ БРЕМЕННА! Просто ми е интересно какво е. Менструацията ми свърши преди 4-5 дни, предполага се да не съм в овулация. Някакви идеи? :D
Мъзга се нарича, ако не се лъжа...воднисто, бяло...А, ако пък имаш и бяло течение - съвсем...
sweety11
08-25-2010, 21:40
От теб е !
Най - вероятно е от тебе :)
dakata123
08-26-2010, 08:56
От теб е :p
FreakBitch
08-26-2010, 18:47
Нормалното вагинално овлажняване не е ли прозрачно? :-o
Щом сте давали в началото без презерватив... предеякулационна течност??
xinfamous
08-26-2010, 19:44
Мацката 'дялка бяло' така да се каже..