View Full Version : Как да си го върна ? Липсва ми ;(
PurpleGirl
08-25-2010, 21:24
Моля ви,отчаяно ви моля за съвет! Запознах се преди има няма 2-3 месеца с едно прекрасно момче.Наистина прекрасно! Виждахме се почти всеки ден,говорихме си,пишехме си.Винаги успяваше да ме разсмее,държеше се толкова хубаво с мен.Но от няколко седмици на сам се държи особено,дръпнато.Не ми е писал от толкова много време.Толкова ми липсва.Липсва ми как ме караше да се усмихвам.Как ми разправяше всякакви простотий и си умирах от смях.Как ми пращаше мече за лека нощ.Все такива мънички неща,но толкова сладки и специялни.Днес набрах смелост и реших да говоря с него.Питах го защо си промени държанието толкова,защо не ми пише,не се виждаме ? Той само се смееше и казваше,че това са глупости и нищо не се е променило.Държеше се толкова детски,а попринцип му пука за мен и когато трябва да е сериозен, Е сериозен ! Попитах го защо го приема на шега,защо се смее,той не ми отговаря.Моля ви помогнете ми.Кажете как бихте постъпили на мое място.Искам да си го върна обратно,да си е пак същия ! :(
mArMaLaDkA
08-25-2010, 21:31
Сигурна ли си, че не се вземаш твърде насериозно/не си внушаваш/не се вкарваш в излишни филми?
PurpleGirl
08-25-2010, 21:39
Не не си внушавам,има огромна промяна в поведението му.Когато пробвам да говоря с него,той сменя темата или изобщо не отговаря,затова питам вас вие какво бихте направили на мое място ?
Напълно същото се случва и с мен.. И аз днес му писах, но смени темата.. Ще следя тази тема ! :)
valdesbg
08-25-2010, 21:46
Ама вие ходите ли че да му държиш сметка как се държи с теб?
Щото ако не - имаш почетно място в обществото на кифлите.
mArMaLaDkA
08-25-2010, 21:49
А 'що не пробваш и ти да сменяш темата? Забавлявайте се, излизайте, подхвърляй разни реплики случайно(не по хаплив и злобен начин, ми като на шега), наблюдавай му реакциите и си прави сеира. От опит знам, че опиташ ли се да говориш с някого сериозно и да се изясниш с него, не се получава. Затова не бъди жалка, не се обяснявай, а бъди като него.
И все пак, грешката най-вероятно е в теб. Съветвам те, ако не в този, то в следващите си... ъъ.. контакти(?) с индивиди от мъжки пол, да пренебрегваш скайпа и впечатляването от някакви емотиконки, и да заложиш повече на реалността. Ще си спестиш много филми и нерви.
Lexynnka
08-25-2010, 21:52
пробвай да поговориш с него наживо
PurpleGirl
08-25-2010, 22:15
Aми да де,днес говорих с него на живо.И по скайп продължихме темата,но той само повтаряше,че нищо не се е променило.А за това дали му държа сметка ? Не.Изведнъж той спира всякакви контакти с мен.Като се видим ме поздравява и ме подминава,а до вчера не се отделяше от мен.Ами поне едно обяснение може да ми даде.
valdesbg
08-25-2010, 22:21
Авторке - пак питам ходите ли че да ти дава обяснение за каквото и да било? Щото по принцип не е длъжен.
mArMaLaDkA
08-25-2010, 22:23
Може да му е писнало да ти тича подир дупето, докато ти се правиш на непревземаема крепост.
PurpleGirl
08-25-2010, 22:26
На каква крепост бе ? Просто не пиши в темата ако нищо полезно няма да напишеш.В 10 мнения подред не спря да се заяждаш.Винаги съм се държала добре с него и ни е било приятно да сме заедно.Не съм се правила на "непревземаема" ...
valdesbg
08-25-2010, 22:29
Рони - явно той я е рязал и преди...
mArMaLaDkA
08-25-2010, 22:31
В 10 мнения подред не спря да се заяждаш.
Честно ли? Не знаех. Сериозно. Чувствам се гузна.
Трябваше да кажа, че той е прост, недодялан и смотан, а ти си супер права и не си виновна за нищо, нали така?
За следващия път си вземам поука, а дотогава ще стоя в ъгъла наказана, защото просто съм се опитала максимално да разбера нещо повече от двете паметни изречения "той ми пращаше мечета по скайп и много ме радваше, а на живо не искаше да говорим".
Приятна вечер!
sweety11
08-25-2010, 22:37
Авторке - пак питам ходите ли че да ти дава обяснение за каквото и да било? Щото по принцип не е длъжен.
И на мен ми стана интересно дали ходят...и за 3-ти път те питаме - ХОДИТЕ ЛИ или сте само добри приятели?
Lexynnka
08-25-2010, 22:49
мда, не е длъжен да ти се обяснява.
освен това как си го представяш това обяснение - "еми такова, аз ше спра нещо да общувам с теб, щото така искам, ама ше казвам, че нищо не се е променило, окей?"
*мечета по скайп* , хах... :booooomb:
Wednesday666
08-26-2010, 11:45
Да, попринцип не е длъжен да ти се обяснява, просто защото вие сте само приятели и нищо друго доколкото аз разбрах .. Но щом той се държи така и не ти казва защо го прави, тогава започни и ти да правиш същото. Отдалечи се от него, това според мен е най-добрият вариянт в случая ..
П.П. Името ти е Сиси или се бъркам ..
givemereasontolive
08-26-2010, 18:11
Спри да го питаш защо се дължи странно.Ако започне да се ''оправя'' след въпроса ти-добре,продължавайте си там старите контакти и каквото сте си правили.Ако се държи по същия начин-ами,направи го и ти.