View Full Version : Това?!?!
spiritbooomb
08-26-2010, 16:23
Значи 2месеца близо така да се каже се "зарибявах" с едно момиче, след дълго време зарибявки през което тя имаше гадже и признах за чуствата си, тя откликна също ме харесваше, и скъса с гаджето си 50% заради мен (имаха и др проблеми), но не тръгнахме защото тя поиска време, обаче дълго я чаках и чаках.., и ми омръзна да я чакам.., и срещнах още едно момиче, което ми хареса, но доста по малко от по горе момичето, на 22.08 второто момиче, ми каза, че ме обича тогава аз и казах, че искам малко да си помисля, и питах първото момиче дали ме обича, тя ми отговори "не знам", аз го приех за НЕ.., и тръгнах с второто момиче.., днес си написахме на скайп имената + сърца и тн., и първото момиче ме попита какво е станало и аз и казах, че сме тръгнали.. тя ме поздрави, но си пролича, че не и стана приятно и ме каза, че все още ме обича, и когато и казах защо ми е казала не знам, тя каза "не знам" :lol: таа искам мнения.. защото искам да съм с първото момиче повече отколкото с второто, но..
DeleteThisAccount
08-26-2010, 16:26
Разиграва те.
Казва ти "Не знам", което и аз приемам за НЕ, и като си си намерил друга, ти казва "Обичам те" за да се разделите и тя отново да си играе с тебе.Остани си с сегашната. :)
ПС. На колко сте?
Значи 2месеца близо така да се каже се "зарибявах" с едно момиче, след дълго време зарибявки през което тя имаше гадже и признах за чуствата си, тя откликна също ме харесваше, и скъса с гаджето си 50% заради мен (имаха и др проблеми), но не тръгнахме защото тя поиска време, обаче дълго я чаках и чаках.., и ми омръзна да я чакам.., и срещнах още едно момиче, което ми хареса, но доста по малко от по горе момичето, на 22.08 второто момиче, ми каза, че ме обича тогава аз и казах, че искам малко да си помисля, и питах първото момиче дали ме обича, тя ми отговори "не знам", аз го приех за НЕ.., и тръгнах с второто момиче.., днес си написахме на скайп имената + сърца и тн., и първото момиче ме попита какво е станало и аз и казах, че сме тръгнали.. тя ме поздрави, но си пролича, че не и стана приятно и ме каза, че все още ме обича, и когато и казах защо ми е казала не знам, тя каза "не знам" :lol: таа искам мнения.. защото искам да съм с първото момиче повече отколкото с второто, но..
Е бати бозата... чесно :?
mArMaLaDkA
08-26-2010, 16:28
Мъжка кифла.
BaffaLsc
08-26-2010, 16:31
Казала ти е,че не знае дали те ''обича'' (слагам го така ,защото тази дума е прекалено силна) ,но после ти е казала ,че те ''обича'' ,но не знае защо не ти го е казала ?? Абсолютна разигравка ;)
JustUnforgivable
08-26-2010, 16:32
О,Боже..
TheBeliever
08-26-2010, 16:59
"Първото момиче" не знае какво иска. И ти не знаеш какво искаш. Само не схванах защо си въвлякъл "второто момиче" във вашите глупости.
Относно това "Обичам те", което раздавате наляво-надясно на който ви падне... :? хлапашки истории.
andjito86
08-26-2010, 17:25
"Първото момиче" не знае какво иска. И ти не знаеш какво искаш. Само не схванах защо си въвлякъл "второто момиче" във вашите глупости.
Относно това "Обичам те", което раздавате наляво-надясно на който ви падне... :? хлапашки истории.
Съгласна съм с това мнение :? много добре казано :P
нямаш право да си играеш с "второто момиче" тя не е играчка все пак :x
Разиграва те.
Казва ти "Не знам", което и аз приемам за НЕ, и като си си намерил друга, ти казва "Обичам те" за да се разделите и тя отново да си играе с тебе.Остани си с сегашната. :)
ПС. На колко сте?
sasha_90
08-26-2010, 18:03
защото искам да съм с първото момиче повече отколкото с второто, но..
