Влез

View Full Version : една прическаа

mee3
08-28-2010, 14:02
Здравейте :-) , искам да направя косата на майка ми топирана и на вафлички :D може ли да ми кажете как да е топирам с вафлички но междъ вафличките да не е чисто право ако ме разбирате да е http://prikachi.com/images/166/2418166o.jpg но да не е такава косата значи питам как да я топирам с вафлички а растоянието между вафличките където е пратво да стане като на снимкатааа и аз го обяснихх .... и кажете изобщо тва цялото как да го направя,моляя знам че темата може да ви се стори ску4на :Д но моля ви кажете и ако има такава тема модераторите да я заключат и да ми дадат линк към другата или пък вие та ако може хелпп благодаря предварително

OtkrovennoBezrazlichna
08-28-2010, 14:12
прочетох го 3 пъти и нищо не разбрах :lol:

Claymore
08-28-2010, 14:16
Май леко хванах смисъла. Значи повдигаш целия горен пласт на косата. Отдолу правиш "вафлички" от най-едрите. Пускаш косата и отгоре правиш съответно ефекта, който виждаш...Преса и маша :)

mee3
08-28-2010, 14:20
всъщност без машаа и знамм,че не се разбира пеавилно азтака го написах че.. :D

Bukmopu
08-28-2010, 14:20
Божеее,точно днеска като пътувах в рейса видях една мацка с абсолютно същата прическа,само че с черна коса!Останах поразена! :shock: :-o Жестоко е,на мене дори ми заприлича на перука,честно казано.
Ще ми се и аз да мога да си направя такава прическа,ама едва ли ще ми се получи...

mee3
08-28-2010, 14:22
Божеее,точно днеска като пътувах в рейса видях една мацка с абсолютно същата прическа,само че с черна коса!Останах поразена! :shock: :-o Жестоко е,на мене дори ми заприлича на перука,честно казано.
Ще ми се и аз да мога да си направя такава прическа,ама едва ли ще ми се получи...

знам,че темата е моя и ''пробелма'' си е мой :Д ,но ти не се отчайвай какъв тип ти е косата права,чуплива,късрава и до къде дълга

Claymore
08-28-2010, 15:17
всъщност без машаа

Ако къдриците не се направят с маша ще са с ролки. Майка ми е постигала същия ефект с маша.

mecheeeee
08-28-2010, 15:59
Искам такава прическа , но да не е точно същата . Може да е с къдрици,но да не е къдрава . С вафлички в корените , но да не е точно вафлички ами и аз незнам какво точно . Може и да е на плитка , но да не е сплетена някък си. Пусната да е , но и на опашка я искам. Pls Help ! :D:D:D:D

Claymore
08-28-2010, 16:11
Искам такава прическа , но да не е точно същата . Може да е с къдрици,но да не е къдрава . С вафлички в корените , но да не е точно вафлички ами и аз незнам какво точно . Може и да е на плитка , но да не е сплетена някък си. Пусната да е , но и на опашка я искам. Pls Help ! :D:D:D:D

Извинявай, но искрено се надявам да съм уловила правилно тънката нотка на ирония в поста.

galet0
08-28-2010, 16:26

:lol: :lol: :lol:

Sigrina
08-28-2010, 19:35
само на мен ли прическата ми се струва меко казано ужасяващо грозна и неестествена?! :D
както и да е, можеш да го направиш като редуваш кичурите 1 с преса (вафлички) 2 с маша или преса. ако е с преса я завърташ леко да са стане така като начупено... успех!

krokkrok
08-28-2010, 20:51
само на мен ли прическата ми се струва меко казано ужасяващо грозна и неестествена?! :D
както и да е, можеш да го направиш като редуваш кичурите 1 с преса (вафлички) 2 с маша или преса. ако е с преса я завърташ леко да са стане така като начупено... успех!

Не си сама...1- прилича на перука и 2- сякаш маши,преси,хартиики и всякакви такива са й се изповръщали в/у главата :shock: :shock: :shock:

Fx1
08-29-2010, 05:45
На вафлички, майка ти?!?!?
Не причинявай това на жената...

mee3
08-29-2010, 16:29
еми то аз неискам кадриции то й чесно казано малко си е грозничко 8-)

teddyx33
08-29-2010, 16:32
мамичкоооо :shock: :shock:

Frutex
08-29-2010, 16:39
искам да направя косата на майка ми на вафлички :D може ли да ми кажете как да е топирам с вафлички но междъ вафличките да я топирам с вафлички а растоянието между вафличките където е право да стане вафличка за подпис

mecheeeee
08-29-2010, 17:04
:D :D незнам това момиче как ше пише съчинения в училище :lol: