pyyykankaaa
08-26-2010, 08:50
здравейте... искам да ми дадете предложения за прическа....с руса коса съм някъде до закупчалката на сутиена сс къдрева коса_но я езправям постоянноІ та ако имате идия плс кажете :-) :(
може да си правиш обем в корените,да се правиш на вафли, да си правиш плитки,тупирана опашка и т.н. и т..
ето няколко интересни прически,които аз лично бих опитала, но косата ми не е достатъчно дълга:
Среши косата си на дясната страна и фиксирай с фиби странично и водоравно на тила. След това оформи къдриците на кичури с дебела маша. След като косата изстине, внимателно я среши, така че да получиш вълнообразна структура. На финала фиксирай със спре за блясък. - При тази прическа едното ти ухо е открито. Ако къдриците ти са вълннисти няма да имаш нужда от маша, но ако не са сигурно ще е по - добре първо да се изправиш и след това да си направиш вълнисти къдрици.
Направи дълбок път отстрани и среши отделената с пътя коса на една страна. Втрий в косата балсам за изглаждане и мини кичур по кичур с пресата. За да падат кичурите красиво около лицето, прикрепи хлабаво на тила с шнола - получава се бритон на една страна и страничен път.
Нанеси по цялата дължина стайлинг пудра или лека пяна и нежно втрий, за да стане косата по - лесна за обработване. След това тупирай. Приглади само най - горния пласт покриваща коса. Прибери целия обем с ластик на хлабава конска опашка странично на тила. Предварително отдзели тънък кичур и накрая го намотай около ластика, после фиксирай с фиби.
Оформи страничен път. От двете страни на пътя отляво и отдясно чак до ухото отдели кичур от около 2 см и обработи със стайлинг крем. Започни от корените над ухото и сплети на рибена кост нагоре към пътя, после продължи по дължината на пътя до края му. Фиксирай плитките на тила. - Получават се две плитки, които тръгват от ушите и стигат до края на пътя. Закрепяват се с фиби на тила.
Направи косата кичур по кичур на тънка маша и фиксирай на охлювчета, докато изстине. След това развий всеки кичур, леко разреши с пръсти и раздели косата със страничен път. Хвани я на дебели кичури, намотай ги много хлабаво в посока навътре и с фиби прикрепи на тила.
Оформи перфектен път отстрани на главата и втрий в косата стайлинг серум. Среши косата много гладко на срещуположната страна на пътя. Фиксирай с фиби на хоризонтална линия над ухото. Хвани косата и навий от връхчетата до фибие. Получения кок фиксирай добре с фуркети.
Раздели косата на три части - на темето, една част като венец от слепоочие до слепоочие и частта отзад на тила. Вържи втората част на опашка с фино ластиче. Напръскай спрей за обе в корените на темето, изсуши със сешоар и тупирай. Приглади косата отгоре над обема, постави я над опашката и фиксирай над ластика с фиби.
Оформи косата така, че да се образува страничен диагонален път. Навий бретона внимателно на охлювче и прикрепи с фиба. В останалата част от косата втрий стайлинг крем за по - лесно моделиране. След това сплети френска плитка на една страна, като започнеш от ухото, а сплитанията да не са прекалено стегнати, и продължаваш в посока към тила встрани. Оттам сплети цялата коса на рибена кост: за тази цел я раздели на три части, сплитайки я до край и завързвайки крайчето й с ластик, а при необходимост с повече ластичета. Махни внимателно фибата от бретона и го фиксирай със спрей за още повече издръжливост. Прическата е готова!
Втрий вакса по дължината на цялата коса - тази визия не допуска непокорни стърчащи косъмчета. Отдели бретона от останалата коса така че да се получат две части. Хвани задната част на опашка. Раздели опашката на една по - малка и една по - голяа част. Сплети всяка част поотделно на тънки плитки. Навий по - тънката плитка около по - голямата. Сега раздели бретона на две еднакви части и сплети двата кичура поотделно на рибена кост, като започнеш от горната част на главата към ухото. Старай се да са с равна дебелина, като в същото време са успоредни един на друг. Накрая прихвани крайчетата на двете малки рибени кости и ги прикрепи с фуркети към тила под опашката.
^Тези всичките ги взех от списания Джой, в тях има поне по 5 предложения за прически. Имаше и още, ама ме домързя да ги преписвам :lol:
и аз искам много неща но най-много искам бутона на ТЪРСАЧКАТА ДА Е ПО-ГОЛЯМ !!!
vanity23
08-26-2010, 12:50
ами нали казваш че винаги се изправяш ... просто един ден отиди с кудрава коса или ако къдриците и не са хубави проо има един мн хубав гел-крем ан тафт стават страхотни ;) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
vanity23
08-26-2010, 12:54
и аз искам много неща но най-много искам бутона на ТЪРСАЧКАТА ДА Е ПО-ГОЛЯМ !!! 1во момичеот не искам мн иска просто да им дадем съвет ;) а и за това съобщение бутона на ТЪРСАЧКАТА ДА Е ПО-ГОЛЯМ !!! си има раздел ; )))) :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x
Има 11231232435454656755424132 теми просто няма смис да пуска нова :?
EsteticLoff
08-26-2010, 13:33
Има 11231232435454656755424132 теми просто няма смис да пуска нова :?
дам, май и тема за теб имаше :-D