Тогава защо тръгна с втората?За да дразниш първата ли?
аз пък си мисля че правилно си тръгнал с втората.Тая кифла, с извинение, колко време смята да "преживява" раздялата.Ако харесваш някого няма"искам време"
LuxurySk0B
08-26-2010, 18:14
еми мелница си е
FuckedUp
08-26-2010, 18:20
О,Боже..
Подкрепям :o
WaterLilly
08-26-2010, 18:43
Мъжка кифла.
Все едно аз съм го писала.
lifelesscorpse
08-26-2010, 19:07
Много зле...
Така и не се научихте какво наистина е значението на тези думи...Детски прашници
:?
soul1199
08-26-2010, 19:57
обърках се,та какъв викаш ти е проблема? :-o
TranceMusic
08-26-2010, 23:49
Стой си с втората,от личен опит =D>
DqVoLsKoJeLaNiE
08-27-2010, 01:10
..Ъ? :lol: Значи, по това, което разбрах: първата не знае кво иска или не е сигурна и с тва " не знам" се е пробвала да си спечели време да помисли..С втората сте се `аресали.., "ша са любити.." :D
..Ъ? :lol: Значи, по това, което разбрах: първата не знае кво иска или не е сигурна и с тва " не знам" се е пробвала да си спечели време да помисли..С втората сте се `аресали.., "ша са любити.." :D
Много ги разбираш ...
защото искам да съм с първото момиче повече отколкото с второто, но..
Тогава защо тръгна с втората?За да дразниш първата ли?
колкото да има някоя там :wink:
agapiseme
08-27-2010, 08:38
Намери си някаква цел в живота и тогава няма да ги имаш тея "дилеми".Остави момичетата да дишат ;)
sasha_90
08-27-2010, 18:44
Много ги разбираш ...
Може и заради това,знам ли.
Много зле...
Така и не се научихте какво наистина е значението на тези думи...Детски прашници
:?
Абсолютно ... Имате ги за "здравей-здрасти". :x Пък и тая първата е поредната неориентирана патка, която не знае какво иска. Натискай си парцалите с това второто момиче и дано се получи м/у вас.
Хах добре и примернно ,ако си със първото момиче и като я питаш някой ден Обичаш ли ме слънце тя кво ще ти каже ,пак ли Не знам ???
Пфф да ти кажа това първото момиче ми се струва кухо и сякаш и тя не знае кво иска
Хем я боли хем я сърби... Не си заслужава така си мисля аз ,но сърцето си е твое ,с която искаш бъди ! Която искаш по - силно ,щото няма смисъл да си с някой ,а да искаш някого другико мннннооого по - силно ... :)
Особено ,ако като си с второто момиче ии нещо си мечтаеш за първото, ти все едно изневеряваш на момичето с което си и така не е правилно ... Което ще те направи по - щастлив с него момиче бъди !
Ама си казах мнението вече .. 8-) :P
Tutmanik
08-27-2010, 21:15
Просто те иска за себе си....Може и да има някакви симпатии,но само до тук.ом още тогава ти е казала не знам значи не иска ннищо с теб..Просто и е станало гадно ,че си спрял да й обръщаш внимание и си тръгнал при другата.
Bonita1991
08-28-2010, 08:46
ами седни и поговори с това първо моми4е 6тото както казаха другите неможе ей така да си казвате обичам те като здравей - здрасти. Поговорете разбери какви са и 4увствата най-накрая и си ре6и дали иска6 нея или си остава6 с другото моми4е :)
В крайна сметка ти кое момиче харесваш?? Да не казвам обичаш,че е твърде силна дума.
miskaprizZ
08-28-2010, 09:34
В крайна сметка ти кое момиче харесваш?? Да не казвам обичаш,че е твърде силна дума. Доколкото разбрах харесва първото момиче малко повече от второто :lol: :lol:
rusoto_baby_f
08-28-2010, 18:08
Мъжка кифла.
Все едно аз съм го писала.
+1
Ебати фЮма...на колко си?