View Full Version : Имате ли ? :D
vanity23
08-27-2010, 05:46
:D :D :D :D :D :D :D :D искам да попитам нещо .... имали ли сте хлебарки у вас .... предполагам че не затова как бхте реагирали :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :D :D :D :D 8-) 8-) 8-)
не че нещо любопитство ... сетих се когато маика преди малко се стресна от една играчка ... фалшива хелбарка в пакетче от дъвки орбит .... подарък ми е мн хора съм стряскала така, като дръпнеш дъвката и излиза тая хлебарка:d и мама вика ако тва беше хлебарка еи ся веднага са изнасяме и аз се попиках :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Хаха.
От дъжд на вятър се появява някоя малка хлебарка, но то е нормално, все пак по блоковете е така...Но пръскам с РАЙД иии...дим да ги няма. :)
HateEternal
08-27-2010, 09:05
Хъх, имаме. Не са много, ама особено вечер излизат.
KumchoValcho
08-27-2010, 09:13
Слава богу НЕЕ :shock:
radeberger
08-27-2010, 09:16
Само 1 път сме имали. И то от храната за рибки, преди като гледах.
Целия блок са ги налазили при нас :shock: Особено вечер през мивката излизат, понеже нямаме мрежичка, през каналите, пукнатините по паркета.. И те са такива миниатютни, не са порастнали изглежда, и не можеш да ги стъпчеш :? Кажете с какво да пръскаме, въпреки, че последната седмица не са се мяркали 8-)
Ся сигурно половината форум ще ме напрадне, че не сме чистили.. Поне през ден чистя и въпреки това пак ги има вечер :?
TheInvincible
08-27-2010, 09:33
Не сме имали доколкото се сещам но имаме мравки 8-)
Нямаме и слава богу 8-) Преди години имахме, беше ужасно гадно :shock:
danibebi
08-27-2010, 11:30
Малее,добре,че нямаме.. :shock: :shock: направо ще изпадна в шок.. :lol: :?
Claymore
08-27-2010, 11:37
Хлебарки не. Ама туко-виж дойде някой паяк целия вход разбира зареди писъци. :D
нощем се появяват хлебарки..някой пьт и паяци :o
Seductress
08-27-2010, 15:35
Преди няколко години имахме, понеже на долния етаж живееха квартиранти, големи мизерници бяха. :? Помолихме ги да си намерят ново жилище и да се изнесат. От тогава нямаме проблеми. :)
OtkrovennoBezrazlichna
08-27-2010, 17:29
хлебарки няма
ама през терасата влизат по някой скакалец и богомолка (малко са ми стряскащи)
:(
В апартамента, особено в голямите жеги, тея гадинки ги има дори във входа. В апартамента рядко се мяркат, защото се пръска с Райд, но все пак ги има. В къщата няма.
От време на време се мярка някоя, но отдавна не е имало, защото пръскаме с Райд.
WaterLilly
08-27-2010, 18:52
Даа, напоследък около 5 видях у нас и пръскам като ненормална с един препарат... Гадове малки. Не се бяха явявали от миналата година.
florence
08-27-2010, 18:56
Имало е няколко пъти 2-3, то постоянно се случва по входовете.. :?
Еми да имали сме ,но видя ли веднага РАЙД :grin:
Незнам.Мисля, че нямаме, но и да имаме - няма да ми пречат освен ако не ми ядът яденето и не влизат в забранените зони... :D
офф имаше до скоро мн унас - ся сложихме някфи отрови - и една не съм видяла оттогава - и спя спокойно :)
че и все бяха с някфи мутирали размери.. :x :? :?
А ти имаш ли грешки в заглавието?
По темата-нямам където и да живея
DqVoLsKoJeLaNiE
08-28-2010, 02:08
За щастие, нямаме :D Но ако се появи някоя ще има сериозен звуков сигнал 8-)
Слава богу НЕЕ :shock:
+1
iLovePussyJuice
08-28-2010, 12:45
немам
anonimchetou
08-28-2010, 13:23
наскоро не съм виждала ама и не искам. Имам фобия от такива същества.
FunkyBoy
08-28-2010, 20:42
във стария апартамент гъмжеше от хлебарки :shock: за щастие сега нямаме и не ми и трябват.. не ме е страх, ама ме е гнус много :?
Отдавна нямаме хлебарки, което е супер.Добре, че намерихме нещо ефикасно иначе...
DeinStern
08-29-2010, 16:07
Слава Богу, нямаме! Само веднъж се бяха появили миналата година, но веднага щом напръскахме нещата се оправиха.
