View Full Version : Омръзна ми
vliubenata
08-28-2010, 11:06
Има едно момче харесвам го от 3 месеца. Когато е отишал на лагер се е целувал с едно момиче. Първо ми стана кофти , след това си казах защо изобщо му правя "евалата" , след това пак почнах да го харесвам. И се чудя какво да правя вече :lol: :(
anonimchetou
08-28-2010, 11:12
Заеби го : )
Sa4kiSabiram
08-28-2010, 11:13
И се чудя какво да правя вече :lol: :(
ами разкажи малко по - подробно нещата.смисъл имало ли е нещо между вас откъде се познавате и т.н то така както го казваш и ние се чудим какво да ти кажем :Д
SuperBadSuperFresh
08-28-2010, 11:16
Бас давам че не знае че го харесваш,нали?
FuckedUp
08-28-2010, 11:19
Истината е, че не знаеш какво искаш
vliubenata
08-28-2010, 11:24
Бас давам че не знае че го харесваш,нали? знае ,но не обруща никво внимание и го познавам от много малка и немога да спра да го харесвам :lol:
vliubenata
08-28-2010, 11:25
Заеби го : ) немога
SemperFidelis
08-28-2010, 11:27
Филм...
vliubenata
08-28-2010, 11:30
ами разкажи малко по - подробно нещата.смисъл имало ли е нещо между вас откъде се познавате и т.н то така както го казваш и ние се чудим какво да ти кажем :Д Брат ми ни запозна не е имало нищо освен добри чуства между нас смисул само приятели !
SummerDream
08-28-2010, 11:40
Порасни..Виждаш, че нещата явно няма да се получат, кво се натискаш повече ?!
Sa4kiSabiram
08-28-2010, 11:51
ами разкажи малко по - подробно нещата.смисъл имало ли е нещо между вас откъде се познавате и т.н то така както го казваш и ние се чудим какво да ти кажем :Д Брат ми ни запозна не е имало нищо освен добри чуства между нас смисул само приятели !
съжалявам но просто ен се надявай на нищо :)
BaffaLsc
08-28-2010, 11:53
Изглежда ,че те има само за приятелка :(
Bonita1991
08-28-2010, 13:03
насочи вниманието си към някой друг и ще видиш, че бързо ще го забравиш :)
mimka1912
08-28-2010, 13:10
Хм..онтересно как ще го ххаресваш, после спираш и накрая пак. НЕ може. Или харесвам някой или не. Явно ти го харесваш. Той е приятел на (предполагам, по-големия) ти брат, който също е по-голям от тебе (отново предполагам) и ти за него си малката сестра на приятели му, така ли?
GossipGirl89
08-28-2010, 13:15
Щом се познавате от отдавна и щом знае за чувствата ти, но не предприема нищо, явно те не са споделени. Най-добре се откажи от него и си потърси някой друг
vliubenata
08-28-2010, 21:51
Хм..онтересно как ще го ххаресваш, после спираш и накрая пак. НЕ може. Или харесвам някой или не. Явно ти го харесваш. Той е приятел на (предполагам, по-големия) ти брат, който също е по-голям от тебе (отново предполагам) и ти за него си малката сестра на приятели му, така ли? Брат ми не си говори вече със сичко от тая компания
Хах..само 4 години несъм влизал в този форум и леле колко мн са се променили нещата...
Сега относно проблема. Бас ловя, че си в интервала 15-17, ако не и по-малка...Да харесваш едно момче, не значи да го обичаш..Това, че се е целувал с някоя теб не те грее поради простата причина, че не играеш особена роля в живота му. Ако искаш това да се промени е желателно по някакъв начин да му дадеш да разбере намеренията ти...Това не е толкова трудно, вие малките сте доста добри в това...последно време се убеждавам :) Намеци, излизания, ако щеш в скайп или ФБ го зарибявай..той ще усети, че има нещо...И ако е ЗА..ще откликне бързо...Но знай, че бързата работа.. :) А брат ти в случая не играе особена роля, не го меси...единственото което може да искаш от него е мнение за въпросния човек, щом му е приятел сигурно знае дали е подходящ за теб или е поредния бройкаджия...Think about it..
Ебати кашата
Изясни се кво искаш най-накрая ,ама най-добре го оставяй !
Филм...
Поредната сапунка.. :lol:
Ти си хабиш нервите по това момче,а то дори не предполага ,че съществуваш!
Направи нещо,че да те забележи! :)
JustUnforgivable
08-31-2010, 03:24
Аз пък знам - вените / излез от филма :P
sunshinee8
09-08-2010, 19:21
накарай го да ревнува,ако пак не ти обърне вниимение му тегли една маййна! :wink:
Говориш с него , ако те отреже го преживяваш.Не е последния.
Само не разбирам защо всички тичат след тези , които не ги искат.Мазохисти навсякъде.
PyCoKoCkA93
09-08-2010, 20:17
Хабиш си "чувствата" и времето напразно...ПОРАСНИ и разбери какво искаш!!!