View Full Version : Вашата половинка
Ако вашата половинка ви съобщи че след 1 месец заминава за чужбина и ще се опита дам да се устрои да живеее бихте ли го последвали ???
Не бих Я последвал ако върви просто защото й се е прищяло,но ако си има причини,да бих я последвал !!! Не знам това какво общо има със секса но все пак.. :D Пък и какви ги говоря нали самия аз съм в чужбина.. :razz:
Майна зависи какви планове имате 2мата за напред майна ... ако сте от 3-4 месеца заедно майна според не си струва майна ... ама той човек като е хлътнал или е влюбен ... ддз
xinfamous
08-29-2010, 03:28
Тва сякаш не се връзва в раздел 'Секс' и все пак можеби бих,но трябва да съм поне 24++
Princessani
08-29-2010, 06:55
Ако вашата половинка ви съобщи че след 1 месец заминава за чужбина и ще се опита дам да се устрои да живеее бихте ли го последвали ??? На тоя етам прав му път.Не съм намерила този,които бих последвала.
Ако имаме сериозна връзка само тогава.А щом имаме сериозна връзка пък едва ли половинката ми ще замине без мен или ще гради някакви планове без мен.
Ама ако сме заедно от месец,два да се прескача :razz:
MakeMeLaugh
08-29-2010, 08:30
Много деликатна тема...
За мен ключовите факйтори са тези:
Ако знам, че тя е оправна и ще положи всички усилия за да успее, а не да знам, че ще й писне след 1-2 месеца и да замрънка да се връщаме.
Ако връзката ни е на по-горно ниво и сме решили, че не просто ходим.
Ако не работя на по-горен пост в йерархията в работата си и в момента не виждам перспектива в работата си или виждам, че скоро не бих се издигнал.
Ако тук няма да оставя болен човек от семейството си или пък бих разболял някой със заминаването си.
Не бих я последвал.Искам да живея в България.Ще опитам да намеря компромисен вариант или да я убедя.
Wasilewaa
08-29-2010, 09:08
дам дам бих го направила .. :)
много зависи кой е човекът!! .. :-o
DarkTemplar
08-29-2010, 10:52
много зависи кой е човекът!! .. :-o
Определено.
Иначе самият аз се каня да заминавам навън след известно време.
FunkyBoy
08-29-2010, 12:50
ами не :? по-коро ще скъсаме, че да мога за 1 месец да свикна малко без нея...
mynichka
08-29-2010, 14:27
в този момент не :)
Ами ако поотделно сте мислили, че не искате да живееете тук и един ден той/тя ви предложи да отидете с него/нея в чужбина за по-добър живот ??? Смисъл той/тя не знае,че сте мислили по въпроса ?!
Lexynnka
08-29-2010, 20:37
ако имам възможност, да
Wasilewaa
08-29-2010, 20:57
[quote=Wasilewaa]дам дам бих го направила .. :)
А ако е в алпите да кара ски в хижа с 20тина негъра със сигурност нали :D
Боже защо се заяждаш......както ти каза ако това е мъжа на живота ми бих го направила ..
FreakBitch
08-29-2010, 21:05
Ако съм 18+ и мисля, че с този човек имам бъдеще - бих го последвала.