Рядко има.Ако се появи някоя,пръскаме с 'Килтокс' или там както се казваше. Ама точно заради тях,избягвам да ставам до тоалетна през нощта. :lol:
Ние вкъщи нямаме.А ако видя повече от две се пренасям на долния етаж у баба ми-и ме е гнус,и ме е страх...
не!
ако видя някоя, ще се чуе .. 8-)
ужас...мразя буболечки
а в училище лятото има и веднъж момчетата решили да ми оставят подарък....иъл 8-)
sasha_90
08-30-2010, 16:24
Не съм виждала хлебарки у нас.
Chanceux
08-30-2010, 16:29
Хлебарки из апартамента не съм виждал,ама тия молци ще ни изядат къщицата, бе. 8-)
SHEsaREBELxxx
08-30-2010, 16:33
Хах, ние като се нанесохме в сегашния апартамент и имахме много хлебарки, трепахме ги, обаче наще сложиха отрова и с времето намаляха.
Иначе пак си имаме, най-вече през ноща, но са малко а и не ме е страх 8-)
babyy123
08-30-2010, 17:52
От време на време се мярка някоя, но отдавна не е имало, защото пръскаме с Райд.
+1
ООо, ние преди имахме много - беше в лошо състояние канализацията ли, какво, а и освен това не бяха почиствали шахтата на асансьора, ама тогава бях купил с дядо ми някво турско против буболечки, уби ги всичките, ей. Ебахти гадната миризма, как не ни уби и нас, не знам, ама ги утрепа до крак. От време на време се мяркат някакви мънички, ама то е голяма рядкост.
За хлебарки не се сещам,само за големи раци.
xXDanteXx
09-02-2010, 21:27
хлебарки не,чат пат излизат паяци.
Teenprblem
09-03-2010, 12:17
За съжаление да :x даже е е страх от тях 8-)
bloodysunrise
09-03-2010, 13:01
да, вечер излизат от къде ли не и си правят сбирки в банята по принцип
Ами преди години имахме много и открихме една страхотна отрова след, коята 5 години нямаше една хлебарка и струва 50лв. Скоро пак се появиха и мама пак ги викна. Първо пръскат, а после слагат каша. Този път обаче бяха много стиснати от страна на жълтата каша и сме виждали 2 -3 за период от 4 месеца някъде май. С мама много пищим от тях. Мразя ги и сякакви др неща. На морето се напиках в буквалния смисъм от един скакалез дето беше 7-8-9 см. Много бяха големи и гнусниии. Иначе в апартамента ни е чисто, но идват от другите апартаменти, които пръскат с някви боклуци.
hotxxmess
09-03-2010, 17:02
НЕЕЕЕЕЕЕ.
slynchoo
09-03-2010, 17:29
Не,тази година не съм видяла нито една..и съм много радостна! 8-)
vesijoi666
09-03-2010, 17:32
Имаме хлебарки.Особено в кухнятаПреди и в моита стая имаше ама сега не.Те повече вечерта излизат.Има един доста ефикасан тебешир като очертаем стаята.И на сутринта са изпогинали.
kittyKat
09-08-2010, 08:46
Хлебарки-не,но оня ден между кухнята и моята стая посред нощ видях един черен бръмбар БЛЯКС!!! И докато го смачквах направо ми идеше да се разрева от гнус БЛЯКС!!! :shock: :shock:
нямаме :grin: немога да си представя ако имахме :? :? :lol: щях да исперкам както ме е страх от насекоми :lol: :lol: :shock:
cvetomir90
09-08-2010, 12:00
Имахме... викнахме изтребител, който напръска целият апартамент и от тогава нямаме :P
Преди 10 години когато живеех в стария апартамент в кухнята и другите стаи имаше много хлебарки да не посмееш да си взмеш нещо за ядене от кухнето :razz: :razz: :razz:
Преди 10 години когато живеех в стария апартамент в кухнята и другите стаи имаше много хлебарки да не посмееш да си взмеш нещо за ядене от кухнето :razz: :razz: :razz:
bootyboy
10-31-2010, 19:49
от няколко години НЕ, защото аз ги пратих при съседите :D :D
SunShinePearl
10-31-2010, 21:48
Ами аз живея в къща и в двора лятото късно понякога се мяркат ужасно е апък вътре мн ама мн рядко даже последните 3-4 години не съм виждала трябва да си оставил вратата отворена че да влезе.
OldSchoolRebel
11-01-2010, 12:37
Брех, че женствени хора, едните насекоми... Има ги в 90 % в София поне.
