View Full Version : промотоур
girl4eety
08-29-2010, 11:11
Извинявам се ако темата не е за тук, но незнаех къде да я сложа. Та въпросът ми е може ли някой да ми каже къде мога да отида или пак нещо телефон за да работя като промотоур /незнам точно как се пише/ става въпрос за софия, аз съм момиче на 17 благодаря предварителноо
всяко нещо ще ми е от полза, ако някой реши да ми помогне с нещо :-)
CupcakeMonster
08-29-2010, 11:14
Промоутър се пише.. И има толкова сайтове за обяви за работа..точно тук ли намери да пишеш?
girl4eety
08-29-2010, 11:26
еми за да пиша тук значи не намирам та ще може ли да ми помогнеш смисъл с някой сайтове
GoldSoul
08-29-2010, 12:01
Аз работя като промоутър към Страта и Парида.
Ето : http://www.strata.bg/ http://www.parida.net/
girl4eety
08-29-2010, 16:21
няма ли някой друг да помогне :( мн ми е спешно
whitebunny
08-29-2010, 17:06
а какво е това промоутър :?: :?: :?:
GoldSoul
08-29-2010, 20:04
Момиче,което прави промоции на даден продукт(най-често в Кауфланд ) :примерно ,ако закупиш един шампоан и един балсам получаваш подарък шнола :D
HeavensMaiden
08-29-2010, 21:20
начиии тва лято работих като ПРОМОУТЪР (забележи как се пише щото въобще незнаеш) Заработих си около 600лв за няколко промоции в големи супермаркети в София. Таа първо ти от къде си ? 2ро директно влизаш в jobs.bg и има 10тина обяви от различни рекламни агенции. Правиш си CV и си го пускаш за тия обяви. Аз си я намерих за 2 седмици и съм доволна доста. Аз съм от ПР Стил, но знам за Парида и Страта (по надолу видях една мацка да ги беше споменала) има един - в тая работа и това е заплащането !!! В някои агенции плащат в края на промоцията (а има някои които траят по 3-4 месеца), а пък в друг плащат всяка седмица, но пък не набират хора щото си работят с мацки от 5-6- години :) Таа това е общо взето :) Аз си я намерих като влязох директно в jobs и си подадох документите, отидох на интервю и на следващата седмица имах работа. :) Тва е което мога да ти кажа, ако имаш ? все пак питай :)
HeavensMaiden
08-29-2010, 21:26
а какво е това промоутър :?: :?: :?:
Ами промоутъри са хора, които промотират нещо и пправят промоция на даден продукт. Раздават флаери или просто раздават подаръци ако си купиш нещо. По време на промоции на дадени продукти (храни, козметика, очила, заведения, магазини...) те промотират. Ходят на различни обекти и запознават клиентите с продукта. Промоутъра може да бъде от младо момиче до някои чичка раздаваш листовки за някое заведение. Прави се в по-големите градове из цяла България и различни търговски обекти (не само в Кауфланд, както каза един потребител по рано). Таа това е :)
mecheeeee
08-29-2010, 21:31
Оправи заглавието :) :) :)