View Full Version : Ставало ли е така:
Go6eto00
08-29-2010, 19:37
Намираш си мадама, всичко точно, слагаш презерватива и тя ти казва:
-Абе мани ги тея гуми, бе!
Или
-Аз съм алергична към това.
Или
-Така се губи удоволествието!...
Все от тоя сорт. Случвало ли ви се е в България или по света?
Малко немсилсена тая тема, ама да случвало ми се е да ми кажат да махна гумата и това за удоволствието също.
Princessani
08-29-2010, 21:13
Или
Или
Все от тоя сорт. Случвало ли ви се е в България или по света?Момиче съм и ми се е случвало момче да иска без кондом ,защото нищо не усещал .
Ако ще е с кондом да си направил една чикия ,защото било същото. :?
На мен нищо не ми казват, с гума или без все са доволни.
На мен една ми каза, че няма да го прави ако ще съм с капут.
Беше пийнала вече 2 големи, та си свалих гумата и я шибнах през лицето, след това я донапих и тя нищо не помнеше, а дори и да помни - все ми е тая не съм я виждал нито преди, нито след това. Иначе не съм такъв човек, просто тази беше много тъпа.
xinfamous
08-30-2010, 02:53
Абе мани ги тея гуми, бе!
BiGBaDWolF
08-30-2010, 07:45
По цел ден ...
DarkTemplar
08-30-2010, 13:37
Мацката ми не се кефи на капутите, затова ползваме от най-тънките и то само в "по-специални" моменти.
Go6eto00
08-30-2010, 14:01
Малко немсилсена тая тема, ама да случвало ми се е да ми кажат да махна гумата и това за удоволствието също.
Щом ти се е случвало, значи че се осмисля темата. Ето на, на мен също се е случвало. Темата е насочена към сексуалната действителност, така че има смисъл, а и е образователна. Може да осведоми хората какво субекти от женски пол съществуват, които НЕ ИСКАТ с преерватив, а това (потенциално) може да доведе до проблеми:
-бременност (нежелана)
-венерически заболявания (още по-нежелани) :)
Go6eto00
08-30-2010, 14:04
Или
Или
Все от тоя сорт. Случвало ли ви се е в България или по света?Момиче съм и ми се е случвало момче да иска без кондом ,защото нищо не усещал .
Ако ще е с кондом да си направил една чикия ,защото било същото. :?
Права си. Мисля, че мъжките екземпляри, много повече не им допада идеята, но ми беше интересно да видя дали тенденцията се е разпространила и сред жените. Явно - да...
xAddicteDx
08-30-2010, 15:24
аз пък не бих дала без, само мисълта за нежелана бременност ме ужасява :? знам, че то и със не е 100% сигурно, но пак вероятноста е много по-малка
DarkTemplar
08-30-2010, 15:26
^В живота няма 100% сигурни неща. Като пораснеш, ще го осъзнаеш.
На мен ми е по-интересно вие как реагирате. Кефиш си или бягаш.
Абе мани ги тея гуми, бе!
:razz: Да ама гумите нали уж предпазват от бременност и болести.Като си представя,че някой нарочно може да иска да е без презерватив само и само ,за да те зарази.Ужас