Брех, че женствени хора, едните насекоми... Има ги в 90 % в София поне.
Аз не съм от София :D Аз съм от морето :-D
beyonce2121
11-03-2010, 16:52
Не съм виждала, но сигурно има щом съм намирала на стълбищата в блока ... :(
Хлебарки не. Ама туко-виж дойде някой паяк целия вход разбира зареди писъци. :D и аз тй кат тебе мн ме е страх че и то не е точно страх ами и е смесено със гнусливост
fUcKsMiLe
11-03-2010, 18:20
Абе уж нямаме :D /да не казвам голяма дума.. ;д/ преди години се намираха по няколко .. ама след като почнахме да пръскаме там с някакъв препарат /Не райд/ ги няма .. 8-)
ImSoInLove
11-03-2010, 18:55
Слава богу нямаме 8-)
Хъх, имаме. Не са много, ама особено вечер излизат.
SmilezZz
11-04-2010, 07:20
Нямали сме и се надявам да нямаме..
Защото много ги мразя тези гадинки,направо
ми се повръща от тях-....
xxcherry
11-08-2010, 14:58
Имаме,обаче скоро не съм виждала. Излизат през нощта. Мен не ме е страх, нито ме е гнус и понякога се мъча да ги убия, ама не винаги става! ;д
TechnoAddicted
11-09-2010, 17:35
Лол , няяме . И бащата ми кряка като види свита банкнота и 2-те му кредитни карти на масата ...
Neftochimic
11-09-2010, 19:08
има в банята от време на време 8-)
FunkyBoy
11-11-2010, 19:02
1-2 да се появят за годината най-много... свършват като леке на нечий чехъл.
NomNomNom
11-11-2010, 19:07
Като живеех в Студентски в общежитията, там имаше .
Уау..ами за сега слава богу нямаме, но помня преди 2-3 години някъде имаше едни тукмации огромни кафеви/черни ии то вечер излизаха направо си изкарвах акъла..Помня един път отивах до тоалетна и какво се загледах в земята видях едно тлъсто огромно парче хлебарка на земята и изфучах веднага в другата стая..това беше едно гадно лято спрямо хлебарките.Също се сещавам, че една се беше опитала да се качи на леглото ми и аз вече побъркана отвсякъде хванах една голяма книга и блъсках и блъсках докато най-накрая се чу едно пльок ии излезе няк'ва слуз..абе ужасно си беше да не разправям, че не е приятно :D Обаче пък след като направихме ремонта не е имало такива случаи, от които да ти настръхне косата..тази година пък лятото имахме мравки.. :-o
KaPrIzZcHeTo
11-11-2010, 22:20
За щастие нямаме. 8-)
sToyAncHo
11-12-2010, 06:03
Не е шега работа. Ако плъзнат хлебарки няма спасение :booooomb: ако са мишки е по добре. Тука ще кажете, че съм луд ама хлебарките постоянно се размножават и ходят навсякаде, дори като спиш може някоя хлебарка да те такова ;д докато мишките са безобидни. Хванеш ги в капан убиеш ги за 1-2 месеца ги няма, дикато хлебарките 1-2 години няма спасение :Х
mrazqkindergarten
11-12-2010, 20:33
Даа, шибаните гадини :booooomb: Вечер съм виждала и колкото и да пръскаме в нас е без резултат :& :& :&
:D :D :D :D :D :D :D :D искам да попитам нещо .... имали ли сте хлебарки у вас .... предполагам че не затова как бхте реагирали :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :D :D :D :D 8-) 8-) 8-)
не че нещо любопитство ... сетих се когато маика преди малко се стресна от една играчка ... фалшива хелбарка в пакетче от дъвки орбит .... подарък ми е мн хора съм стряскала така, като дръпнеш дъвката и излиза тая хлебарка:d и мама вика ако тва беше хлебарка еи ся веднага са изнасяме и аз се попиках :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
:razz: :razz: :razz: Тва ми хареса !!
Иначе по темата - да, случвало се е, особено тва лято, когато беше ремонтът на стаята ми. :shock: Бахти напаста, братттт. :shock: Нашите слагаха там некви пудри, препарати, хапове и не знам си кво .. И не само хлебарки де .. Едни такива многокраки говедца имаше .. Уж мязат на стоножки, ама май не са ..Бляк. :?
о имало е .. първо пища и после я гона, за да я убия 8-)
BeezyJey
11-16-2010, 15:07
Нямаме хлебарки, слава Богу.. иначе само да пръкне някоя, изливам 3 бутилки Райд. :lol: